« A Ρ Χ Ι Κ Η - Σ Ε Λ Ι Δ Α | ΝEA ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΟΝΙΤΟΡ: Ο Πάπας της υποκρισίας ... » | Όλοι μαζί κοιλοπονούμε, τοκετός, εφημερεύοντας με ... » | LIFO "BLOG PORNO" - Ο πάτος της χυδαιότητας » | The holy moment » | ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΕΣ ΜΠΛΟΓΚΟΕΝΝΟΙΕΣ και η νικήτρια του γν... » | Ο Οbserver προσκαλεί σε γεύμα με τροφή για σκέψη » | In a funny way » | Αν τα περί απόλυσης ήταν crash test, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ,... » | "Coincidence Or Consequence" ??? » | Πόσο πάει η "τιμή" στους wannabe-δημοσιογράφος » 

Τρίτη, Νοεμβρίου 14, 2006 

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Γ. ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

Μετά τον θόρυβο που δημιούργησε μία απάντησή μου - και όχι δήλωση όπως αναφέρετε στην καταγγελτική επιστολή σας -, θεωρώ τον εαυτό μου υποχρεωμένο να απολογηθεί για την χρήση της επίμαχης λέξης που, δικαιολογημένα, σας ενόχλησε.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι επιτελείς του πολιτικού μου γραφείου σε συνεργασία με τους image makers αποφάσισαν να μου προτείνουν να προσελκύσω εκλογική πελατεία από τον χώρο των bloggers που αποτελούν (ή νομίζουν πως αποτελούν) ένα δυναμικό, ελεύθερο, ζωντανό, ανατρεπτικό και υγιές κομμάτι της κοινωνίας.

Μου είπαν ότι οι bloggers είναι (ή νομίζουν πως είναι) δημιουργικοί, εφευρετικοί και πρωτότυποι, ότι εκφράζουν (ή νομίζουν πως εκφράζουν) την σύγχρονη προβληματική, ότι έχουν ξεπεράσει (ή νομίζουν πως έχουν ξεπεράσει) τις πεπαλαιωμένες αντιλήψεις της ελληνικής κοινωνίας , και ότι μετά την πρόσφατη επανάστασή τους για την διεκδίκηση της ελευθερίας του λόγου είναι έτοιμοι να διαδώσουν και τον δικό τους λόγο σε όλο τον κόσμο.

Μου είπαν ότι τα blogs είναι (ή νομίζουν πως είναι) ένα βήμα για την έκκεντρη υποβολή νέων προτάσεων πολιτισμού και επικοινωνίας μέσα από την προσωπική γραφή του καθένα και ότι οι νέες αυτές προτάσεις είναι προσαρμοσμένες στην σύγχρονη πραγματικότητα και διευρύνουν τα ενδιαφέροντα και τις αναζητήσεις μας.

Ακολουθώντας τις συστάσεις του επιτελείου μου, και έχοντας υπ' όψιν μου δημοσιεύματα του Τύπου για τα blogs, αποφάσισα να επισκεφθώ το vry.pan monitor, όπως και κάποια άλλα μπλογκς, ώστε να αντλήσω νέες ιδέες, να εξοικειωθώ με το περιβάλλον τους και να υιοθετήσω εκφράσεις που θα με κάνουν να γίνω αγαπητός και αρεστός στους bloggers:

shine-on-you-crazy-diamond.blogspot.com/2006/03/blog- post_114320890281668085.html - Friday, March 24, 2006 ... ζήτησα τη γνώμη της κολλητής μου. -Τι να κάνω?- Δωσ’ τον, τον πούστη, να πάει στο διάολο! Σας τον δίνω, λοιπόν.Κυρίες και Κύριοι, Συντρόφισσες και Σύντροφοι, το μπλογκ της Compo Doll προβαίνει σήμερα σε μια συνταρακτική αποκάλυψη: Ο ΒΑΓΓΕΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΥΓΚΡΑ! Όπως αντιλαμβάνεσθε, το ήθος και η ανατροφή μου δεν μου επιτρέπουν να εκτοξεύω κατηγορίες, και μάλιστα τόσο βαριές, χωρίς να προσκομίζω και τις ανάλογες αποδείξεις.... «Με το Βαγγέλακα, είμαστε συμμαθητές στο Λύκειο. Τότε, βέβαια, τον φωνάζαμε Λέλα. Καλό παιδί αλλά πούστης, ο πούστης!Απόδειξη 2η Μαρτυρία του Κίτσου Καραμήτρου, εκ Δουνέϊκων Ηλείας: «Με το Βαγγέλακα, κάναμε μαζί φαντάροι. Τότε, βέβαια, τον φωνάζαμε Λόλα. Λόλα να ένας μπόϊτσος, Λίζα να ένας άλλος. Η Λίζα ήταν η άλλη λούγκρα του τάγματος....Σημ.1: Το μικρό αυτό ευθυμογράφημα χαρίζεται στο φίλο Βαγγέλη, που είναι τόσο άντρας, ώστε όταν του είπα την ιδέα μου, όχι μόνο δεν έφαγε φρίκη...

