« A Ρ Χ Ι Κ Η - Σ Ε Λ Ι Δ Α | Όλα στη φόρα: O Artois στο Ναυτικό » | Ο Αρτέμης Μακ Χάνους αποκαλύπτει: O Allu Fan Marx ... » | Αποκλειστική δήλωση τακτικού σχολιαστή του Αρτέμη ... » | Ανοιχτή επιστολή προς τους σχολιαστές του Αρτέμη Μ... » | Για να έχουμε το δικαίωμα να συζητάμε για τη λογοτ... » | ΑΝΩΝΥΜΟΙ, ΕΠΩΝΥΜΟΙ & ΑΝΕΠΩΝΥΜΟΙ ΙΙΙ - Λώρη Κέζα: Α... » | ΑΝΩΝΥΜΟΙ, ΕΠΩΝΥΜΟΙ & ΑΝΕΠΩΝΥΜΟΙ II - Λώρη Κέζα: Αν... » | ΑΝΩΝΥΜΟΙ, ΕΠΩΝΥΜΟΙ & ΑΝΕΠΩΝΥΜΟΙ Ι: Αυτοκριτική-έκπ... » | Were you born an asshole? Or did you work at it yo... » | Επιμορφωτικός Οbserver: Ψάρια, πολιτική και ασύρμα... » 

Τρίτη, Ιουλίου 03, 2007 

0,095439164762703531249096220030656 %

To να έχεις περάσει τα σαράντα και να είσαι ακόμα μαλάκας γίνεται.

Το να είσαι ένα κουρέλι που νομίζει ότι τραγουδάει ακόμα γίνεται.

Το να έχεις IQ τσουρεκιού, και να νομίζεις ότι η ελληνική μπλογκόσφαιρα σού οφείλει τα σέβη της επειδή άνοιξες μπλογκ το 2004 για να διαφημίσεις δωρεάν το μαγαζί σου, γίνεται.

Το να είσαι καρακαταζηλόφθονος και να αρρωσταίνεις με τις επιτυχίες των άλλων γίνεται.

Το να διαβάλλεις όσους είναι πιο επιτυχημένοι από εσένα γίνεται.

Το να είσαι ένας φαιδρός καρακαταμπουχέσας, που διαγράφεις συνεχώς τα υβριστικά σου ποστς λόγω φόβου για πιθανές διώξεις, γίνεται.

Το να ήθελες να γίνεις δημοσιογράφος όταν ήσουν μικρός και να περιέφερες τα χαμένα σου όνειρα στα φόρουμς, πριν καταντήσεις ένας καρακαταφτωχοδιάβολος μπλογκεράς, γίνεται.

Το να είσαι καρακαταανάξιος ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ εμπιστοσύνης, επειδή συμβαίνει να ξερνάς δημοσίως όσα γνωρίζεις από την εκτός διαδικτύου επικοινωνία, γίνεται.

Το να χρησιμοποιείς ως ύβρι τον χαρακτηρισμό ΑΜΕΑ, και ταυτόχρονα να σε έχουν - έστω και για τσόντα ώστε να "κλείσουν ψηφοδέλτιο" - σε δημοτικό συνδυασμό, γίνεται.

Το να είσαι καρακατααρρωστημένος ομοφυλοφοβικός και να θέλεις να διαδραματίσεις ρόλο στα κοινά της πόλης σου γίνεται.

Το να φτιάχνεις πλαστές αναγνωσιμότητες στο μπλογκ σου, αλλά να σε ψηφίζει μόνον το 0,095439164762703531249096220030656% των συνδημοτών σου (χωρίς να αφαιρέσεις το σόι σου), γίνεται.

Το να παραποιείς σχόλια και να διαγράφεις όσα επιχειρηματολογούν αλλά δεν σε συμφέρουν, γίνεται.

Το να γυρίζεις από διακοπές και προκειμένου να καταφερθείς, σύμφωνα με την προσφιλή σου συνήθεια, εναντίον κάποιου ανθρώπου να χρησιμοποιείς ως πρόφαση μια τέτοια συμφορά, σαν την φωτιά στην Πάρνηθα, γίνεται.

Το να κερνάς τους επισκέπτες μια μπύρα και μετά να τους την βγάζεις από την μύτη, γίνεται.

