« A Ρ Χ Ι Κ Η - Σ Ε Λ Ι Δ Α | Η κραυγή αγωνίας της Mπουλάρας: είμαι μια γυναίκα ... » | Ο ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟBSERVER: Κάθε πέρσι και περισσότερο » | Το Πορτραίτο του Αηδιαστικού Blogger: Η πρώτη αναγ... » | 0,095439164762703531249096220030656 % » | Όλα στη φόρα: O Artois στο Ναυτικό » | Ο Αρτέμης Μακ Χάνους αποκαλύπτει: O Allu Fan Marx ... » | Αποκλειστική δήλωση τακτικού σχολιαστή του Αρτέμη ... » | Ανοιχτή επιστολή προς τους σχολιαστές του Αρτέμη Μ... » | Για να έχουμε το δικαίωμα να συζητάμε για τη λογοτ... » | ΑΝΩΝΥΜΟΙ, ΕΠΩΝΥΜΟΙ & ΑΝΕΠΩΝΥΜΟΙ ΙΙΙ - Λώρη Κέζα: Α... » 

Τρίτη, Ιουλίου 10, 2007 

Η Μπουλάρα στο δικαστήριο: Ορκίζομαι να είπω την αλήθεια, είμαι η Συνθετική Κούκλα, αυτοπροσώπως

- Κύριε Πρόεδρε, κύριοι δικαστές, κύριοι ένορκοι - oνομάζομαι Συνθετική Κούκλα, composition doll επί το αγγλικότερον, είμαι άρρωστη και έχω δύο παιδιά. Σας ορκίζομαι στο μπιμπερό μου, ότι με απείλησε μία κατσαρίδα.

Μην βλέπετε που τώρα κάνει την ψόφια...



-Αλήθεια σας λέω, κύριε Πρόεδρε! Να μη σώσω να ξαναφάω μιλούπα, αν σας λέω ψέματα... Αν δεν με πιστεύετε ρωτήστε και τον μπάρμπα μου τον ψεύτη.



- Μακ Χάνους για εγέρθητι... λέει αλήθεια η Μπουλάρα;



.


Ακούτε: "La cucaracha" με τον Λούις Άρμστρονγκ - Αφιερωμένο στην κατσαρίδα που κάνει τον ψόφιο κοριό.




.

Ετικέτες ,

Αν δεν είχες και μέεεεναανεεε
Τι θα ήηηησουν στη γηηηηη;
Ένας χωρίς βλογ θάσουναααα
Θάχες καταστραφείιιιιιι!

Ευτυχώς για σένα που υπάρχω, μωρό μου, μαζί με τους υπόλοιπους, και έτσι έχεις κι εσύ κάτι να γράφεις στο βλογάκι σου!!!!!

Χωρίς όοοολους εμάς δεν θα υπήρχες, το έχεις σκεφτεί ποτέ;

Φιλάκια

*by the way, η επιλογή της κούκλας εξαιρετική. Πρόκειται για μια αυθεντική Shirley Temple, κατασκευής Ideal, προπολεμικώς. Έχω μια ακριβώς ίδια στη συλλογή μου, μπορείς να τη δεις στη σελίδα μου My Composition Dolls. Μου στοίχισε ένα μάτι να την αποκτήσω αλλά χαλάλι της!!!!

Α! και επειδή στου J95 τα σχόλιά μου τα τρώει η μαρμάγκα (γιατί άραγε;), σου αφήνω εδώ την απάντηση που σου έγραψα, να μη λες ότι σε αγνοώ (εντελώς...)

