Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 27, 2007 

metawoodstock - ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ: O Ευάγγελος Βενιζέλος καλεί σε μαραθώνια συζήτηση τους bloggers

Μια σκέψη μου είναι επίσης να καλέσω τους bloggers σε μία ανοιχτή συζήτηση εφ’ όλης της ύλης λέει* στο blog του ο κύριος Βενιζέλος, και την προγραμματίζει για το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.

Προτείνοντας μία πρωτοποριακή, όσο και totally ""αξιόπιστη"" διαδικασία αναγνώρισης της ιδιότητας του blogger, λέει*, ακόμα:


...αλλά, - οk! δεν είναι και τόσο αυστηρός! - μπορούν, επίσης, λέει*, να είναι παρόντες και Όσοι δεν διαθέτουν μπλογκ και θέλουν να συμμετέχουν. (παρακαλώ;;)

Δεδομένου ότι οι bloggers δεν αποτελούν ομοιογενή μάζα πληθυσμού, ώστε να τους απασχολούν τα ίδια ζητήματα, και δεδομένου ότι
ο κύριος Βενιζέλος δεν είναι ανόητος ώστε να νομίζει ότι μπορεί να ξεπετάξει τους bloggers σε μια ημερίδα, εξυπακούεται ότι η συζήτηση θα διαρκέσει κάνα εικοσαήμερο. Τουλάχιστον.

...εκτός αν νομίζει ότι οι bloggers είναι τόσο ανόητοι που θα φάνε το "εφ' όλης της ύλης"...

Γι αυτό, όσοι σκοπεύετε να είστε παρόντες, πάρτε μαζί σας sleeping bags και ξηρά τροφή.





* όπου "λέει", διαβάστε "λένε οι διαχειριστές του blog του"

=

Μετρήστε πόσοι σχολιαστές τού υποβάλλουν σοβαρά ερωτήματα στο δεύτερο -ενικό ή πληθυντικό- πρόσωπο αναμένοντας να τους απαντήσει.

Γι αυτό λέμε ότι οι περισσότεροι bloggers είναι αφελείς.

- (το λιγότερο)

=

Διαβάσαμε και

-συμφωνούμε:
"bloggers" στο DON'T KISS THE FROG
-διαφωνούμε:
"Ιστολογική Βενιζελιάδα: η Φάρμα των Ζώων" στο Λαπούτα

Ετικέτες

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 25, 2007 

ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΟΝΤΑ: Άννα Διαμαντοπούλου: Όλα είναι ανοιχτά - (Γιατί όχι;)

δοκιμάστηκε με συνεργάτες



=

κάηκε μόνος του



=
Νέα, μαχητική, διαλεκτική (παπαρδέλα ή γλωσσοκοπάνα κατά το κοινώς λεγόμενο), ψύχραιμη (εντάξει, όχι και τόσο) με (όσο πατάει η γάτα) ουσιαστικό πολιτικό λόγο , πολιτικώς έμπειρη και ώριμη. Γιατί όχι; Άλλωστε δεν χρειάζονται περισσότερα προσόντα για να αντιπαρατεθεί κανείς με τους άνδρες.




στο τέλος τέλος, αυτός ο κόσμος - που δεν μας αρέσει - είναι δημιούργημα ανδρών

...και, μάλιστα, "λευκών ετεροφυλόφιλων αγγλοσαξώνων", όπως μας διδάσκει το ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ.