Το να συνδιαλέγεσαι με παρομοίου ήθους σχολιαστές (σαν τον "κατεψυγμένο, π.χ.), που στηρίζουν και ενισχύουν την καρακατακακοήθειά σου και εσύ να νομίζεις ότι σε τιμούν με τα σχόλιά τους, γίνεται.

Το να είσαι όλα αυτά μαζί και ταυτοχρόνως ΔΕΝ γίνεται

εκτός...

...........,,,,,,,.,,,,,,.....εκτός...

...............................,,,,,,,,..,,,,,...,,,,,....εκτός κι αν...

Οι πρώτοι 34 που θα τηλεφωνήσουν στο σταθμό μας (ανοίξαμε το "Ράδιο Ομπζέρβερ" στους 0,095439164762703531249096220030656 μεγακύκλους) κερδίζουν ένα δείπνο στο παραλιακό εξοχικόν κέντρον "Ο Λέρως" και φουλ εξοπλισμό για υποβρύχιο ψάρεμα. Ανυπερθέτως. Για να τους διευκολύνουμε, όλα τα παραπάνω στοιχεία μπορούν να τα αντλήσουν από το ίδιο του το μπλογκ μιας και εκεί τα έχουμε δει γραμμένα. Άλλωστε, κατά την πάγια τακτική και του ήθους της ον λάιν εφημερίδας μας, ΠΟΤΕ, δεν αναφερόμαστε σε άλλες πληροφορίες παρά μόνον σε όσες οι ίδιοι δημοσιεύουν στα μπλογκ τους ή σε όσα συμπεραίνονται διά γυμνού οφθαλμού από τα ποστς και τα σχόλιά τους.


UPDATE 11/7/2007

Εκτεθειμένος για μια ακόμα φορά, αλλά, κυρίως, κατατρομαγμένος για πιθανές συνέπειες επειδή ανέφερε το όνομα κάποιου αμέτοχου ανθρώπου, που έχει συκοφαντήσει κατ' επανάληψη μέσα από το μπλογκ του manifesto αλλά και από το δικό του ("πολιτικό αμοραλιστή, αρριβίστα και “όπου-φυσάει-ο-άνεμος" είπε αυτή τη φορά) έσπευσε να διαγράψει τις απαντήσεις του στα παραπάνω. Ό,τι ακριβώς έκανε και για όσα έγραψε για τον Σταμάτη Κραουνάκη. Tις αντιγράφουμε:


10. J.McManus - July 4, 2007
1) Αντικατέστησε την λέξη “μαλάκας” με την λέξη “πούστης” δίχως να προσβάλεις τον πολιτικαλ_κορρεκτισμό του κάθε Merd…Man!
Μπορείς ή σου είναι δύσκολο;

2) Τα “κουρέλια” σαφώς και τραγουδάνε ακόμα, και θα τραγουδάνε γιά πολύ καιρό μάλιστα!

3) Εγώ θα παραδεχθώ δημόσια την χαμηλή νοημοσύνη μου αν μου αποδείξεις ότι η προστατευόμενή σου κατσαρίδα έχει ένα, τουλάχιστον, βαθμό IQ μεγαλύτερο από εμένα!
Το
http://www.enotion.blogspot/ δημιουργήθηκε τον Μάΐο του 2005. Και μετά από μήνες σήκωσα ένα βραχύβιο (όπως όλα τότες) blog: http://www.tabakieres.blogspot/ με ενδιαφέρουσες φωτογραφίες από παλαιά πακέττα σιγαρέττων! Ουδένα , τότες, ενόχλησε και κανείς/καμμιά ΔΕΝ το είδε ως διαφήμιση! Λεφτά από κανένα blogger δεν έχω δεχθεί πέραν από δύο που΄ρθαν στο μαγαζί και ΔΕΝ συστήθηκαν! ΑΝ ο Πασκάλ έχει κάποια αίσθηση δικαίου ακόμα μέσα του, μπορεί να στο επιβεβαιώσει!Η ψευδής αναφορά περί …2004 δείχνει και την ακρίβεια των προηγουμένων αλλά και των επομένων γραπτών σου!

4) Ομιλείς τώρα διά την περίπτωση Μιραντολίνας/Observer! Ορθώς ομιλείς και το επικροτώ!