QUOTE

Αρτουά, θα απαντήσω σε ό,τι αφορά σ΄εμένα. Τα φακελάκια είναι κανόνας στην Ελλάδα, έχεις αντίρρηση γι αυτό; Ο μακμάνος δεν ήταν υποχρεωμένος να ξέρει ότι στο συγκεκριμένο νοσοκομείο αυτά δεν έχουν εφαρμογή, έτσι; Όσο για τη δική μου την απάντηση, καλά θα έκανες να τη διαβάσεις καλύτερα. Λέω πως ακόμα και αν έπαιζε φακελάκι, θα έπαιρνα τα χρήματα πίσω από την ασφαλιστική μου. Κάθε ένας μας ξέρει πως οι ασφαλιστικές δεν πληρώνουν χωρίς να τους καταθέσεις αποδείξεις εξόδων. Πράγμα που σημαίνει ότι ο γιατρός θα μου είχε δώσει απόδειξη για τυχόν έξτρα αμοιβή. Άρα σαφώς και θα ήταν εν γνώσει του.
Όπως επίσης θα είχες γλιτώσει τον κόπο να στήσεις ένα μπλογκ μόνο για πάρτη μου (ούτε ερωτευμένος να ήσουν, λέμε!!!), αν είχες διαβάσει και το ποστ που μνημονεύεις προσεκτικά και όχι όπως θέλησες να το διαβάσεις. Όπως είδες σε αυτό δεν απάντησα, ήταν αστείο και, εν πάσει περιπτώσει, ανήκει στη θεματολογία των μπλογκ σου. Χωρίς τους υπόλοιπους μπλόγγερς δεν υπάρχεις. Άρα δεν με απασχολείς. Σε αγνοώ. Μπορείς ωραιότατα να κάνεις κι εσύ το ίδιο. Αυτή είναι η τελευταία φορά που σου απευθύνω το λόγο, νομίζω μάλιστα πως είναι και η πρώτη!

UNQUOTE

Μη βιαστείς να μου απαντήσεις, θα είμαι βόλτα. Θα γυρίσω αργάμιση, οπότε έχεις καιρό να σκεφτείς τι θα γράψεις. Μη σου πω ότι προλαβαίνεις να ανεβάσεις και καναδυό ποστάκια ακόμα!

Μάκια

"Α! και επειδή στου J95 τα σχόλιά μου τα τρώει η μαρμάγκα (γιατί άραγε;)"

Γιατί το anti-spam filter μαλακίστηκε (μάλλον επειδή ποστάρατε όλοι μαζί και χρησιμοποιούσατε μεγάλα κομμάτια επαναλαμβανόμενων φράσεων).

Εκτός από το δικό σου έφαγε και άλλα πέντε (ένα από τα οποία σε έκραζε).

Φυσικά τα επανέφερα μόλις το πήρα χαμπάρι.

J95, ok.

"Χωρίς όοοολους εμάς δεν θα υπήρχες, το έχεις σκεφτεί ποτέ;"

ναι οπωσδήποτε...μάγκες, νέα θεωρία της εξέλιξης...η ύπαρξη των ΑΛΛΩΝ είναι που μας αναπαράγει, όχι η συνουσία τους! ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Μ13, είστε σίγουρη ότι πήρατε πτυχίο; Με τι; Με ε...χμμμ... "χάρες"? Όταν λέμε δεν θα υπήρχε ο Αρτουά, εννοούμε ως περσόνα, ως βλόγερ ο χριστιανός. Όχι ως άνθρωπος!!!

Έλα πετούμενο στον τόπο σου! Τς τς τς...

"Χάρες"; Μη ζηλεύεις τις νέες κοπέλες ή, τουλάχιστον, προσπάθησε να μην το δείχνεις τόσο. Ε, τι να κάνουμε; Γεννήθηκαν κι άλλα κορίτσια μετά από σένα.


Στα δικά μας τώρα:

Mε το φακελάκι του ΜακΧάνους για τον γιατρό σου, μην παιδεύεσαι άλλο. Δεν το σώνεις όσο μελάνι κι αν έχεις ξοδέψει για διευκρινήσεις μετά που κατάλαβες τη γκάφα σου.

Όσο για την θεματολογία του οbserver, έχεις δίκιο Composition Doll. Η ψυχοπαθολογία του ίντερνετ είναι το αντικείμενο του διδακτορικού μου. Ο οbs. "παρατηρεί" τους bloggers.

Aν και δεν χρειαζόταν να κουράσεις το μυαλό σου για να το καταλάβεις γιατί τo δηλώνει ξεκάθαρα ο υπότιτλός του. Γι αυτό τον "ζωγράφισα" με τις εικόνες του μεγεθυντικού φακού και της πινακίδας Slow Bloggers - για τους πολύ αργόστροφους. Κατώτερη συνομοταξία bloggers δεν είχα προβλέψει. :-D

Αλλά αν χωρίς εσάς δεν υπάρχει ο observer, δεν είναι κακό. Κακό είναι που χωρίς τα μπλογκ σας δεν υπάρχει η ζωή σας. Ζείτε ό,τι ζείτε για να το ποστάρετε - αν δεν το ποστάρετε δεν το έχετε ζήσει. Ακόμα και μια μικρή βολτούλα να βγεις, αισθάνεσαι την ανάγκη να μας το πεις. Δες τι μου έγραψες... "πάω μια βόλτα και θα γυρίσω αργά". Ωραία, κι εγώ πάω ν' αγοράσω βατραχοπέδιλα, πρέπει να το ποστάρω;

Μ13, αυτό εννοούσε και η Composition Doll! Συνουσία.

