« A Ρ Χ Ι Κ Η - Σ Ε Λ Ι Δ Α | Γρηγόρη απ’ τη Σπάρτη, Μυρσίνη απ’ το Βόλο » | ΤΡΕΙΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ » | Πέμπτη 20/9/2007: ΠΕΝΤΕ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ » | Ευάγγελος Βενιζέλος: Με σεβασμό στις καταστατικές ... » | Ο πολιτικός λόγος στο ΠΑΣΟΚ: Μιλάνε όλοι μιλάνε κα... » | Ευάγγελος Βενιζέλος: Γωνία Αναμονής και Ανευθύνου » | ένα λεξικό για τον κύριο Ευάγγελο Βενιζέλο » | ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ: για πολύ ερωτικούς ψηφοφόρους » | Σεξ και πολιτική: Από την "συνειδητοποίηση" της Μα... » | Ο Πολιτικός Οbserver: EKΛΟΓΙΚΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ » 

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 25, 2007 

ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΟΝΤΑ: Άννα Διαμαντοπούλου: Όλα είναι ανοιχτά - (Γιατί όχι;)

δοκιμάστηκε με συνεργάτες



=

κάηκε μόνος του



=
Νέα, μαχητική, διαλεκτική (παπαρδέλα ή γλωσσοκοπάνα κατά το κοινώς λεγόμενο), ψύχραιμη (εντάξει, όχι και τόσο) με (όσο πατάει η γάτα) ουσιαστικό πολιτικό λόγο , πολιτικώς έμπειρη και ώριμη. Γιατί όχι; Άλλωστε δεν χρειάζονται περισσότερα προσόντα για να αντιπαρατεθεί κανείς με τους άνδρες.




στο τέλος τέλος, αυτός ο κόσμος - που δεν μας αρέσει - είναι δημιούργημα ανδρών

...και, μάλιστα, "λευκών ετεροφυλόφιλων αγγλοσαξώνων", όπως μας διδάσκει το ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ.


=


Ενισχυτικόν: Ο σπουδαιότερος λόγος για την υπερψήφιση της Άννας Διαμαντοπούλου είναι ότι, προσωρινώς τουλάχιστον (γιατί το μητσοτακέικο "ποτέ δεν πεθαίνει"), θα δοθεί ένα σοβαρό επιχείρημα στη Ν.Δ. ώστε να γλιτώσουμε από μία ηγεμονική (-ότερη) παρουσία της Ντόρας στην ελληνική πολιτική σκηνή: "Δεν γίνεται, κυρία μου, να έχουμε τρεις γυναίκες να μας τα πρήζουνε, στην κορυφή των τριών μεγάλων κομμάτων"


=


Διευκρίνηση: Το παρόν ποστ έγινε για λόγους ισορροπίας. Κόντρα στο αντιφεμινιστικό μανιφέστο του manifesto: "να μαγειρέψει στον αντρούλη της"


=


Αισθητική πρόταση: Μέσω του διασήμου, για τις πλάγιες και εκλαϊκευμένες πολιτικές αναλύσεις του, τούτου μπλογκ υποβάλλουμε μία αισθητική πρόταση στην κυρία Διαμαντοπούλου, που ξέρουμε ότι μας διαβάζει ανελλιπώς: να αλλάξει γραμμή χτενίσματος και να αφήσει αφέλειες ώστε να μετριασθεί το μέγεθος του μετώπου της. Μπορεί να θέλει να το επιδεικνύει, διότι το μεγάλο μέτωπο προδίδει πάρα πολύ μεγάλη εξυπνάδα, αλλά, δυστυχώς, δεν "γράφει" στο φακό. Ομιλούμε εξ ιδίας πείρας, καθότι και ημείς πανέξυπνοι με αφέλειες.