5) Πιθανότατα αναφέρεσαι στην σχέση Μανιφέστου/Τσαγκαρουσιάνου! Και πάλι ορθώς ομιλείς (αν και καθήμενος)

6) Στο σπίτι των “Δεκάδων Διαγραφών” της Νήσου ΛαΠούτα, είναι λάθος να ομιλείς διά τοιαύτες αντίστοιχες!

7) Διά το Metafysiko.gr πάλι ο λόγος; Δεν βαρέθηκες; Ή μήπως ομιλείς διά την στήλη Εξοστρα…ΚΚΙσμοί στις “Κρητικές” αγγελίες;

8] Ας προσέχουν τώρα οι λογοίς-λογοίς χαφιέδες των ζωντανών και δημόσιων επικοινωνιών και να ομιλούν ολιγότερο!

9) Ο Λαός του Χαλανδρίου ΔΕΝ εκτίμησε ορθώς την αγάπη και την φροντίδα διά τα ΑΜΕΑ του συντρόφου "-----" βλέπεις! Ο οποίος μεταξύ μας δεν στελέχωσε το ψηφοδελτιό του με …τσόντες, αλλά με διακεκριμμένες προσωπικότητες της Ακαδημίας και των τεχνών! Όταν…στελέχωνε “ψηφοδέλτια”! Τον παληό καλό καιρό!

10) Αν τελικά γινόταν Δήμαρχος ο "-------", το Χαλάνδρι μας θα γενόταν Amsterdam και κάθε εβδομάδα θα΄χαμε κι από μιά “παρέλαση υπερηφάνειας” στην Πλατεία Δούρου! Κρίμα! Κρίμα που δεν εκτιμήθηκε ο ρόλος του πολιτικού αμοραλιστή, αρριβίστα και “όπου-φυσάει-ο-άνεμος” "------" από το Gay Pride & Parade Movement των Β.Π.

11) Έχοντας IQ-τσουρεκιού, μπορώ και παραποιώ τα αρχεία της Wordpress και να παρουσιάζω τον εαυτόν μου πλασματικά στις πρώτες θέσεις της! Να το κυττάξει αυτό ο Matt διότι θα΄χει πρόβλημα στο μέλλον! Αν μπορεί να το κάνει αυτό ένας χαζός, πόσο εύκολο θά΄ναι να το κάνει κι ένας…. πανέξυπνος τύπου MerdMan, που παρατάει την Blogspot κι έρχεται προς τα μέρη μας!

12) Η “επιχειρηματολογία” τώρα ήταν και η λέξη κλειδί! Το ακούς ….Χεσούς εεεεεεε….. Τζέϋ ήθελα να πω!
(*)Ψυχούλα μου εσύ!

13) Ο Πεινασμένος …”Διακοπές” ονειρεύεται τώρα! Αλλά τι να πρωτογράψεις γιά τον άνθρωπο που το Σ/Κ του μεγάλου καύσωνα ήτο μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή του και συνέθετε hate posts? Με παρακολουθείς από το….2004 και δεν ξέρεις ότι φεύγω πάντα γιά διακοπές τον Σεπτέμβρη μήνα; Κρίμα!

14) Την μία φορά είναι ένας αφελής “επισκέπτης” που πίνει αθώα τις μπύρες του! Άντε και την δεύτερη! Άντε και την τρίτη σου λέω διά να σιγουρευθεί! Μετά την τέταρτη φορά παύει να΄ναι “επισκέπτης” ο χαφιές και ο ρουφιάνος μάτια μου!
Πρώτος-πρώτος μας ήρθε και στην ανοιχτή μάζωξη των γενεθλίων στο Σκουφάκιον διά να κόψει κίνηση! Κι ενώ ΟΛΟΙ οι επόμενοι καλεsσμένοι παρέλασαν με γεμάτα τα χέρια, γενέθλια και γιορτή γαρ, ο “μόνιμος μας επισκέπτης” μας ήρθε με άδεια!
Τσιγκουνιά ή φτώχεια; Τίποτα από τα δύο!Άλλη είναι η εργασία του ρουφιάνου κι όχι να φέρνει δώρα ως σύγχρονος Δαναός! Δικαιολογείται βλέπεις αφού ετέρα ήτο η φύσις της εργασίας του!