Μόνο που κι αυτή την αντιλαμβάνεται, πλέον, σαν κάτι που συμβαίνει μόνον ον λάιν, στα μπλοκγς με "όόόόόόλους αυτούς". Χρωστώ, δηλαδή, την ύπαρξή μου, σε μία διαδικτυακή παρτούζα.

Είδες αυτοκριτική η μπουλάρα; Σαν τον φίλο της που αναγνώρισε τον εαυτό του στο "Πορτρέτο του Αηδιαστικού Blogger"

Tελικώς, πρόκειται για ένα πανέξυπνο δίδυμο.

Εγώ, μωρό μου, παίρνω τα φαρμακάκια που μου έδωσε ο γιατρός μου και είμαι οκ. Μήπως να έπαιρνες κι εσύ τα δικά σου; Λέω η Μπουλάρα...

Nα του πεις να σου δώσει και ένα ενισχυτικό μνήμης. Ούτε ένα 24/ωρο δεν πέρασε από τότε που μας δήλωσες ότι "Αυτή είναι η τελευταία φορά που σου απευθύνω το λόγο"

Το ξέχασες κιόλας;

Πράγματι το "υπάρχω" φαίνεται ότι χρησιμοποιείται από τη CD σαν συνώνυμο του "έχω blog".

Είμαι χαρούμενη σήμερα και σου κάνω χάρες και χαρές! χοχοχο

Ναι, αλλά την άλλη χάρη που σου ζήτησα, δεν μου την έκανες. Αυτή με τον δικηγόρο σου, που στην ζήτησα από το blog του j95. Επειδή είδα πως ζήλεψες την Μανταλένα ως προς τις δικαστικές διώξεις...

Να στην επαναλάβω κι εδώ εμπλουτισμένη:

Μέχρι πόσο τιμωρείται ένας που γράφει ότι ένας μπλόγκερ είναι "η πουτάνα του τάδε" που "την πληρώνει για να κάθεται"; Όπου "τάδε" είναι κάποιος που αναφέρει σαφώς ο φίλος σου o MακΧάνους, με το επώνυμό του, την ιδιότητά του, το επάγγελμά του και τις δραστηριότητές του, μέσα από το blog του Manifesto.

Το ίδιο έκανε, και στις απαντήσεις που έδωσε ΕΔΩ. Γι αυτό έσπευσε κατατρομαγμένος να τις διαγράψει από το μπλογκ του.

Στα σχόλια του j95, ενώ δεν άφησες λέξη να πέσει κάτω και απάντησες σε όλα, αυτό έκανες πως δεν το είδες.

Θα περιμένω κι αυτή τη "χάρη", αλλά μη βιαστείς. Πάω να αγοράσω τα βατραχοπέδιλα που λέγαμε.

"Βoulara's Predictable Trend": στρίβειν δια της χαζοχαρουμενίασης.

Βρε πουλάκι μου, είσαι πράγματι βλαμμένος ή απλά τον προσποιείσαι; Αρχίζοντας την απάντησή μου σ΄εσένα, διευκρίνησα ότι απαντώ ΜΟΝΟ σε ό,τι αφορά ΣΕ ΜΕΝΑ. Δια τα λοιπά απευθύνσου σε όποιον τον αφορούν. Ο δικηγόρος μου, τον οποίο εγώ πληρώνω, ασχολείται ΜΟΝΟ μαζί μου. Οι άλλοι, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ, να βρουν τους δικούς τους. Του Κλατς ο δικηγόρος του είπε να το κλείσει, του Λαπούτα θα μάθουμε σύντομα τι του είπε, του Μακμάνου θα του πει επίσης αν κανείς τον μηνύσει. Γιατί, όμως, δεν τον μηνύει κανείς; Ε; Ε;

Υ.Γ. Μαζί με τα βατραχοπέδιλα πάρε και μπρατσάκια. Πέφτει πολύ φτύσιμο, μη σε πνίξει.

Bulara the Great!

j95, μπήκα να γράψω ένα σχόλιο στις Αδυσώπητες Αδελφές Τατά και με ρωτάει πόσο κάνει τρία επί τρία. Σκιάχτηκα!


(Μπουλάρα σε βαλέθηκα για θήμελα - η πλοβλεπθιμότητά θου είναι πιο βαλετή κι από εθένα την ίδια.
Μεθαύλιο πάλι και αν...)