=


Ενισχυτικόν: Ο σπουδαιότερος λόγος για την υπερψήφιση της Άννας Διαμαντοπούλου είναι ότι, προσωρινώς τουλάχιστον (γιατί το μητσοτακέικο "ποτέ δεν πεθαίνει"), θα δοθεί ένα σοβαρό επιχείρημα στη Ν.Δ. ώστε να γλιτώσουμε από μία ηγεμονική (-ότερη) παρουσία της Ντόρας στην ελληνική πολιτική σκηνή: "Δεν γίνεται, κυρία μου, να έχουμε τρεις γυναίκες να μας τα πρήζουνε, στην κορυφή των τριών μεγάλων κομμάτων"


=


Διευκρίνηση: Το παρόν ποστ έγινε για λόγους ισορροπίας. Κόντρα στο αντιφεμινιστικό μανιφέστο του manifesto: "να μαγειρέψει στον αντρούλη της"


=


Αισθητική πρόταση: Μέσω του διασήμου, για τις πλάγιες και εκλαϊκευμένες πολιτικές αναλύσεις του, τούτου μπλογκ υποβάλλουμε μία αισθητική πρόταση στην κυρία Διαμαντοπούλου, που ξέρουμε ότι μας διαβάζει ανελλιπώς: να αλλάξει γραμμή χτενίσματος και να αφήσει αφέλειες ώστε να μετριασθεί το μέγεθος του μετώπου της. Μπορεί να θέλει να το επιδεικνύει, διότι το μεγάλο μέτωπο προδίδει πάρα πολύ μεγάλη εξυπνάδα, αλλά, δυστυχώς, δεν "γράφει" στο φακό. Ομιλούμε εξ ιδίας πείρας, καθότι και ημείς πανέξυπνοι με αφέλειες.



Ετικέτες

 

Γρηγόρη απ’ τη Σπάρτη, Μυρσίνη απ’ το Βόλο


γιατί παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και έχει ιδιαίτερο νόημα να γνωρίζει ο κόσμος αν με στηρίζετε.

Μέχρι αυτή τη στιγμή έχω την διαδικτυακή στήριξη 220 πολιτών.

Μόλις συμπληρωθεί ο κατάλογος με τις υπογραφές άλλων 99.780 υποστηρικτών μου, θα παρακαλέσω τον γνωστό συγγραφέα
Ιωάννη Παπαϊωάννου να μου οργανώσει βουβή συγκέντρωση στο Ζάππειο με διαμαρτυρόμενους που θα φορούν πράσινα καπέλα με κεντημένο το λογότυπό μου.








(καπέλο: nflnut.com)

Ετικέτες

 

ΤΡΕΙΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

Μετά και την (περίπου) εκδήλωση επιθυμίας της κυρίας Άννας Διαμαντοπούλου να διεκδικήσει την αρχηγία του ΠΑ.ΣΟ.Κ, και με δεδομένες τις υποψηφιότητες των κ.κ. Παπανδρέου και Βενιζέλου, τρεις είναι οι τάσεις που καταγράφονται μέχρι στιγμής στο πάλαι ποτέ σοσιαλιστικό κίνημα:

H φιλελεύθερη, η φιλελεύθερη και η φιλελεύθερη.


(Multi-choice... διαλιέχτε)



.

Ετικέτες

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 21, 2007 

Πέμπτη 20/9/2007: ΠΕΝΤΕ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ

- -
Kαλή συνέχεια






(η σειρά των εμβλημάτων δεν είναι τυχαία - είναι κατά ...προτίμηση)

Ετικέτες

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 20, 2007 

Ευάγγελος Βενιζέλος: Με σεβασμό στις καταστατικές διαδικασίες. (Ενώ το Μega συνεχίζει την απροκάλυπτη προπαγάνδα του)

Δήλωση του κυρίου Βενιζέλου, κατά την προσέλευσή του στη σημερινή συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, μετά την επίθεση που δέχθηκε από τραμπούκο θερμοκέφαλο (μάλλον "ψυχωτικό" και άσχετο με το πασόκ όπως είπαν κάποιοι):

Εγώ, ως μελλοντικός ηγέτης αυτής της παράταξης συγχωρώ... και τα λοιπά….




Και αφού, με πλήρη ασέβεια προς τις καταστατικές διαδικασίες διαδοχής, έχρισε εαυτόν μελλοντικό ηγέτη του πασόκ, χρέωσε τον τραμπούκο στους εσωκομματικούς "αντιπάλους" του - εμμέσως και σαφέστατα - σαν να ήταν σχολιαστής σε μεσημεριανάδικο και όχι επίδοξος πρόεδρος κόμματος - και έδωσε νέο σώου μπροστά στις κάμερες.