15) Λόγω της εγνωσμένης χαμηλονοημοσύνης μου δεν μπόρεσα ν’ “αποκρυπτογραφήσω” ΠΟΙΟΝ blogger αποκαλείς “κατεψυγμένο”. Προφανώς όσοι ΔΕΝ είναι της κλίκας σας είναι “κατεψυγμένοι” σε αντιδιαστολή με όλην την σάρα την μάρα και το ΘΕΡΜΟ συναπάντημα που΄χεις μαζέψει στο τσαρδί σου!

Να περάσετε καλά στο Πεδίο του ‘Αρη! Άντε και στου Χαριλάου του χρόνου!

Ετικέτες

..τελικά όλα γίνονται!

Γειά σου ρε ηλία!

Ηλία, μόλις έγινες κι εσύ το hate pet του Χάνου. Join to the club.

Α, να σου πω αρτουακουκουλινούλι σχετικά με το ποστ σου.

Έγραψες το απόλυτο αριστούργημα μετά από πολύ καιρό, από τότε με τον πως-τον-λένε που έκραζε ασυγχώρητα πολιτικά πρόσωπα για κρυπτομοφυλοφιλία.

Btw, ξύπνησε και ο Κατσαρίδας. Αναμένω νέο γύρο επιθέσεων από τον Χάνο. Αν και μεταξύ μας, το παραγάμησε ο Κατσαρίδας, με θίγει λόγω της κουτσομπολοσυνομωσιολογίας γύρω από το άτομό μου - είδες τι σχολίασε η καλή η Μανταλένα; Γελάμε ή κλαίμε τώρα;

Αλλά χέστηκα, όσο και να προσπαθεί ο Χάνος, δεν πρόκειται να τα πάρω από κάτω και να αυτοκτονήσω όπως επιδιώκει καταφανέστατα. Απέτυχε με τον Τσαγκαρουσιάνο, απέτυχε με τον Πιτσιρίκο, απέτυχε με την Μανταλένα, απέτυχε με τον Χρήστο Μιχαηλίδη, απέτυχε με την Λίλι, απέτυχε με τον πως-τον-λένε, απέτυχε με τον Πασκάλ, απέτυχε και με πολλούς άλλους. Να βρει επιτέλους άλλο "θύμα". Έχει αποτύχει με μένα και δεν το έχει καταλάβει ακόμα.

Δόξα στο F5, μπουχαχαχα!

Και που 'σαι Μανωλάκη, απόψε θα είμαι στο θεατράκι Αλίκη, στο Πεδίο του Άρη (όπως γράφεις συνέχεια από δημοτικίστικη αγραμματοσύνη), οπότε φρόντισε να εξασφαλίσεις τις πληροφορίες σου από τους ρουφιάνους σου.

Ό,τι και να γράψεις, αν θα γράψεις κάτι, θα καταλάβω τότε ποιος είναι ο αποψινός (και κρυπτώνυμος) ρουφιάνος σου.

Εκτός αν είσαι τακτικός θαμώνας του Πεδίου του Άρη (sic) οπότε δεν φαίνεται σε κανέναν περίεργο το γεγονός που γνωρίζεις τόσα πολλά για το συγκεκριμένο μέρος.

Τοστ, ε τοστ.

Επανέρχομαι εκτάκτως.

Ο Medman έριξε σχόλιο στου Χάνου που θα σβηστεί σε λίγο.

Παρόλο που είχαμε έναν έντονο διάλογο προ ημερών, σημειώνει ορθά κοφτά στον Χάνο και τον ευχαριστώ:

6. Medman - July 4, 2007

Δυστυχώς για ‘σένα, πλέον δεν μας πείθει καμία ανυπόστατη - δήθεν ανησυχία σου…

Αναφορικά με το προηγούμενο σου post και το video που δημοσίευσες, ο,τι πρόβλημα και αν έχεις, με όποια άτομα και αν το έχεις, είναι θλιβερό εν έτει 2007 να προβάλλεις τέτοια ρατσιστικά video που βασίζονται σε ομοφοβικές φάρσες.Αυτό μειώνει εσένα και όχι τα εν λόγω άτομα τα οποία εμμέσως πλην σαφώς φωτογραφίζεις.Έχεις γίνει κουραστικός τόσο εσύ, όσο και τα μικροσυμφέροντα σου, στον βωμό των οποίων θυσιάζεις κάθε αξιοπρέπεια και κάθε ανάδειξη ουσιαστικών προβλημάτων.Αλλά πολύ περισσότερο, μας έχει κουράσει η αλαζονεία σου και το δήθεν μεγαλείο σου.Τα αλλεπάλληλα posts σου αποδεικνύουν πόση σημασία δίνεις στον χώρο αυτό και εν τέλει το “αξιόλογο” της προσωπικότητας σου η οποία παρεμπιπτόντως, μην έχεις την ψευδαίσθηση ότι δεν είναι γνωστή σε όλους μας…


...και delete!

JustAnotherGoneOff

Η οποιαδήποτε μεταξύ μας διαφωνία ή παρεξήγηση ή "παρεξήγηση" δεν αναιρεί το περί δικαίου αίσθημα μου από το οποίο βέβαια προέκυψε και το σχόλιο στο δικό σου ιστολόγιο.

Υ.Γ. Επειδή ακριβώς γνωρίζω τι ... είναι ο κύριος MacManus, είχα ήδη κρατήσει logs για ενδεχόμενη διαγραφή...

A, ωραία
αφού τα βρίσκετε μεταξύ σας, εγώ δεν χρειάζομαι.

(τι είπε ο Medman;
"Kύριος"???)

("κύριος"???)

(κάνουμε και χιούμορ;;;)

(αχαχαχααααααα!)

artois

Είμαι απλά και μόνο ευγενικός...

Αφού βέβαια παραποίησε το προηγούμενο σχόλιο, το νέο σχόλιο ήταν το ακόλουθο (για να το διαβάσουν και όσοι δεν πρόλαβαν αφού είναι πολύ γρήγορος καθότι προπονημένος στο σβήσιμο) :

11. Medman - July 4, 2007

Αξιολύπητε macManus,

Είσαι θλιβερός.Το γεγονός ότι ένα σχόλιο στο ποταπό ιστολόγιο σου είναι ικανό να σε διαλύσει κυριολεκτικά, συμπέρασμα που προκύπτει από το γενικότερο σου ύφος, αποδεικνύει για πολλοστή φορά το πόσο εξαρτημένος είσαι από κάτι τόσο απρόσωπο το οποίο σου γεμίζει την άδεια από ουσιαστικές στιγμές ζωή σου.Βεβαίως όλοι μας μπορούμε να καταλάβουμε πως δεδομένου ότι πέραν της καθιερωμένης σου μπύρας και του ιστολογίου σου που τείνει να γεμίσει λίβελους δεν έχεις κάτι άλλο ουσιαστικό, και για τον λόγο αυτό μπορούμε να σε σεβαστούμε και να αγνοήσουμε το ήθος σου.Ήθος του οποίου η ανυπαρξία διαφαίνεται εδώ πανηγυρικά αλλά και από τα όσα απροκάλυπτα διέδωσες για άτομα που αποτελούσαν για καιρό τον περίγυρο σου.

Με αποκάλεσες “αλητάκό”
Εντάξει.Μας απέδειξες ότι δεν έχεις ίχνος ήθους.Τώρα όμως το ποιος είναι αλήτης και ποιος όχι, άσε να το κρίνουν οι λοιποί.Άλλωστε μην λησμονούμε ποιος μίλησε περί ανεργίας και ανθρώπινων δυσκολιών, ποιος έβγαλε “λεπτά” προσωπικά δεδομένα στο διαδίκτυο και ποιος μίλησε για ΑΜΕΑ αναφερόμενος σε πρόσωπα που μέχρι πρότινος του ήταν οικεία, ποιος απέδειξε ομοφοβία κάνοντας ρατσιστικούς υπαινιγμούς κ άλλες τέτοιες ενέργειες…

Αναφαίρετο δικαίωμα σου βέβαια.Αλλά δεν νομίζεις ότι είναι και δικό μας αναφαίρετο δικαίωμα να μην ανεχόμαστε την σκατίλα ?
Να προσπαθούμε να αντιδράσουμε ?