χοχοχο... προβλέψιμη και βαρετή η μπουλάρα, αλλά όλο μαζί της ασχολείσαι εσχάτως.. βρε συ... μπας και τη γουστάρεις; ή είσαι απλά βιτσιόζος;

Και φτύστο αυτό το πράγμα απ΄το στόμα σου, χαλάει την εκπληκτική σου άρθρωση!

χοχοχο (δις)

τελικά, θαύμα περνάω εδώ, σα λούνα παρκ είναι(βγαίνει από το lunatic park).

θα έρχομαι κάθε μέρα!!!!

artois η κεντρική ιδέα είναι ότι ένα spambot αποκλείεται να καταλάβει τι του ζητάς ενώ για έναν άνθρωπο είναι πολύ εύκολο.

Βέβαια λειτουργεί και σαν παράγοντας διασφάλισης στοιχειωδώς υψηλού IQ στα σχόλια (του έβαλα νούμερα μέχρι το 7, η πράξη θα δείξει αν πρέπει να πέσω σε νούμερα μέχρι το 2)

"Μ13, είστε σίγουρη ότι πήρατε πτυχίο; Με τι; Με ε...χμμμ... "χάρες"? Όταν λέμε δεν θα υπήρχε ο Αρτουά, εννοούμε ως περσόνα, ως βλόγερ ο χριστιανός. Όχι ως άνθρωπος!!!
"

άμα βάλω όλους τους καθηγητές του πολιτκού τμήματος νομικής να σου τραβήξουν μία μηνυσάρα από εδώ μέχρι τον ΑΚΡΤΟΥΡΟ θα ηρεμήσεις επιτέλους;;;;;

για κάντο πιο λιανά κούκλα μου.

πού κολλάει το πτυχίο πολιτικού επιστήμονα στα ξερακιασμένα σου ελληνικά;

ή μήπως νομίζεις ότι τα ευκόλως εννοούμενα μέσα στο μυαλό σου (μη βάλω επιθετικό προσδιορισμό καλύτερα με τα επίπεδα μούρλας που κυκλοφορούν) είναι ευκόλως εννοούμενα και για όλους τους άλλους;;

γεγονός 1
είπες ΧΟΝΤΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ. Σιγά μη σου κόβει και μηνιαίο επίδομα για τη διαδικτυακή του ύπαρξη ρε σκατόΨΩΝΙΟ.

γεγονός 2.
ΔΕΝ ΤΟ ΣΩΖΕΙς.
iN FACT όσο μιλάς τόσο πιο ηλίθια αποδεικνύεσαι.

και πάω και στου j να σε κάνω ρόμπα γιατί από το πρωί σε βαριόμουν αλλά τώρα είδα ότι είπες ΓΕΡΟΤΑΤΗ ΠΡΟΣΒΟΛΟΜΑΛΑΚΙΑ κούκλα.

M13, τελικά ΟΝΤΩΣ δεν σ΄ αγαπάνε μικρή... Ένοιωθες αγνοημένη έναντι των αδελφών σου;

ΣΗΜΕΡΑ, τουλάχιστον, σε αγαπάει κανείς;

:)

Στο μικρή βάλε παρελθόντα χρόνο.

M13, επειδή η μπουλίτσα, κατά το ήθος του φίλου της, εμπλέκει στις αρρωστημένες φαντασιώσεις της υπαρκτά συγγενικά σου πρόσωπα, αν το ζητήσεις θα διαγράψω τα σχετικά.

Αλλά θα διαφωνήσω μαζί σου. "Προσβολομαλακίες" γιατί; Nιώθεις να προσβάλλεσαι από κάτι τέτοιες μαλακοπερσόνες; Αυτές βρε, είναι για θίασο μπλογκοδελφιναρίου.

Εγώ, πάντως, μόνον αν με έβριζε ο Τζέυ -από τους 10.000 έλληνες μπλόγκερς- θα ένιωθα να προσβάλλομαι.

Και είναι αλήθεια πως προσβλήθηκα μ' αυτό που έγραψε παραπάνω για τo ΙQ των σχολιαστών σας: "θα δείξει αν πρέπει να πέσω σε νούμερα μέχρι το 2". Γιατί, ενώ το 3 Χ 3 το βρήκα αμέσως, στο 2 Χ 1 έφαγα κόλλημα.
:-(

artois, δε βρίζει εμένα βρίζει το στενό οικογενειακό μου κύκλο.
και καθόλου δε μου αρέσει αυτό.