Ετικέτες

Nέα, μαχητική, διαλεκτική, ψύχραιμη με ουσιαστικό πολιτικό λόγο, πολιτικώς έμπειρη και ώριμη. Γιατί όχι;

Γιατί είναι παγοκολώνα. Δεν έχει συναίσθημα. Και δυστυχώς δεν την πάει ο κόσμος. Την πάνε ελάχιστοι που ξέρουν να εκτιμήσουν τον μεστό πολιτικό της λόγο, αλλά έχει χρεωθεί εκσυγχρονισμό, που καλώς ή κακώς τρομάζει τον κόσμο, μέχρι προ τινος ξινίλα και αλαζονεία (Κοντολίζα στάιλ) και επίσης έχει χρεωθεί την πρόταση για την καθιέρωση της αγγλικής ως επίσημη δεύτερη γλώσσα.
Προσωπικά αναγνωρίζω το μυαλό της και τις γνώσεις της, αλλά κι εμένα δεν μου βγάζει τίποτα, μάλλον με απωθεί. Στην Ελλάδα τέτοια προφίλ δεν περνούν. Ο Έλληνας είναι συναισθηματικός.
Μεταξύ Άννας και Βενιζέλου, δεν το συζητώ. Σαφώς και την προτιμώ.
Αλλά δεν πιστεύω ότι υπάρχει πιθανότητα να πάρει εκλογές με τίποτα. Θέλω να βάλει όμως υποψηφιότητα γιατί θα κόψει από τον Βενιζέλο. :)

Για πολιτικό μιλάμε, όχι για γκόμενα για να την θέλουμε να δείχνει θερμή. Ύστερα, το πασόκ έχει προ ετών περάσει στον εκσυγχρονισμό και δεν θα το οδηγήσει εκεί η νέα ή ο νέος του πρόεδρος.

Όσο για συναισθηματισμό, λάθος κάνεις. Την πρόταση για καθιέρωση της αγγλικής, ως επίσημης γλώσσας, την είχε κάνει γιατί δεν το βαστούσε η καρδιά της να βλέπει τον Γιωργάκη να παιδεύεται με τα ελληνικά...

Ναι. Για πολιτικό μιλάμε. Όχι για γκόμενα. Αλλά να θυμάσαι ότι η Πολιτική είναι έρωτας. Και ειδικά ο Έλληνας, λειτουργεί με το συναίσθημα. Δεν είναι Ευρωπαίος. Δεν λειτουργεί με το πέος. Λειτουργεί με την καρδούλα του. Και η Αννούλα δεν την κάνει να βαράει. Η Βίσση πιθανόν περισσότερο. :P
Τί έχεις να προσάψεις στα ελληνικά του Γιώργου; Τα βρίσκω άψογα. Στα σαρδάμ ήταν το πρόβλημα, που όμως το διόρθωσε. Κι επίσης, αν αυτό λέει κάτι, που μάλλον σε πολλούς δε λέει, για μένα κακώς, γιατί το χρειάζεται ένας πολιτικός και η Ελλάδα, είναι η απόλυτη αποδοχή του στην Ευρώπη. Ο Γιώργος όπως διαπιστώνω από τα ξένα κανάλια, χαίρει μεγάλης εκτίμησης.

ήθελα να ήξερα

καμιά γυναίκα δεν θέλει πια να μαγειρεύει για τον άντρα της?

Εδώ δεν μαγειρεύουν στα παιδιά τους...

Δεν είδες που τα μακντόναλντς έγιναν παιδότοποι;

(εγώ, πάντως, μαγειρεύω στον άντρα μου - εσύ μαγειρεύεις στον δικό σου;)

ghteytria, διαφωνώ.

Σαφέως πέως
ο Ευρωπαίος
δεν λειτουργεί με το πέος.

Aυτό το προσόν μόνο οι Έλληνες το έχουν. Οι Ευρωπαίοι είναι κρυόκωλοι.

(χθες, σε είδα να εκφράζεσαι θετικά για την την Αννούλα στο μπλογκ σου. Άλλαξες γνώμη;)

"εσύ μαγειρεύεις στον δικό σου;)"

όχι βέβαια, του μαγειρεύει η γυναίκα του

είναι παραδοσιακών αρχών !

Συγχαρητήρια για την επιλογή σου, Manifesto! Είσαι συνειδητοποιημένος πολίτης. Στην τήρηση των παραδόσεων οφείλει την συνοχή της η ελληνική κοινωνία.

μα τι λες τώρα ...

