« A Ρ Χ Ι Κ Η - Σ Ε Λ Ι Δ Α | KATΑΓΓΕΛΙΑ: Ο ΜΑΝΙFESTO ΚΑΝΕΙ ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΦΡΥΓΑΝΟΚΛΟΠΗ » | H Virginia Woolf οι βυσσινάδες και τα ντολμαδάκια! » | Βloggers προς εξαφάνιση... » | Ήθος αγελαίων linkοδοτούντων: ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ... » | ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ-ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΑΛΤΣΟΒΡΑΚΟΥ ως αφορμή για... » | ΟΤΑΝ ΤΑ "ΚΟΝΤΑ" ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΣΚΕΤ: Κύριε Γι... » | Editorial-καταγγελία: Ο ανελέητος πόλεμος του Τύπο... » | 1o ETHΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΩΝ BLOGGERS » | ΟΤΑΝ ΟΙ ΒLOGGERS AΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ » | Ίσις Αποκαλυμμένη: Bloggers πάρτε τις ευθύνες σας ... » 

Τετάρτη, Ιουνίου 21, 2006 

Parianos ή Dr. Jeckyl & Mr. Hyde ??? (ή απλώς παραέσφιξαν οι ζέστες?)

Όταν ένας λινκοδότης "εγκρίνει" το post ενός blogger το οποίο, ένας άλλος blogger, "καταγγέλει" ως φαιδρό, τότε υπάρχει απλώς διάσταση απόψεων.

Όταν αυτό το ποστ που "εγκρίνει" είναι ένα ακόμη υβριστικό ποστ του γραφικού μεμψίμοιρου μπούλη, τότε είναι φαιδρός και ο "εγκρίνων".

Όταν όμως ένας blogger εγκρίνει και τα φαιδρό ποστ και το ποστ που το καταγγέλει, τι μπορεί να συμβαίνει;
Πώς ερμηνεύεται/ε το linkblog
parianos???


Image Hosted by ImageShack.us
= = = = =
KATΑΓΓΕΛΙΑ: Ο ΜΑΝΙFESTO ΚΑΝΕΙ ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΦΡΥΓΑΝΟΚΛΟΠΗ » OBSERVER @21/06 17:15 Βρισκόμαστε στην πολύ δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε δημόσια τις παράνομες δραστηριότητες του Εκδοτικού Ομίλου Μanifesto. Σήμερα μας έκαψε ένα ακόμα θέμα, το τρίτο μέσα σε δύο εβδομάδες. Επειδή οι "συμπτώσεις" είναι πολλές και, κατά την άποψή μας, υπερβαίνουν το τυχαίο, τον καλούμε να 1 linkblog Linkblogs: parianos
= = = = =
ἀλλὰ μερικοί, ποὺ μὲ περισσοτέρα προσοχὴ παρατηροῦσαν, ἐκαταλάμβαναν καὶ παραμέριζαν » μούτρα @20/06 19:09 Οι πολλοί δεν καταλαβαίνουν και δεν παραμερίζουν. Οι πολλοί, αντιθέτως, ρίχνονται όλοι μαζί καταπάνω σε οποιονδήποτε και ο,τιδήποτε δεν καταλαβαίνουν ώστε να το(ν) πνίξουν μέσα στη συλλογική τους δυσωδία και να εξασφαλίσουν ότι δεν είναι ορατό(ς) σε εκείνους που θα μπορούσαν να καταλάβουν 10 linkblogs Linkblogs: greekgaylolita dryada parianos durden_alie ramon1789 laconditionhumaine carma MarquiseVonO mirandolina lucywhispering
= = = = =
Και αν ο λινκοδότης parianos είναι ο owner του Ελεύθερου σκοπευτή, πώς εξηγείται η συμφωνία του με ένα ποστ που κρίνει τους λινκοδότες του μεμψίμοιρου μπούλη; 6

Καλά τα λέει ο Artois » Ελεύθερος σκοπευτής @21/06 18:04 (...) ΑΒΜ (= Aξιόλογοι Bloggers Mόνον)ΑΒΜ τώρα άντε και άυριο καλά είναι Το monitor δεν είναι η Ακαδημία Αθηνών και όλοι οι bloggers δεν είναι ανοργασμικοί, αντιερωτικοί και ανέραστοι για να ασχολούνται με τις φόρμες των κειμένων και τις ..."δασείες" που λέει και ο Καλτσόβρακος. 3 linkblogs

H μόνη λογική εξήγηση είναι ότι πρόκειται περί κλοπής, όμοιας με αυτήν που είχε κάνει ο Αλλού Φαν Μαρξ στον Κοσμοπολίτη.