οκ λέει και 5 μαλακίες για την ηλικία μου ΚΑΙ ?
Εγώ τουλάχιστον μωρή ΣΑΠΙΑ έχω άλλα ΤΟΣΑ μέχρι να σε φτάσω πώς νιώθεις για αυτό;

άσε να μαντέψω...ακόμα πιο τσουρόγρια.

λοιπόν end οf story, το κοριτσάκι είναι για τα μπάζα...ψιτ κούκλα...από ποια οικοδομή σε μαζέψανε; να σε επιστρέψουμε όχι τίποτε άλλο!


(δε σε αγάπαγαν μικρή λέει και κάθεται 24/7 στον υπολογιστή! τα παιδιά ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; έλεος)

οk, μπορώ να καταλάβω την αντίδρασή σου - ακόμα κι εγώ που "παρατηρώ" για επαγγελματικούς λόγους ;-) το σπάσιμο των τσόφλινων προσωπείων κάποιων δηθενατζήδων σαν την μπουλάρα.

Aλλά προσπάθησε να το δεις λίγο πιο χαλαρά. Επιστράτευσε και τη φαντασία σου: Πες πως περνάς έξω από του Σαμέλλα και κάποια πίσω από τα κάγκελα λέει κάτι ακατάληπτα για μανάδες, αδέλφια κλπ. Θα ένιωθες να προσβάλλεσαι;

οχι, θα γελούσα! θα γελούσα μέχρι που θα κατουριόμουν πάνω μ!

θενκς :)

Δημοσίευση σχολίου

artois Image Hosted by ImageShack.us
"artois" - ράτσα ενός κυνηγετικού, χαριτωμένου σκύλου - είναι η συλλογική περσόνα κάποιων ανθρώπων, που συναντήθηκαν στο διαδίκτυο και διαπίστωσαν ότι πάσχουν από την ίδια "ασθένεια": είναι αλλεργικοί στους πάσης φύσεως "δηθενατζήδες". Τέρμα τα ντεμέκ είτε πρόκειται για δήθεν πολιτικούς σωτήρες, δήθεν δημοσιογράφους, δήθεν σκεπτόμενους, δήθεν αριστερούς, δήθεν ανιδιοτελείς, δήθεν σοβαρούς, δήθεν προοδευτικούς... Aπό τις 13.12.2010, νέο μέλος: artois 4, o λαϊκιστής. Aπό 11/11/11 νέος μεταβατικός αρθΡογράφος ο "Αρτουά ο παλιός" - με συγκεκριμένη διάρκεια, μέχρι 12/12/12 που θα "συνοδεύσει" τον μάταιο κόσμο στο τέλος του [επιτέλους!]

. .

Θεματα

  • ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
  • ΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ
  • On AIDS
  • ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ και ΜΝΗΜΗΣ
  • TO MIKΡΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΟΒSERVER
  • ΤA ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΑ
  • ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΕΛΟΣ!

    . .

    Aλλα

  • ΠΛΑΣΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑ ΜΕΣΩ ΨΕΥΔΟΪΣΤΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΣΑΣ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ
  • ΠΑΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
  • O ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ
  • H MAΡΙΑΝΝΑ ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ
  • H AΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΝΤΙΒΑΝΙ
  • ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΙΛΟΤΙΜΟ
  • ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΕΣΒΥΩΠΙΑ
  • ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΥΛΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ
  • . .

    o artois o 4oς προτεινει (boo to alternative douchebags!)

  • MΠPAΦ : Mikeius vs. Alt-Bags (part 1)
  • MΠPAΦ : Mikeius vs. Alt-Bags (part 2)
  • MΠPAΦ : Mikeius vs. Alt-Bags (part 3)
  • LINKS:

    EKΔΟΤΙΚΑ ΝΕΑ: Απο 1ης Μαρτιου, η νεα υπερπολυτελης εκδοση της "Αυτομπλογκο- γραφιας μου". Δερματοδετη με 5 υπεροχα αυθεντικα σβαροφσκι στη θεση των ομικρον. ......... κλικ εδω για περισσότερα

    ........Image Hosted by ImageShack.us

    -

    ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΧΡΕΙΟ: _____ MIA ΦΙΛΟΔΟΞΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΟΒSERVER

    Για τις δυσκολες ωρες σας: TA ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ακομα μια φιλοδοξη προσπαθεια του Οbserver

    Powered by Blogger
    and Blogger Templates
    Image and video hosting by TinyPic