« A Ρ Χ Ι Κ Η - Σ Ε Λ Ι Δ Α | Το δικαίωμα της ιδιοκτησίας » | FESTIVAL BLOG-o-VISION - Τραγούδι δεύτερο » | FESTIVAL BLOG-o-VISION - O OBSERVER έχει κέφια » | H ιστορία του Little Bloglinker » | ANOIXTH KΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: TO vry.pan.monitor ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΤΤ... » | ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΠΛΟΓΚΑΡΙΩΝΑ: Moυ έκανε τα τρία... » | ΑUTO FONT ERECTION: Oδηγίες χρήσης » | ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΜΕΓΕΘΥΝΤΗΣ FONTS ERECTION - ANOIXTO E MA... » | 4ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΕΧΝΗΣ - ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ: H γλειπτική » | 3ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΕΧΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ e-rooster: Κάποιο άγαλμ... » 

Τρίτη, Μαΐου 23, 2006 

ΝΕΟ ΘΑΥΜΑ του Αγίου Blogαρίωνα!

Χτες ξαναβρήκαν το φως τους 16 εκλετοί συνbloggers μας.

Kατά σειράν αναβλέψεως οι παρακάτω:

averel
enopios
youtzin
xilaren
the_return
pascal
arxediamedia
lamproukos
gianna
george-nonce
greekgaylolita
redforall
carrara
laconditionhumaine
edit
Rodia

Μετά από την επισήμανση του Tα λέω σε μένα εις επήκοον όλων, συμπεραίνω πως όταν η Κατερίνα είχε ανεβάσει πριν 10 ημέρες ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ θέμα, οι παραπάνω bloggers δεν είχαν το φως τους. Γιατί χθες που έκανε ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ η mirandolina το είδαν και το λινκάρισαν φιλότιμα.

Μόνον σε θαύμα μπορεί να αποδοθεί η ανάκτηση του φωτός τους. Πώς αλλιώς μπορείτε να εξηγήσετε το ότι πριν 10 ημέρες δεν το είχε δει ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ;;;;;;;;;;;;
.

Ω, μα και φυσικά είμαι τυφλός. Τι νόμιζες;

ρε μαν, μη μας τα πρήζεις άλλο..

1ον: κανείς δεν μπορεί να βλέπει όλα τα posts
2oν: Τα μαύρα αλλά κυρίως αυτά που έχουν linkblogs τα βρίσκεις ευκολότερα (δλδ κάνεις linkblog για να δουν κάτι κι οι άλλοι)
3ον: τα arxediamedia κάνουν feeding τα linkblog τους μέσα στο blog τους στο sidebar κάτω από τον τίτλο ¨ο παλμός της blogόσφαιρας)
4ον: Στο post της κατερίνας δε γίνεται λόγος περί βασανιστηρίων. Το θέμα δεν ήταν ο Botterro. Το θέμα ήταν ότι κάτι γίνεται στην πόλη : τέχνη-πολιτική. Tο linkmlogarisma γίνεται με κριτήρια πολιτικά(με την Εννοια), αισθητικά, ή προσωπικού αρχείου, ή όλα μαζί. Επίσης κανείς δεν ξέρει γιατί ο καθένας κάνει linkblog (δες arxediamedia)

σορρυ που θα στο πω αλλά "τράβα γαμήσου"

[μην το πάρεις κ πολύ σοβαρά το τελευταίο γιατί βαριέμαι: φιλούθκια]

pascal : θα ξεράσω..

Η blogόσφαιρα είναι δημόσια σφαίρα δεν είναι forum

Χαλάρωσε, βρε observer. Μην αρχίσουμε και δω τις συνομωσιολογίες. Ο καθένας μπορεί να κάνει linkblog όπου θέλει. H gianna π.χ. είμαι εγώ και μπορώ να σου απαντήσω για τη δική μου πλευρά (τα΄χω γράψει και στο μπλογκ μου). Πρώτα πρώτα, δεν μπαίνω στο Δίκτυο καθημερινά γιατί δεν έχω σύνδεση στο σπίτι μου. Επομένως κάποια καλά ποστ σίγουρα μου ξεφεύγουν. Δεύτερον, πολλές φορές βάζω linkblog σε ποστ τα οποία έχουν γράψει φίλοι μου και τα οποία μπορεί να λένε για τον καιρό, αλλά εγώ θέλω να τους προβάλλω. Πού είναι το κακό; Ότι μεροληπτώ υπέρ των φίλων μου; Ε, καλά κάνω. Δεν τρώει κανείς το ψωμάκι του άλλου εδώ μέσα, βρε άνθρωπε. Μη στέκεσαι με την καραμπίνα πάνω από τα ποστ.