για μια παράδοση ζούμε

Κοίτα, ξαναλέω ότι τη Διαμαντοπούλου την εκτιμώ ως σοβαρή παρουσία. Εκτιμώ την ευφράδειά της, τις γνώσεις της κτλ Από την εικόνα που έχω από τα ΜΜΕ. Δεν έχω ασχοληθεί μαζί της ιδιαίτερα. Δεν ξέρω λεπτομέρειες. Εκτίμησα τη στάση της και το είπα. Άλλο αν εμένα δεν μου πάει το ύφος της, γιατί προτιμώ τους χαμογελαστούς ανθρώπους(όχι βέβαια τους χάχες). Δεν την αντιπαθώ. Πιστεύω ότι δεν κάνει για Πρόεδρος, γιατί ο κόσμος λειτουργεί με το συναίσθημα. Και η Άννα δεν βγάζει τέτοιο. Αντίθετα τον Βενιζέλο δεν τον πάω, έχω πολλές λάθος πολιτικές επιλογές, να του προσάψω και πιστεύω ότι κλίνει προς τα δεξιά. Δεν μπορώ να γίνω σαφέστερη.

Λες πως δεν καταλαβαίνω το πνεύμα σου ghteytia; Οπωσδήποτε εννόησα τι ήθελες να πεις, αλλά, ώρες ώρες, νιώθω μεγάλη ανάγκη να υπερασπιστώ, δημοσίως, το γυναικείο φύλο. Τόση ανάγκη, που κάποιες φορές λέω και πράγματα που δεν τα πιστεύω.

...και νομίζω ότι με καταλαβαίνεις κι εσύ ;-)

Μanifesto,
δες ΕΔΩ και θα καταλάβεις γιατί δεν μαγειρεύουν κάποιες γυναίκες.

...μη τα θέλουν όλα δικά τους μερικοί άνδρες.

Δημοσίευση σχολίου

artois Image Hosted by ImageShack.us
"artois" - ράτσα ενός κυνηγετικού, χαριτωμένου σκύλου - είναι η συλλογική περσόνα κάποιων ανθρώπων, που συναντήθηκαν στο διαδίκτυο και διαπίστωσαν ότι πάσχουν από την ίδια "ασθένεια": είναι αλλεργικοί στους πάσης φύσεως "δηθενατζήδες". Τέρμα τα ντεμέκ είτε πρόκειται για δήθεν πολιτικούς σωτήρες, δήθεν δημοσιογράφους, δήθεν σκεπτόμενους, δήθεν αριστερούς, δήθεν ανιδιοτελείς, δήθεν σοβαρούς, δήθεν προοδευτικούς... Aπό τις 13.12.2010, νέο μέλος: artois 4, o λαϊκιστής. Aπό 11/11/11 νέος μεταβατικός αρθΡογράφος ο "Αρτουά ο παλιός" - με συγκεκριμένη διάρκεια, μέχρι 12/12/12 που θα "συνοδεύσει" τον μάταιο κόσμο στο τέλος του [επιτέλους!]

. .

Θεματα

  • ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
  • ΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ
  • On AIDS
  • ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ και ΜΝΗΜΗΣ
  • TO MIKΡΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΟΒSERVER
  • ΤA ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΑ
  • ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΕΛΟΣ!

    . .

    Aλλα

  • ΠΛΑΣΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑ ΜΕΣΩ ΨΕΥΔΟΪΣΤΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΣΑΣ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ
  • ΠΑΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
  • O ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ
  • H MAΡΙΑΝΝΑ ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ
  • H AΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΝΤΙΒΑΝΙ
  • ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΙΛΟΤΙΜΟ
  • ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΕΣΒΥΩΠΙΑ
  • ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΥΛΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ
  • . .

    o artois o 4oς προτεινει (boo to alternative douchebags!)

  • MΠPAΦ : Mikeius vs. Alt-Bags (part 1)
  • MΠPAΦ : Mikeius vs. Alt-Bags (part 2)
  • MΠPAΦ : Mikeius vs. Alt-Bags (part 3)
  • LINKS:

    EKΔΟΤΙΚΑ ΝΕΑ: Απο 1ης Μαρτιου, η νεα υπερπολυτελης εκδοση της "Αυτομπλογκο- γραφιας μου". Δερματοδετη με 5 υπεροχα αυθεντικα σβαροφσκι στη θεση των ομικρον. ......... κλικ εδω για περισσότερα

    ........Image Hosted by ImageShack.us

    -

    ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΧΡΕΙΟ: _____ MIA ΦΙΛΟΔΟΞΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΟΒSERVER

    Για τις δυσκολες ωρες σας: TA ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ακομα μια φιλοδοξη προσπαθεια του Οbserver

    Powered by Blogger
    and Blogger Templates
    Image and video hosting by TinyPic