πιτσιρίκος: Οι ...ασκοί της Έλλης
... όμως κανείς δεν έλεγε ευθέως τη γνώμη του κι είχαν αρχίσει τα πούστικα, περί της γυναίκας του Καίσαρα, περί της διαφάνειας των πολιτικών και τα ρέστα.
...pitsirikos.blogspot.com/2006/01/blog-post_17.html - Αποθηκευμένη Σελίδα

Η στήλη του Άρχοντα
Μου φταίνε οι κακοί πούστηδες... Άλλο το να δεις ενα ζευγάρι ομοφυλόφιλων το οποίο δεν προκαλεί και άλλο να βλέπεις την τηλεόραση με παραθυράκια γεμάτα
...arxontas.blogspot.com/ - Αποθηκευμένη Σελίδα

Site Seein': Τα μηχανάκια και τα νεύρα μου!!!
Μπαίνουν παντου ανάποδα και τρέχουν σαν πούστηδες! Πόσες φορές έχουμε φτάσει ... Οι πουστηδες με τα παπάκια κάθονται στα κόκκινα φανάρια μετά τη διάβαση!!
...siteseein.blogspot.com/2006/06/blog-post_115020947807357778.html - Αποθηκευμένη Σελίδα

Μαύρος Γάτος - Ταξίδι Χωρίς Επιστροφή "Πούστης" είναι ο ύπουλος, ο μικροπρεπής, ο μικρόνους, ο εκδικητικός. έγραψε
...mavrosgatos.blogspot.com/ - Αποθηκευμένη Σελίδα

arxedia MEDIA: Η μεγάλη "Must be deleted" λίστα του Arxedia Media ... Το κακό είναι ότι είναι :)Γλειώδης και σιχαμένος, κακογερασμένος πούστης ηθοποιός. Μένει με τη μάνα του κ έχει αναγάγει σε υποκριτική τέχνη την υστερία.
...arxediamedia.blogspot.com/2005/11/must-be-deleted-arxedia-media-part-i.html - Αποθηκευμένη Σελίδα

Α Woman in this city ©: περι gay o logos
Απλώς, οι περισσότεροι αρσενικοί δεν θέλουν να το παραδεχτούν ότι έχουν ευαισθησία εκεί, από φόβο μην θεωρηθούν πούστηδες...
...womansown.blogspot.com/2006/09/gay-o-logos.html - Αποθηκευμένη Σελίδα

George Is Your Man: Δεν ήμουνα εγώ για αεροπλάνα Νιώθω κομμένος, χαλασμένος και μέσα σ' όλα ένας πούστης πάει να μπει στη λωρίδα μου. Τον αφήνω. Όχι για τίποτα άλλο, νιώθω ενοχές, γιατί κατά βάθος εγώ...
...georgeisyourman.blogspot.com/2005/01/blog-post.html - Αποθηκευμένη Σελίδα

Allu Fun Marx
Αλλά τα γραπτά τα πούστικα μένουν εκεί αποθηκευμένα μέσα στον ρουφιάνο τον google και μας εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Κυρίως όταν το παίζουμε τιμητές των πάντων.
...afmarx.blogspot.com/2006/10/vs-t.html - Αποθηκευμένη Σελίδα

Λogic .EnD. ChάοS: 02/01/2006 - 02/28/2006 αχ τι ωραία που τα γράφω ο πούστης. όχι όχι πραγματικός όχι που έχω πρόβλημα με δαύτους, κάποτε στο στρατό παλιά στο τέξας με γούσταρε ένας τέτοιος...
...beyondchaos.blogspot.com/2006_02_01_beyondchaos_archive.html - Αποθηκευμένη Σελίδα

Σύνταξη στα 18 http://vleema.blogspot.com/
Γιατί η τσίπα έχει χαθεί στις μέρες μας και γιατί επιβιώνουν όσοι φέρονται πούστικα.