Πόσο Ακατάλληλος είναι κάποιος για ηγέτης, (που φιλοδοξεί, μάλιστα, να κυβερνήσει, εκτός από το κόμμα του, και μια χώρα), όταν δεν σέβεται το καταστατικό που ο ίδιος ψήφισε, όταν οργίζεται, συμπεραίνει και προβαίνει σε δηλώσεις πριν εξετάσει τα δεδομένα; Πού είναι η απαραίτητη, για ένα τέτοιο αξίωμα, ψυχραιμία και σύνεση;

Πολλά και δυσοίωνα τα δείγματα πολιτικού ήθους, του αυτοανακηρυχθέντος "μελλοντικού ηγέτη" του πασόκ...
:-(




= = =

Update 21/9/07: Μιας και κανείς δεν τρόμαξε με τις κραυγές του Ε.Β. στο Ζάππειο και κανείς δεν μάσησε με την αυτοανακήρυξή του και κανείς δεν τον ακολούθησε στις εκτοξεύσεις κατηγοριών κατά άλλων στελεχών του πασόκ για τον γραφικό τραμπούκο και κανείς δεν είχε τη δική του πρεμούρα για εκλογές προέδρου -άνευ κομματικού διαλόγου- την Κυριακή, ο κύριος Ε.Βενιζέλος τα μάζεψε.

Έκανε γαργάρα τη γκάφα του με τον καφεβόλο και δεν διεφώνησε στην ομόφωνη απόφαση του εθνικού συμβουλίου του πασόκ.

Αυτό θα πει σταθερότης!

Ετικέτες ,

 

Ο πολιτικός λόγος στο ΠΑΣΟΚ: Μιλάνε όλοι μιλάνε και οι φωσκόλοι

Για τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν στον κομματικό χώρο του ΠΑΣΟΚ, βλέπουμε, ακούμε και κρίνουμε τις εμφανίσεις διαφόρων στελεχών του στα κανάλια. Αλλού διαπιστώνουμε κριτική πολιτική σκέψη με ουσιαστικό και πειστικό λόγο - κάτι αναμενόμενο, άλλωστε, δεδομένης της πορείας ενός εκάστου εκ των ικανών - και αλλού, πάλι, όχι.

Χρειάζεται πολύς δρόμος για να μάθει κάποιος να σκέπτεται πολιτικά και ακόμα περισσότερο για να καταφέρει να αρθρώσει πολιτικό λόγο. Οι σπουδές σε φωσκολιάδες, όσο επιτυχημένες και μακροχρόνιες κι αν υπήρξαν, δεν αρκούν.




...γιατί "είναι βαθιές οι ρίζες" της Σελήνης και του Χόχο





(η χρήση του πρώτου πληθυντικού προσώπου είναι γιατί τα ποστ του οbs. απευθύνονται αυστηρώς σε ενήλικους με κριτική ικανότητα. )



.

Ετικέτες ,

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 19, 2007 

Ευάγγελος Βενιζέλος: Γωνία Αναμονής και Ανευθύνου

Συγχαίρω τον κ. Γιώργο Παπανδρέου για την γενναιότητα με την οποία ανέλαβε τις ευθύνες που του αναλογούν και χαίρομαι...

...που δεν θεωρώ υποχρέωσή μου να πράξω το ίδιο, διότι, όπως όλοι γνωρίζετε, εγώ δεν είχα καμμία συμμετοχή στο εκλογικό πατατράκ του Πασόκ.

Εγώ, απλώς, παραφύλαγα, υπομονετικά, τον σύντροφο Γιώργο στη γωνία.