Αν όμως πρόκειται περί του ιδίου blogger...
.Image Hosted by ImageShack.us
... ... ... ............ ...... (αναρωτιέμαι...)
.
Artois I
.

Σε είχα για πιο παρατηρητικό ρε observer!

Μην τρελαίνεσαι!...Η Μανταλένα χθες έκανε linkblog σε όλα τα ποστ του μόνιτορ! :-)

δεν ξέρω γενικά πώς κινείται η Παριανός στο monitor, αλλά μήπως θα έπρεπε να αναρωτηθείς τι πιθανότητες υπάρχουν να χρησιμοποίησε τα linkblogs για το σκοπό που --απ' όσα έχω καταλάβει, ότι-- δημιουργήθηκαν; δλδ σαν προσωρινά bookmarks για να θυμηθεί όταν της έρθει, τι ήθελε να διαβάσει;

Kούκλος είσαι Αrtois. Σου στέλνω mail.

Εχθές η μανταλένα έκανε σε όλους στο μόνιτορ, μπορείς να το επιβεβαιώσεις αν κοιτάξεις τα σχόλια στα post της και στα σχετικά σχόλια.
Όταν λέμε σε όλους, εννοούμε σε όλους.
Εδώ παρ ολίγο να κάνει και σε μένα που έχω ξεμείνει από blogs
:p

ουπΖ..τώρα που σε είδα καλύτερα...κούκλος [καρακούκλος] είσαι artois...
στείλε μου e-mail
:Pp

VERBAL>>
Aνοησίες λες. Αυτά τα κάνουν ΑΛΛΕΣ. Σελιδοδείκτες... χα χαααα

tρελαμένη>>
Άντε γαμήσου.
Ό,τι θες καταλαβαίνεις ανώνυμη κουράδα.

Jamella>>
Έχει δίκιο. Έκανα linkblog σε όλους (κούραση!)

Artois>>
Είμαι τρελή. Λυπάμαι.
Αυτά.

Πρέπει με κάποιον τρόπο να ακυρώσουμε όλη αυτή τη μαλακία. Χτες (Τετάρτη) ας πούμε, έκανα inkblog στον εαυτό μου. Συνειδητά. Όποιος θέλει, τον προκαλώ να μοιυ πει οτιδήποτε γι' αυτό. ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ, ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΩ.

Παίζει πάντως και να παραέσφιξαν οι ζέστες. Μου πρήξανε τ' αρχίδια όλα τα μαλακισμένα και κανείς δεν πήρε το μέρος μου. Σόρυ, ΣΧΕΔΟΝ κανείς.

Μανταλένα μην απολoγείσαι.

Κάνε ό,τι θέλεις.

Mπούρδεν Άλιεν, οι Artois δεν τρελλαίνονται παρά μόνον στο γέλιο. Δοκίμασέ το κι εσύ.

Verbal, το ξέρω ότι η Μανταλένα παίζει, αλλά όλα τα παιχνίδια έχουν κανόνες. Και αν πρόκειται να παίξω κι εγώ θέλω να τους γνωρίζω. Η κοινή λινκοδοσία στον observer και στον συμπλεγματικό υβριστή νονς, "με" "προσβάλλει" .

Jamella, δεν είμαι εγώ στην φωτογραφία, αλλά ο δίδυμος αδελφός μου.
Και, ναι, είναι καρακούκλος.
Μail δεν στέλνουμε, γιατί είμαστε δεσμευμένοι. Όταν μας ανεβαίνει ο λίμπιντος και ψάχνουμε για εκτόνωση, προτιμούμε κανονικούς ανθρώπους και όχι bloggers. :-)

Τα ομοφοβικά σχόλια του "ανώνυμου" [που είναι καραεπώνυμος ;-)]διαγράφονται, ως συνήθως.

Μανταλένα, δεν υπάρχουν νόμοι στο μόνιτορ. Χαζές ιδέες του εμπνευστή του είναι.
Και μάλλον κατάλαβες στραβά την "τρελαμένη". Τι είπε και παρεξηγήθηκες; Tον αδελφό μου κολάκευσε.