COUNTRY BOY&GIRL PLUS FRIENDS: Απρίλιος 2006 panaliar.blogspot.com/2006_04_01_panaliar_archive.html -
.. ουτε τηλέφωνο δεν πηρε ο πουστης

Bonnie and No Clyde
Σε κανέναν δεν έκανε εντύπωση που ο σάββας φέρθηκε τόσο πούστικα και το μόνο που είχαν να μου πουν είναι πως λέω τις μαλδίβες λάθος γιατί μέχρι τοτε τις ... - 8 Νοεμ 2006 -
Αποθηκευμένη Σελίδα

Do you think me a clown?: "Ποιός πούστης δε σέβεται την ώρα κοινής ησυχίας, γαμώ το κέρατο μου μέσα", φώναξα και άνοιξα τη πόρτα. Μόλις Τον είδα καταντράπηκα αλλά ανακουφίστηκα
...meet-the-clown.blogspot.com/2005_09_01_meet-the-clown_archive.html - Αποθηκευμένη Σελίδα
meet-the-clown.blogspot.com Μου χτύπησε τη πόρτα γύρω στις 16:00 το μεσημέρι...Με ξύπνησε από τον γλυκό μου μεσημεριανό ύπνο, ξέρετε.. αυτόν που σου τρέχουν τα σάλια στο μαξιλάρι. "Ποιός πούστης δε σέβεται την ώρα κοινής ησυχίας, γαμώ το κέρατο μου μέσα", φώναξα και άνοιξα τη πόρτα.

Αμπελοφιλοσοφίες: Άννα Βίσση: «Τι πρόβλημα είναι κι’ αυτό με τους gay στην Ελλάδα. Όλοι οι φίλοι μου gay είναι».Δεν έχουμε πρόβλημα με τους gay στην Ελλάδα, Αννούλα μου. Με τους πούστηδες έχουμε.

Manos Antonaros: Ο Ριρής, ο "δολοφόνος" γυναικών! Είναι αυτό που λέω εγώ: "Πούστης γεννιέσαι, αγάπη μου, ανεξαρτήτως φύλλου. ... Γιατί άλλο ανύπαντρος-προφανώς πούστης και ανύπαντρη-γεροντοκόρη και άλλο...
...manosantonaros.blogspot.com/2006/03/blog-post_07.html
---------------
Ο Ριρής την έκανε.Ένα βράδυ (πούστικα), καθώς έλειπε η κοπέλα, μάζεψε τα σωβρακάκια του, το ποδηλάτάκι του και γύρισε στον.... μπαμπά του. Μην μου προσδώσετε κάτι ρατσιστικό σΆ αυτά που σας λέω... αλλά ο Ριρής δεν είναι απλώς gay, αλλά ΠΟΥΣΤΗΣ
Είναι αυτό που λέω εγώ: "Πούστης γεννιέσαι, αγάπη μου, ανεξαρτήτως φύλλου. Δεν γίνεσαι".
# posted by Composition Doll : 3:52 πμ Αποθηκευμένη Σελίδα

Εγω δεν το πιστεψα αλλα δεν αντεχα να πιστευω οτι ο πουστης πηδαγε τον πρωτο μου ερωτα. Συνελεξα στοιχεια,διασταυρωσα πληροφοριες και ελυσα το αινιγμα:απεναντι απ'το σπιτι του demi ανδρα ηταν το εκκλησακι των Αγιων Αποστολων.. Αποθηκευμένη Σελίδα

Estarian said... Και προτιμώ το ευθύ ξέχεσμα που αναφέρει η κλαψολεπίδα, παρά να γυρίσει κάποιος και να πεί "Αυτός ο τύπος, μεγάλος πούστης, προσέχτε τον".
...lemon-without-dreams.blogspot.com/2005/06/caterpillar-xl.html - Αποθηκευμένη Σελίδα

Θουκυδίδης (2.38) ...τότε οι αρχαίοι Έλληνες είχαν καλλιεργήσει πρώτοι το φενγκ σούι. Ρε τους πούστηδες (με την καλή έννοια)
. ...tuki8eblom.blogspot.com/2006_09_01_archive.html
----------


Αυτά είδα, και πολλά άλλα ακόμα, και πίστεψα ότι αν "μιλήσω στη γλώσσα τους" θα μπορέσω να πλησιάσω όλους τους παραπάνω μπλόγκερς και να τους προσθέσω στην εκλογική πελατεία μου. Και σε αντίθεση με κάποιους, απέφυγα να διευκρινήσω ότι δεν το είπα "με την κακή έννοια", γιατί όπως διαπιστώσατε δεν απέδωσα καμμία "κακή έννοια" στην λέξη. Μίλησα μόνον για τον "πούστη τον ηλεκτρολόγο" και αν είστε έντιμοι, οφείλετε να παραδεχθείτε ότι όλοι οι παραπάνω bloggers, εκτός του τελευταίου που διευκρίνησε ότι το είπε "με την καλή έννοια" (όσο κι αν εμμέσως και εξ αντιδιαστολής πιστοποιεί ότι υπάρχει και η "κακή") μόνον για να αποδώσουν μία "κακή έννοια" την χρησιμοποίησαν. Και μάλλον είναι περιττό να επιχειρήσω σημειολογική προσέγγιση.