Ετικέτες ,

 

ένα λεξικό για τον κύριο Ευάγγελο Βενιζέλο


Ιωάννης Παπαϊωάννου



Προς το παρόν, κύριε Ιωάννη Παπαϊωάννου, o κύριος καθηγητής χρειάζεται επειγόντως ένα ερμηνευτικό λεξικό για να μάθει τι σημαίνουν:

- πολιτική ηθική
- συνυπευθυνότητα
- παρθενογέννεση


Μόλις του το πάτε και κατακτήσει αυτές τις έννοιες, θα αναλάβουν άλλοι να του εξηγήσουν τι σημαίνει τηλεοπτικό σώου, κομματικό μέλος και κομματικές-συμμετοχικές διαδικασίες.

...εκτός αν ο κύριος Βενιζέλος νομίζει ότι μπορεί να λειτουργήσει μόνος του, εκτός του κινήματος που τον δέχθηκε και τον ανέδειξε.


Ετικέτες

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 18, 2007 

ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ: για πολύ ερωτικούς ψηφοφόρους

Η δήλωση του σύντροφου Ευάγγελου δεν είναι τυχαία. Υποδηλώνει την πρόθεσή του να μετατρέψει το πασόκ σε ερωτικό κίνημα. Αφού πέρασε (και δεν ακούμπησε) από τον σοσιαλισμό, από τρίτους δρόμους, από φιλελευθερισμό και πατριωτισμό γωνία, είπε να το γυρίσει στον ερωτισμό μπας και δει άσπρη μέρα.

Το Πασόκ είναι σαν το ποδήλατο, είπε.

Το σεξ είναι σαν το ποδήλατο, λέει ο λαός.

Άρα;

Άρα, τo πασόκ είναι σαν σεξ.
(το πιάσατε το υπονοούμενο;)






Τρέξτε να γραφτείτε!





(εκτός κι αν εννοεί ότι το σεξ είναι σαν το πασόκ, οπότε γάμα τα.)


Σημ: Με αφετηρία ένα ποστ του manifesto

(όπως συνήθως συμβαίνει εσχάτως)

Ετικέτες ,

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 16, 2007 

Σεξ και πολιτική: Από την "συνειδητοποίηση" της Μαίρης Ακριβοπούλου κρέμεται η αυτοδυναμία του ΠΑ.ΣΟ.Κ ;;;;

ή

η ολέθρια επίδραση των αφόρετων εσωρούχων στην ψήφιση του προϋπολογισμού.


Η Μαίρη Ακριβοπούλου, υποψήφια βουλευτής του Πασόκ στην α' Θεσσαλονίκης, σε συνέντευξή της στο περιοδικό MAXIM , δηλώνει τις προτιμήσεις της και απαντά στα μεγάλα ερωτήματα που ταλανίζουν τον έλληνα πολίτη.

* μου αρέσουν οι extreme αισθήσεις: το πάρα πολύ κρύο και το πάρα πολύ καυτό.* Μου αρέσουν πάρα πολύ τα εσώρουχα, και μάλιστα διαφορετικού τύπου, οπότε ό,τι και να μου έχουν φέρει το διασκέδασα. Έχω πολύ μεγάλη γκάμα.

Ερώτηση
Ποιο είναι το «καλό» σου; Αυτό που θα φορέσεις όταν είσαι σίγουρη ότι μέχρι να τελειώσει η νύχτα κάποιος θα το δει;


Μαίρη Ακριβοπούλου:
Δεν είναι ένα και δύο. Και δεν θα φορέσω ποτέ κάτι που έχω ξαναφορέσει με έναν άνθρωπο ο οποίος με ενδιαφέρει. Σε αυτά τα πράγματα πρέπει να αλλάζεις συνέχεια. Τώρα, ας πούμε, έχω κάποια καινούρια, αφόρετα.

Ερώτηση
Λύσε μου μια απορία: Οι λεσβίες σε βλέπουν σαν λουκουμάκι;

Μαίρη Ακριβοπούλου:

Όχι, ή μπορεί να μην το καταλαβαίνω. Εδώ δεν μπορώ να ξεχωρίσω τους γκέι από τους στρέιτ – εκτός από περιπτώσεις που φαίνεται πάρα πολύ!