Eπίσης, το blogging δεν είναι γήπεδο για να παίρνουμε το μέρος του ενός ή του άλλου. Μη βλέπεις που ο Νονόνς έχει στήσει εξέδρα και βρίζει τους "αντιπάλους" με την συνοδεία των γλειφτών και των γλειψιμάτων του .

Φιδιμήδεια, σωστό το "μην απολογείσαι"

Αλλά το "κάνε ό,τι θέλεις" δείχνει τη λανθασμένη σου εντύπωση για το blogging. Tα blogs δεν είναι αποχετεύσεις για να κάνουμε "ό,τι θέλουμε". Όπως, π.χ. να ξερνάμε τις ομοφυλοφοβίες μας, σαν τον άρρωστο φίλο σου Νon Private Life. Που μπήκε για να εκδικηθεί και να ξεφωνίσει τον γκόμενο που τον παράτησε και τώρα αποφάσισε να μας δείξει ότι είναι και κάτι περισσότερο από σκέτος βόθρος.

Μανταλένα, άλλη φορά να ενημερώνεις και τα άλλα παιδάκια για τις τρέλες σου, γιατί θυμώνουν.

ευτυχώς που στο σοϊ σας είστε καρακούκλοι..
από observrez , άστα βράστα.
ούτε τη βάση δεν πιάνεις.
αν ήσουν έστω και μέτριος παρατηρητής θα είχες προσέξει οτι πλέον είμαι ένας κανονικός άνθρωπος.
^^

Βρε...κούκλε! :-Ρ Μ' έχεις περάσει για τόσο μουρτζούφλη; :-)))

Observer ή Artois ή και τα δύο ή τίποτα από τα δύο,

διαφωνούμε. Αλλά δεν νομίζω ότι έχει νόημα να το συζητήσουμε.

Τούτο μόνο: παρενέβην εδώ γιατί δεν βρήκα σωστό να δικάζεις (ή κράζεις ή κριτικάρεις εποικοδομητικά όπως θες) τη Μαριαλένα επειδή λίνκαρε δύο ποστ που αναιρούσε το ένα το άλλο κατά τη γνώμη σου. Μου φάνηκε υπερβολικό: στην τελική έτσι γούσταρε και τό'κανε. Ποιός βάζει τους κανόνες του σωστού linkblogging; Εσύ;
Αν ναι, πες μας τι θέλεις να κάνουμε για να είσαι ευχαριστημένος κι ο κόσμος να μπει σε τάξη.

Jamella και σ' ανώτερα!

Ιφιμέδεια βιάζεσαι πολύ και δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς πριν απαντήσεις.

Ο Οbserver δεν δικάζει, δείχνει. Ούτε κράζει. Το φιλαράκι σου κράζει τον πρώην του, και ο μέγας μπουρδολόγος στήνει"Λαϊκά δικαστήρια" και κράζει ταυτοχρόνως. (Κοινό το ήθος των παίδων.)

Στους μεν σκορπάς επαινετικά σχόλια, και σ' εμάς παρατηρήσεις. Περίεργη αντίληψη έχεις για το "σωστό που σε κάνει να ...παρεμβαίνεις".

Επίσης, ούτε κανόνες βάζουμε, μόνον τεστ λογικής.

Λαμπρή η ιδέα σου Blessed!
Αν κρίνεις ότι μπορούμε να αντέξουμε τα έξοδα για νέες προσλήψεις, προχώρησε.

υ.γ. μία για PR και 2-3 για extra βοηθητικό προσωπικό που θα μαζεύει τα σάλια από ...τις "Δημόσιες Σχέσεις". (βαρέα και ανθυγιεινά)

Για το φόνο κουβέντα ε;
(εννοώ το κράξιμο της Μανταλένας)

Η ιστορία του npl δεν ξέρεις κάν αν είναι αληθινή. Ή σε ποιό βαθμό είναι. Οπότε αφήνω την κουβέντα εδώ.

Το "λαϊκό δικαστήριο και κράξιμο" δεν το επαίνεσα ποτέ. Ίσα-ίσα.

Κατά τα λοιπά, επειδή δεν κρατάω λογαριασμό ποιός λέει τι σε ποιόν και πότε, ούτε καν έχω καταλάβει καλά-καλά ποιός είναι θυμωμένος με ποιόν: όταν βλέπω κάτι που μου αρέσει το σχολιάζω θετικά, σε αντίθετη περίπτωση αρνητικά.