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Μα τι λες βρε Κουρούνα;!;!!

Nα χαλαρώσω ...κι άλλο???

chacha khan, ναι, κανείς δεν μπορεί να τα βλέπει όλα, αλλά πώς γίνεται να μην τα βλέπουν όλα ΚΑΙ οι 16; Και πώς γίνεται ΚΑΙ οι 16 να βλέπουν τα ίδια;

Aλλά δεν σου συγχωρώ που μου τρόμαξες τον pascal και απέσυρε το λινκ του!

Να αναρωτιέσαι μόνο για τους 11. Οι άλλοι 5 απλά αλληλολινκμπλογκάρονται με τη Μάγια τη Μέλισσα, είναι καθαρά διαδικαστικό το θέμα.

Πολύ λίγο με βοηθάς j95.
Mόνον τους 2 βρήκα.

Να ασημώσω να με πεις κάτι παραπάνω;

?

KAI μεγάλη ΚΑΙ χαρούμενη click-o-παρέα, είπες Β-By-A;;;
Eίσαι πολύ ρομαντικός (με την κακή έννοια).

Σε ό,τι αφορά στις κρίσεις σου για τους υπόλοιπους bloggers, συμφωνούμε στην κρίση για τον AFM, διαφωνούμε για τον j95 και τον manifesto. Διαπιστώνω αδέσμευτη λειτουργία και στους δύο. Τους υπόλοιπους δεν τους ξέρω καν, είδα μόνον 2-3 ποστς από την mirandolina και την LILI.


...δεν θυμάμαι από πού ήθελα να ξεκινήσω όμως και ,μάλλον, πρέπει μόλις να ήρθα.

Απέσυρα το link; lol...έβαλα κύριε το σελιδοδείκτη μου, διάβασα, σχολίασα και τον έβγαλα. Και μη μου πεις γιατί δεν τον βγάζω και από τα άλλα ποστς. ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.

Να μη σου πω; Γιατί το λες αυτό; Με είδες να ρώτησα κανέναν άλλο γιατί το έκανε; Ή ισχυρίστηκα κάπου ότι δεν μπορεί να κάνει κανείς αυτό που θέλει;

Άλλο πράγμα η καζούρα που κάνω και άλλο η ερώτηση που φαντάζεσαι πως θα σου κάνω.

Με στενοχώρησες όμως και πάω να πέσω στις γραμμές του ηλεκτρικού.

Το κρίμα στο λαιμό σου!

Πρόβλημα σε τι ακριβώς Β-by-A; Στην ...καριέρα μου ως blogger???

Xαλαρά ξεκινήσαμε, και χαλαρά συνεχίζουμε επομένως. Tα κέφια μας μόνο να είναι καλά και όρεξη να 'χεις να συμφωνούμε ή να διαφωνούμε.

Ως αυτοαναγορευθείς ΟΒSERVER των blogs, αναμένω νέες επισημάνσεις σου, γιατί η αλήθεια είναι πως εγώ έχω κολλήσει σε κάποιους bloggers, και όντας κολληματικός τύπος, δύσκολα θα στρέψω αλλού την προσοχή μου.