Ερώτηση
Ποια ήταν η τελευταία φορά που έβγαλες –και στη συνέχεια έσβησες– πρόστυχη φωτογραφία σου ή ανάλογου ύφους βιντεάκι;

Μαίρη Ακριβοπούλου:
Δεν τα σβήνω.

Ερώτηση
Έχει τύχει να σηκωθείς να φύγεις στη μέση της πράξης;

Μαίρη Ακριβοπούλου:
Ναι, γιατί συνειδητοποίησα ότι ήθελα κάποιον άλλο.




με το πέος στο χέρι


Με λίγα λόγια, η Μαίρη Ακριβοπούλου άφησε τον άνθρωπο με το πέος στο χέρι, όπως λέει ο λαός. Ευχή του Observer είναι να συνεχίσει να το λέει εις τους αιώνας των αιώνων.

Γιατί αν η κυρία Ακριβοπούλου πάθει το ίδιο πάνω στην ψήφιση του προϋπολογισμού, στην περίπτωση που το πασόκ εξασφαλίσει οριακή αυτοδυναμία με 151 έδρες και, ξάφνου, συνειδητοποιήσει ότι αντί για το πασόκ ήθελε τη νέα δημοκρατία, τότε η ωραία αυτή πρόστυχη έκφραση θα αλλάξει με τη νερόβραστη "έμεινε με τον προϋπολογισμό στο χέρι" και θα ξαναπάμε σε εκλογές μέσα στο καταχείμωνο.

= Oλόκληρη η συνέντευξη της Μ.Α.
= Tο Fan Club της Μ.Α.
= Η Μαίρη υποψία (sic) στις εκλογές με το πασόκ - το προσωπικό της σημείωμα


Σημ: Ο Οbserver, μέχρι πριν είκοσι λεπτά, δεν είχε την τιμή να γνωρίζει τι είναι Μαίρη Ακριβοπούλου διότι δεν βλέπει γενικώς τηλεόραση, ειδικώς αντένα, ειδικότερα σίριαλ και σούπερ ειδικότερα σίριαλ του Μανουσάκη. Για να μην πιάνεται, όμως, αδιάβαστος, διαβάζει το blog του Μανιφέστο.
.

Ετικέτες

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 14, 2007 

Ο Πολιτικός Οbserver: EKΛΟΓΙΚΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ

Ο Οbserver λυπάται που δεν μπορεί να απαντήσει στις χιλιάδες επιστολές που, μετά τις τελευταίες πλειοδοσίες των δύο κληρονόμων, κατέκλυσαν τα γραφεία του. Ωστόσο, μέσα στα στενά χρονικά πλαίσια πριν το άνοιγμα της κάλπης, θα προσπαθήσει να δώσει κάποιες απαντήσεις στους προβληματισμούς και τις ανησυχίες των συνειδητοποιημένων φηφοφόρων-αναγνωστών του.

Αγαπητέ μου κύριε Οbserver

Eίμαι μία ανασφάλιστη νοικοκυρά που έχω έξι διαμερίσματα, δύο παιδιά, ένα κορίτσι και δύο νομιμοποιημένα αυθαίρετα (ένα στα καμένα και ένα στον αιγιαλό). Τι με συμβουλεύετε να ψηφίσω; Τη Νέα Δημοκρατία που υπόσχεται να αντικαταστήσει τον φόρο κληρονομιάς και γονικής παροχής με εφάπαξ τέλος συναλλαγής 1% ή το Πασόκ που θα μου δίνει σύνταξη 550 ευρώ το μήνα;


Αγαπητή κυρία ανασφάλιστη

Αφού υπολογίσετε την αντικειμενική αξία των ακινήτων που σκοπεύετε να μεταβιβάσετε στα δύο παιδιά και το ένα κορίτσι σας, λογαριάστε τους φόρους που θα γλιτώσετε και ακολούθως λογαριάστε τα χρόνια που σας απομένουν να ζήσετε. Yπάρχει διαφορά κέρδους ή σας έρχεται μία η άλλη;

υ.γ. Λάβετε υπ' όψιν ότι δεν είμαστε όλοι κορακοζώητοι, χώρια που μπορεί να μας βρει και κανένας ντουβρουτζάς.