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Αρτουά, αν δεις το προηγούμενο comment το έγραψα εγώ από το laptop του Summertime.
Αν θες απάντησέ μου στο mail που σου έστειλα.

Iφιμεδειάκι, ευχαριστώ
:-)

Μη με ευχαριστείς Μανταλένα μου.
Ας θεωρήσουμε ότι το όλον είναι μια κακή στιγμή -μάλλον βιαστική- του Artois.

Το ότι δεν κρατάω λογαριασμό ποιός λέει τι σε ποιόν και πότε δεν σημαίνει ότι δεν αντιλαμβάνομαι ποιός είναι λατρεμένος ποιανού... έτσι δεν είναι;

Αν το στυλ σας είναι η διαρκής επιτίμηση είναι αναπόφευκτο ότι θα σας φέρνει ενίοτε σε δύσκολη θέση. Αλλά προφανώς αυτό είναι ένα τίμημα που είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε.

Η λύση στην περίπτωση της Μανταλένας είναι ακριβώς αυτή που προτείνεις.

Ιφιμέδεια said Αν το στυλ σας είναι η διαρκής επιτίμηση

Mην ανησυχείς φιδιμέδεια. Στοχεύουμε και στην υπο-τίμηση, as well.

Δημοσίευση σχολίου

artois Image Hosted by ImageShack.us
"artois" - ράτσα ενός κυνηγετικού, χαριτωμένου σκύλου - είναι η συλλογική περσόνα κάποιων ανθρώπων, που συναντήθηκαν στο διαδίκτυο και διαπίστωσαν ότι πάσχουν από την ίδια "ασθένεια": είναι αλλεργικοί στους πάσης φύσεως "δηθενατζήδες". Τέρμα τα ντεμέκ είτε πρόκειται για δήθεν πολιτικούς σωτήρες, δήθεν δημοσιογράφους, δήθεν σκεπτόμενους, δήθεν αριστερούς, δήθεν ανιδιοτελείς, δήθεν σοβαρούς, δήθεν προοδευτικούς... Aπό τις 13.12.2010, νέο μέλος: artois 4, o λαϊκιστής. Aπό 11/11/11 νέος μεταβατικός αρθΡογράφος ο "Αρτουά ο παλιός" - με συγκεκριμένη διάρκεια, μέχρι 12/12/12 που θα "συνοδεύσει" τον μάταιο κόσμο στο τέλος του [επιτέλους!]

. .

Θεματα

  • ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
  • ΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ
  • On AIDS
  • ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ και ΜΝΗΜΗΣ
  • TO MIKΡΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΟΒSERVER
  • ΤA ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΑ
  • ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΕΛΟΣ!

    . .

    Aλλα

  • ΠΛΑΣΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑ ΜΕΣΩ ΨΕΥΔΟΪΣΤΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΣΑΣ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ
  • ΠΑΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
  • O ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ
  • H MAΡΙΑΝΝΑ ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ
  • H AΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΝΤΙΒΑΝΙ
  • ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΙΛΟΤΙΜΟ
  • ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΕΣΒΥΩΠΙΑ
  • ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΥΛΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ
  • . .

    o artois o 4oς προτεινει (boo to alternative douchebags!)

  • MΠPAΦ : Mikeius vs. Alt-Bags (part 1)
  • MΠPAΦ : Mikeius vs. Alt-Bags (part 2)
  • MΠPAΦ : Mikeius vs. Alt-Bags (part 3)
  • LINKS:

    EKΔΟΤΙΚΑ ΝΕΑ: Απο 1ης Μαρτιου, η νεα υπερπολυτελης εκδοση της "Αυτομπλογκο- γραφιας μου". Δερματοδετη με 5 υπεροχα αυθεντικα σβαροφσκι στη θεση των ομικρον. ......... κλικ εδω για περισσότερα

    ........Image Hosted by ImageShack.us

    -

    ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΧΡΕΙΟ: _____ MIA ΦΙΛΟΔΟΞΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΟΒSERVER

    Για τις δυσκολες ωρες σας: TA ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ακομα μια φιλοδοξη προσπαθεια του Οbserver

    Powered by Blogger
    and Blogger Templates
    Image and video hosting by TinyPic