Στο δια ταύτα, επειδή όπως έχει ειπωθεί ξέρουμε περί τίνος πρόκειται, όσα σχόλια και να σβήσεις, θα τα βρεις μπροστά σου γιατί πλέον γνωρίζουμε καλά ποιος είναι η αλητεία, ο δήθεν, ο ανήθικος και εν τέλει αυτός ο οποίος δεν ανέχεται την κριτική και παραποιεί σχόλια κατά το δοκούν, ασκόντας λογοκρισία…

Υ.Γ.1 Σταμάτα να παριστάνεις τον αγωνιστή γιατί αυτό είναι θράσος και προσβολή για την αριστερά.Είσαι ντροπή ακόμη και για την ακροδεξιά των δήθεν αριστερών.
Υ.Γ.2 Η blogspot δεν διαθέτει έναν γίγαντα της ελληνικής διανόησης όπως εσύ και είπα να περάσω στην wordpress να πάρω μαθήματα από τους επιτυχημένους…

Μεντμαν, αν και πιτσιρικάς, λες τα πράγματα με το όνομα τους, πράγμα σπάνιο για μπλογκοσφαι(τε)ριστή.

Αρτουά άλλαξε το τράγουδο, κάναμε κεφάλι.

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

Δημοσίευση σχολίου

artois Image Hosted by ImageShack.us
"artois" - ράτσα ενός κυνηγετικού, χαριτωμένου σκύλου - είναι η συλλογική περσόνα κάποιων ανθρώπων, που συναντήθηκαν στο διαδίκτυο και διαπίστωσαν ότι πάσχουν από την ίδια "ασθένεια": είναι αλλεργικοί στους πάσης φύσεως "δηθενατζήδες". Τέρμα τα ντεμέκ είτε πρόκειται για δήθεν πολιτικούς σωτήρες, δήθεν δημοσιογράφους, δήθεν σκεπτόμενους, δήθεν αριστερούς, δήθεν ανιδιοτελείς, δήθεν σοβαρούς, δήθεν προοδευτικούς... Aπό τις 13.12.2010, νέο μέλος: artois 4, o λαϊκιστής. Aπό 11/11/11 νέος μεταβατικός αρθΡογράφος ο "Αρτουά ο παλιός" - με συγκεκριμένη διάρκεια, μέχρι 12/12/12 που θα "συνοδεύσει" τον μάταιο κόσμο στο τέλος του [επιτέλους!]

. .

Θεματα

  • ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
  • ΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ
  • On AIDS
  • ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ και ΜΝΗΜΗΣ
  • TO MIKΡΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΟΒSERVER
  • ΤA ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΑ
  • ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΕΛΟΣ!

    . .

    Aλλα

  • ΠΛΑΣΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑ ΜΕΣΩ ΨΕΥΔΟΪΣΤΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΣΑΣ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ
  • ΠΑΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
  • O ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ
  • H MAΡΙΑΝΝΑ ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ
  • H AΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΝΤΙΒΑΝΙ
  • ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΙΛΟΤΙΜΟ
  • ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΕΣΒΥΩΠΙΑ
  • ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΥΛΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ
  • . .

    o artois o 4oς προτεινει (boo to alternative douchebags!)

  • MΠPAΦ : Mikeius vs. Alt-Bags (part 1)
  • MΠPAΦ : Mikeius vs. Alt-Bags (part 2)
  • MΠPAΦ : Mikeius vs. Alt-Bags (part 3)
  • LINKS:

    EKΔΟΤΙΚΑ ΝΕΑ: Απο 1ης Μαρτιου, η νεα υπερπολυτελης εκδοση της "Αυτομπλογκο- γραφιας μου". Δερματοδετη με 5 υπεροχα αυθεντικα σβαροφσκι στη θεση των ομικρον. ......... κλικ εδω για περισσότερα

    ........Image Hosted by ImageShack.us

    -

    ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΧΡΕΙΟ: _____ MIA ΦΙΛΟΔΟΞΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΟΒSERVER

    Για τις δυσκολες ωρες σας: TA ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ακομα μια φιλοδοξη προσπαθεια του Οbserver

    Powered by Blogger
    and Blogger Templates
    Image and video hosting by TinyPic