κ, εγω κανω συχνα αν οχι συνεχεια λινκ στον αμφ αλλα μου αρεσει.
δεν ξερω γιατι, μου αρεσει απλως.
μου αρεσει ο τροπος που γραφει, ξερω γω?
συχναζω στο μπλογκ του και τον ζαλιζω συνεχεια.
ομως δεν γλειφω ρε σεις.
θελω να πω, ανοιξα το μπλογκ μου ενω ειχα ηδη χεστει με 2 μπλογκολιθους.
με τη μια χρονια πριν, ασχετως μπλογκς, με τον αλλον με το που ηρθα.
φυσικα δεν εχω ποτε κανενος τα λινκς ουτε των παρεων τους.
απο την αλλη, ποτε δεν θα εκανα λινκ επειδη μου αρεσει καποιος μονο στην πραγματικοτητα-ασε που δεν γνωριζω κανεναν προσωπικα και μαλλον δεν προκειται να το κανω ποτε.
ως σχιζοειδης προσωπικοτητα που μπορει να ειμαι, μ αρεσει να διαβαζω j95. θεωρω οτι ειναι..ευγενικος! [εε? κι ομως] το να ωριμαζει ή να αλλαζει καποιος..τι να πω..ειναι κατι που ολοι το χρειαζομαστε κι ολοι οφειλουμε να το παθουμε.
ο μανιφεστο, απο την αλλη ειναι ωραιος τυπος, τουλαχιστον απεναντι μου.
δεν ξερω , εχω 2 μηνες στα μπλογκς.μονο...
αλλα ζω κατι χρονια .. γενικως. δεν φυτρωσα.εχω ευθυνη των πραξεων μου ,των επιλογων μου.
προσπαθω κι ευχομαι να μ ην ειμαι καραγκιοζης.
αυτα.

Βρε παιδιά, ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα;
Καλησπέρα σας.

A, ναι.
Ευχαριστώ για την αναφορά.
Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό, πάντως το εδώ λινκ αύξησε την αναγνωσιμότητα του Blog μου..
Και πάλι την καλησπέρα μου

Mια και η "ταμπακιέρα" ήταν άλλη, είπα να μην κάνω σχόλιο στο άρθρο σου. Αλλά ίσως πάλι στο χρωστάω.

-Ομολογώ, ανθρώπινα, την απορία την είχα και εγώ, γι αυτό ευχαρίστησα ιδιαιτέρως τον Μarco για τη λεπτότητά του να δώσει όχι μόνο το link του τελευταίου post αλλά και του παλιού που προανήγγειλα.
-Όμως υπέθεσα ότι επειδή το άλλο ποστ αναφερόταν ιδίως στο happening, ίσως γι αυτό το τίμησαν οι bloggers. Έπειτα κάποιοι από αυτούς με έχουν "λινγκάρει" παλαιότερα.
-Πιστεύω πάλι, ότι επειδή πληθύναμε, δεν διαβάζουμε ουσιαστικά τα άρθρα στα blogs. Αυτό είναι λάθος.

@Υπάρχουν πολλές ωραίες φωνές, πολλές ωραίες σκέψεις -όχι σύμφωνες με τη δική μου πάντα- που με "ιντριγκάρουν" και ανακαλύπτω μαζί τους καινούργια θέματα και ευρύ ορίζοντα.
@Υπάρχουν οι επαγγελματίες της επικοινωνίας και της δημοσιογραφίας από τους οποίους κανείς διδάσκεται. Αλλά υπάρχουν και οι αματέρς.. φωτιά και λαύρα,και χαλάλι τους ο χρόνος!
@Υπάρχουν οι ηλικίες πάλι, που αν δεν είσαι ανόητος να κάνεις πλάκα με τους ΄"γέρους" ή τους "νέους", έχεις τη χαρά να δροσίζεις τη σκέψη σου στο δικό τους αεράκι.

-Για να μη μακρυγορώ, ενώ έχω λογαριασμό στο monitor και μου έχουν κάνει λινκ πολλοί, επειδή δεν ήθελα να κακοκαρδίσω κανέναν -γιατί διαβάζω πολλούς- δεν το έχω ενεργοποιήσει. Πιστεύω να θεωρείται η επίσκεψή μου, ή η αναφορά του blog στη σελίδα μου ή το σχόλιό μου(αστείο ή σοβαρό) που θα προκύψει μετά απο προσεκτικό διάβασμα και όχι απλά για δημόσιες σχέσεις, ως αρκετό ενδιαφέρον.
-Επίσης πιστεύω, ότι ο monitor έχει σελίδα με τα δημοφιλή blogs οπότε πάλι δεν έχει νόημα το "λιγκάρισμα". Ίσως μόνο για τη δικαιολογία του Lysippou ότι μπορεί να έχεις σαν σελίδες αγαπημένων στη μερίδα σου τα άρθρα που σου άρεσαν.