< < <

Κύριε Οbserver

Δεν είμαι ανασφάλιστη, ούτε νοικοκυρά. Είμαι εργαζόμενη (με την στενή έννοια του όρου), ασφαλισμένη (με την ευρύτερη έννοια του όρου) και totally ανοικοκύρευτη (και με την στενή και με την ευρεία έννοια του όρου). Μετά, όμως, την διαβεβαίωση του κυρίου Γιωργάκη Παπανδρέου για 550 ευρώ στην ανασφάλιστη νοικοκυρά σκέπτομαι μήπως θα ήταν προτιμότερο να παραιτηθώ και να νοικοκυρευτώ. Μένω στην Κάντζα και εργάζομαι σε ένα κατάστημα υποδημάτων στο κέντρο της πρωτεύουσας. Ο μισθός μου είναι 608 ευρώ μικτά και ξοδεύω για τα οδοιπορικά μου (λεωφορείο και μετρό) εκατό ευρώ το μήνα. Εσείς τι λέτε; Δεν συμφέρει καλύτερα να ρίχνω κάνα ξεσκόνισμα στο σπίτι μου, να βάλω καμμιά κατσαρόλα και να εισπράττω 550 ευρώ από το να εργάζομαι στο παπουτσίδικο, να με τρώνε οι συγκοινωνίες και να τρώω σκουπίδια και χημικά;

Ελένη Γοβάκη-Εσπαντρίγιες


Φίλη Ελένη,

Οπωσδήποτε και σας συμφέρει. Εξάλλου, αυτό είναι ένα κουτοπόνηρο κόλπο του Γιωργάκη για να επιστρέψει η γυναίκα στα παραδοσιακά της καθήκοντα και στον άει-μωρή-να-πλύνεις-κάνα-πιάτο-ρόλο, εφ' ω ετάχθη.

< < <

Καλό μου παιδί αρτουά,

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Μετά από 35 χρόνια έγγαμου βίου ο μπάρμπα Γιώργος θέλει να χωρίσουμε. Μετά την εξαγγελία του Πασόκ για 950 ευρώ σε κάθε ζευγάρι συνταξιούχων αγροτών και 550 ευρώ για τον μεμονωμένο αγρότη, ο σύζυγός μου, μου ζητάει διαζύγιο. Λέει πως είναι καλύτερα να ζούμε αστεφάνωτοι και να βγάζουμε 150 ευρώ το μήνα παραπάνω παρά να είμαστε παντρεμένοι και να χάνουμε εισόδημα. Εμένα, αφ' ενός μεν με θέλγει η παρανομία, αφ' ετέρου δε τον Μπάρμπα Γιώργο τον θέλγει η χήρα του μπάρμπα Θόδωρου. Λέτε να μου την φέρει και αντί να προσθέσουμε τις συντάξεις μας, να προσθέσει τη σύνταξή του στη σύνταξη της χήρας;

Σου στέλνω την ευχή μου
Μπάρμπα Γιώργαινα


Να μην φοβάστε το διαζύγιο, κυρία μπάρμπα Γιώργαινα. Αυτό που πρέπει να φοβάστε είναι το πόσο θα αλλάξει η ζωή σας με 150 ευρώ το μήνα παραπάνω. Για να μην καταντήσετε σαν αυτούς τους πλούσιους που δεν ξέρουν τι να κάνουν τα λεφτά τους, τοποθετήστε τα σε δομημένα ομόλογα δημοσίου.

< < <

Αγαπητέ κύριε αρχισυντάκτα,

Έχω έναν καημό που δε με θέλει κάποια κυρά επειδή είμαι ψαράς κι είμαι λίγο αλανιάρης σαν ψαράς και σαν βαρκάρης και θαρρεί ότι με μένα δεν θα την περνά καλά.