Μην ξεχνάτε δε, ότι ως πολιτικός, που εκλέγομαι δημοκρατικά, αντιπροσωπεύω τους ψηφοφόρους μου, στους οποίους, κατά την εκτίμησή μου, αναμένω να προστεθούν όσοι από τους παραπάνω bloggers δεν με ψήφισαν μέχρι σήμερα.

Αναμένοντάς τους, διατελώ μετά τιμής


Ήταν μία εκδοχή της απάντησης που θα κοινοποιούσε στο monitor o υφυπουργός αν ήταν αναγνώστης των blogs...



Κύριοι υφυπουργοί, καπνίστε και πιείτε κι ελάτε να δείτε ποιοι είμαστε...

(ακούτε: Καπνίστε και πιείτε, του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου)

κύριε γιακουμάτο

δεν ξέρω τι λένε οι bloggers αλλά εγώ που είμαι "πούστης ηλεκτρολόγος" πολύ πληγώθηκα από τη δήλωσή σου

Manifesto, εμένα μόνον οι άνθρωποι που αγαπώ μπορούν να με πληγώσουν.

Γεια σου ροφέ jim hellas!
Παρηγορήσου στην ιδέα ότι όσα διάβασες ήταν αλήθεια και δεν έχει καμμιά σημασία που δεν έγραψε ποτέ τέτοια επιστολή ο Γιακουμάτος.

Δημοσίευση σχολίου

artois Image Hosted by ImageShack.us
"artois" - ράτσα ενός κυνηγετικού, χαριτωμένου σκύλου - είναι η συλλογική περσόνα κάποιων ανθρώπων, που συναντήθηκαν στο διαδίκτυο και διαπίστωσαν ότι πάσχουν από την ίδια "ασθένεια": είναι αλλεργικοί στους πάσης φύσεως "δηθενατζήδες". Τέρμα τα ντεμέκ είτε πρόκειται για δήθεν πολιτικούς σωτήρες, δήθεν δημοσιογράφους, δήθεν σκεπτόμενους, δήθεν αριστερούς, δήθεν ανιδιοτελείς, δήθεν σοβαρούς, δήθεν προοδευτικούς... Aπό τις 13.12.2010, νέο μέλος: artois 4, o λαϊκιστής. Aπό 11/11/11 νέος μεταβατικός αρθΡογράφος ο "Αρτουά ο παλιός" - με συγκεκριμένη διάρκεια, μέχρι 12/12/12 που θα "συνοδεύσει" τον μάταιο κόσμο στο τέλος του [επιτέλους!]

. .

Θεματα

  • ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
  • ΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ
  • On AIDS
  • ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ και ΜΝΗΜΗΣ
  • TO MIKΡΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΟΒSERVER
  • ΤA ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΑ
  • ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΕΛΟΣ!

    . .

    Aλλα

  • ΠΛΑΣΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑ ΜΕΣΩ ΨΕΥΔΟΪΣΤΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΣΑΣ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ
  • ΠΑΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
  • O ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ
  • H MAΡΙΑΝΝΑ ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ
  • H AΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΝΤΙΒΑΝΙ
  • ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΙΛΟΤΙΜΟ
  • ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΕΣΒΥΩΠΙΑ
  • ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΥΛΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ
  • . .

    o artois o 4oς προτεινει (boo to alternative douchebags!)

  • MΠPAΦ : Mikeius vs. Alt-Bags (part 1)
  • MΠPAΦ : Mikeius vs. Alt-Bags (part 2)
  • MΠPAΦ : Mikeius vs. Alt-Bags (part 3)
  • LINKS:

    EKΔΟΤΙΚΑ ΝΕΑ: Απο 1ης Μαρτιου, η νεα υπερπολυτελης εκδοση της "Αυτομπλογκο- γραφιας μου". Δερματοδετη με 5 υπεροχα αυθεντικα σβαροφσκι στη θεση των ομικρον. ......... κλικ εδω για περισσότερα

    ........Image Hosted by ImageShack.us

    -

    ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΧΡΕΙΟ: _____ MIA ΦΙΛΟΔΟΞΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΟΒSERVER

    Για τις δυσκολες ωρες σας: TA ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ακομα μια φιλοδοξη προσπαθεια του Οbserver

    Powered by Blogger
    and Blogger Templates
    Image and video hosting by TinyPic