Γι αυτό είναι ο ΟBSERVER, Κaterina. Για να διατυπώνει τις απορίες σας. :-)

Aλλά, επειδή είσαι η πιο καλοπροαίρετη και γενναιόδωρη blogger από όσες έχω δει ως τώρα, γι αυτό πιστεύεις τον Λύσιππο. Ξέρω και ξέρεις και ξέρει ότι υπάρχει κι άλλος τρόπος να κάνεις σελίδα με τα "αγαπημένα" σου. Και αφού όλοι γνωρίζουν ότι τα lingblogs επηρεάζουν την γραμματοσειρά και χωρίζουν τους bloggers σε "τάξεις", τα υπόλοιπα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις.

Δημοσίευση σχολίου

artois Image Hosted by ImageShack.us
"artois" - ράτσα ενός κυνηγετικού, χαριτωμένου σκύλου - είναι η συλλογική περσόνα κάποιων ανθρώπων, που συναντήθηκαν στο διαδίκτυο και διαπίστωσαν ότι πάσχουν από την ίδια "ασθένεια": είναι αλλεργικοί στους πάσης φύσεως "δηθενατζήδες". Τέρμα τα ντεμέκ είτε πρόκειται για δήθεν πολιτικούς σωτήρες, δήθεν δημοσιογράφους, δήθεν σκεπτόμενους, δήθεν αριστερούς, δήθεν ανιδιοτελείς, δήθεν σοβαρούς, δήθεν προοδευτικούς... Aπό τις 13.12.2010, νέο μέλος: artois 4, o λαϊκιστής. Aπό 11/11/11 νέος μεταβατικός αρθΡογράφος ο "Αρτουά ο παλιός" - με συγκεκριμένη διάρκεια, μέχρι 12/12/12 που θα "συνοδεύσει" τον μάταιο κόσμο στο τέλος του [επιτέλους!]

. .

Θεματα

  • ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
  • ΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ
  • On AIDS
  • ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ και ΜΝΗΜΗΣ
  • TO MIKΡΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΟΒSERVER
  • ΤA ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΑ
  • ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΕΛΟΣ!

    . .

    Aλλα

  • ΠΛΑΣΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑ ΜΕΣΩ ΨΕΥΔΟΪΣΤΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΣΑΣ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ
  • ΠΑΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
  • O ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ
  • H MAΡΙΑΝΝΑ ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ
  • H AΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΝΤΙΒΑΝΙ
  • ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΙΛΟΤΙΜΟ
  • ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΕΣΒΥΩΠΙΑ
  • ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΥΛΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ
  • . .

    o artois o 4oς προτεινει (boo to alternative douchebags!)

  • MΠPAΦ : Mikeius vs. Alt-Bags (part 1)
  • MΠPAΦ : Mikeius vs. Alt-Bags (part 2)
  • MΠPAΦ : Mikeius vs. Alt-Bags (part 3)
  • LINKS:

    EKΔΟΤΙΚΑ ΝΕΑ: Απο 1ης Μαρτιου, η νεα υπερπολυτελης εκδοση της "Αυτομπλογκο- γραφιας μου". Δερματοδετη με 5 υπεροχα αυθεντικα σβαροφσκι στη θεση των ομικρον. ......... κλικ εδω για περισσότερα

    ........Image Hosted by ImageShack.us

    -

    ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΧΡΕΙΟ: _____ MIA ΦΙΛΟΔΟΞΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΟΒSERVER

    Για τις δυσκολες ωρες σας: TA ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ακομα μια φιλοδοξη προσπαθεια του Οbserver

    Powered by Blogger
    and Blogger Templates
    Image and video hosting by TinyPic