Έχω μια μικρούλα βάρκα με κουπιά και με πανί και ψαρεύω κάθε βράδυ μόνος με το παραγάδι. 'Ομως τη γυναίκα που θα έχω ξέρω να την ε προσέχω και τα κέφια της να κάνω γι αυτό ονειρεύομαι να αποκτήσω δικό μου διβάρι για εκτροφή τσιπούρας. Μήπως ξέρετε ποιο κόμμα δίνει την μεγαλύτερη εγγύηση για τους ψαράδες που αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα; Το Πασόκ ή η Νέα Δημοκρατία;


Φίλτατε μέλλοντα ιχθυοτρόφε,

Για εκτροφή θα σας συνιστούσα θύννο ή πέστροφα. Η τσιπούρα είναι καλή όταν είναι αλανιάρα. Για κόμμα θα σας συνιστούσα να εξετάσετε την τρίτη λύση, γιατί κολιός και κολιός από το ίδιο βαρέλι.





.

artois Image Hosted by ImageShack.us
"artois" - ράτσα ενός κυνηγετικού, χαριτωμένου σκύλου - είναι η συλλογική περσόνα κάποιων ανθρώπων, που συναντήθηκαν στο διαδίκτυο και διαπίστωσαν ότι πάσχουν από την ίδια "ασθένεια": είναι αλλεργικοί στους πάσης φύσεως "δηθενατζήδες". Τέρμα τα ντεμέκ είτε πρόκειται για δήθεν πολιτικούς σωτήρες, δήθεν δημοσιογράφους, δήθεν σκεπτόμενους, δήθεν αριστερούς, δήθεν ανιδιοτελείς, δήθεν σοβαρούς, δήθεν προοδευτικούς... Aπό τις 13.12.2010, νέο μέλος: artois 4, o λαϊκιστής. Aπό 11/11/11 νέος μεταβατικός αρθΡογράφος ο "Αρτουά ο παλιός" - με συγκεκριμένη διάρκεια, μέχρι 12/12/12 που θα "συνοδεύσει" τον μάταιο κόσμο στο τέλος του [επιτέλους!]

. .

Θεματα

  • ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
  • ΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ
  • On AIDS
  • ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ και ΜΝΗΜΗΣ
  • TO MIKΡΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΟΒSERVER
  • ΤA ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΑ
  • ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΕΛΟΣ!

    . .

    Aλλα

  • ΠΛΑΣΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑ ΜΕΣΩ ΨΕΥΔΟΪΣΤΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΣΑΣ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ
  • ΠΑΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
  • O ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ
  • H MAΡΙΑΝΝΑ ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ
  • H AΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΝΤΙΒΑΝΙ
  • ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΙΛΟΤΙΜΟ
  • ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΕΣΒΥΩΠΙΑ
  • ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΥΛΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ
  • . .

    o artois o 4oς προτεινει (boo to alternative douchebags!)

  • MΠPAΦ : Mikeius vs. Alt-Bags (part 1)
  • MΠPAΦ : Mikeius vs. Alt-Bags (part 2)
  • MΠPAΦ : Mikeius vs. Alt-Bags (part 3)
  • LINKS:

    EKΔΟΤΙΚΑ ΝΕΑ: Απο 1ης Μαρτιου, η νεα υπερπολυτελης εκδοση της "Αυτομπλογκο- γραφιας μου". Δερματοδετη με 5 υπεροχα αυθεντικα σβαροφσκι στη θεση των ομικρον. ......... κλικ εδω για περισσότερα

    ........Image Hosted by ImageShack.us

    -

    ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΧΡΕΙΟ: _____ MIA ΦΙΛΟΔΟΞΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΟΒSERVER

    Για τις δυσκολες ωρες σας: TA ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ακομα μια φιλοδοξη προσπαθεια του Οbserver

    Powered by Blogger
    and Blogger Templates
    Image and video hosting by TinyPic