« A Ρ Χ Ι Κ Η - Σ Ε Λ Ι Δ Α | 4ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΕΧΝΗΣ - ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ: H γλειπτική » | 3ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΕΧΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ e-rooster: Κάποιο άγαλμ... » | 2ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΕΧΝΗΣ - ΑΠΟ ΜΠΛΟΓΚΕΡ: "She's got a t... » | 1ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΕΧΝΗΣ - ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ Ο.Τ.Α. της ... » | ΙΔΙΟΣ ΑΠΑΡΑΛΛΑΧΤΟΣ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ » | ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ BLOG » | OI ANTΡΕΣ ΔΕΝ ΚΛΑΙΝΕ????? » | KOΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΥ ΚΛΑΙΣ! » | ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ (ψάξτε) » | Τι κάνουμε στο ίντερνετ » 

Πέμπτη, Μαΐου 18, 2006 

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΜΕΓΕΘΥΝΤΗΣ FONTS ERECTION - ANOIXTO E MAIL προς μικρογράμματους

(επαναφορά ποστ, από 19/5 )

Είπε η κουρούνα: ..αν μπορώ, να προκαλέσω μια μικρή αναστάτωση στα "στατιστικά" του Μόνιτορ. Δε μ΄αρέσει να μένουν κάποιοι μονίμως στην απέξω, όσο κι αν δε σημαίνει τίποτε να την έχεις μεγάλη (τη γραμματοσειρά).
(κουρούνα, εμπνέεις)


Aπορείτε γιατί δεν ερεθίζετε τους συν-μπλόγκερς σας?
Α
ναρωτιέστε γιατί δεν σας σηκώνεται η γραμματοσειρά?
Ζ
ηλεύετε που οι άλλοι αλληλοερεθίζονται και σεις μένετε με το font στο χέρι?
N
τρέπεστε που είστε αναγκασμένος να κρύβετε το font σας από τους φίλους σας?Θέλετε να σας γίνει από τόσο:
Image Hosted by ImageShack.us

τόσο?:
Image Hosted by ImageShack.us

ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΜΕΘΟΔΟ, ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Ήρθε η ώρα να δώσετε τέλος στα σεξομπλογκικά σας προβλήματα!

Μια νέα σημαντική ανακάλυψη δίνει ελπίδες στους μικρογράμματους και ανοίγει νέους δρόμους στην σεξομπλογκική σας απόλαυση.

Μετά από έρευνες τριών λεπτών, η επιστημονική μας κλίκα διεπίστωσε ότι στα λινκς λειτουργούν ομάδες:
Φιλικές
Τοπικές
Ομοκομματικές
Ομοθρησκευτικές
Ομοερωτικές
Ομοτραπεζικές
Oμοιοπαθητικές
...και πάει λέγοντας.

Αν δεν ενταχθείς σε κάποια από αυτές και δεν κάνεις εξ αρχής δήλωση υποταγής και άκρατου θαυμασμού προς τους ετέρους συμβαλλομένους, μην περιμένεις να σου σηκωθεί η γραμματοσειρά από μόνη της

Αν είσαι ανεξάρτητος χαρακτήρας και ο τράχηλός σου ζυγόν δεν υποφέρει, δοκίμασε τη νέα μέθοδο ΑUTO FONT ERECTION.

Οι πρώτες πειραματικές εφαρμογές μας είχαν θεαματικά αποτελέσματα. Ιδού τι δήλωσαν δύο ευχαριστημένοι πελάτες μας:Τώρα πια απολαμβάνω το blogging χωρίς πρόβλημα. Με το που μεγάλωσε το font μου δεν υπάρχει φλαμίνγκος ή φλαμίνγκα που να μου αντιστέκεται.Επιτέλους απέκτησα κι εγώ αλογίσιο font που ήταν το όνειρό μου πουλαρόθεν.


Παροράματα:
Αντί "κλίκα", διαβάστε "ομάδα"
Αντί "ομάδες", διαβάστε "κλίκες"

Χαχαχαχαχα! Σε λινκάρω πάραυτα!

ki egw ki egw

Τρελό γέλιο...

(μόνο που έπαψα συνειδητά να λινκμπλογκάρω εδώ και πολύ καιρό, να αλλάξω τώρα στάση;)

τοπ οφ δη ποπς είστε σήμερα!

λινκ κι απο μενα, για να μάθεις!

Αααααχ, ξαλάφρωσα, τώρα που έμαθα τη λύση, πάει και το πρόβλημα! Make fonts not war!!!

Τρομερός είσαι, έγραψες! Μ.

τώρα που θα την έχεις μεγάλη να δω τι θα κάνεις

Εγώ, κύριε Μανιφέστε μου, την έχω μεγάλη και θέλω να τη μικρύνω. Τι με συμβουλεύετε να κάνω??

Παρντόν, κύριε Ομπσέρβερ μου, ήθελα να γράψω. Μου μίλαγε ο Μανιφέστος και με μπέρδεψε...

Οτι πιο εξυπνο διαβασα τους τελευταιους μηνες. Να σαι καλα. Θα γεμισεις και τον Μανιφεστο clicks!

xaxaxa ,θεός

πάντως να βρούμε μία λύση. υπάρχει κουμπάκι που σου βγάζει το monitor χωρίς μεγάλες-μικρές γραμματοδειρές. κανεις όμως δεν το κάνει κ ολοι ασχολουνται. γιατι ειναι στη φύση του ατελούς ανθρώπου να βλέπει τί βλέπουν κ οι άλλοι, να νοιώθει κοινότητα. Λέω :

τα linkblogs και τα links απευθείς στο υπό αναφοράν post είναι αυτά που καθορίζουν την κατάταξη στα δημοφιλή. Αυτή η κατάταξη καθορίζει τη γραμματοσειρά και ενεργοποείται 15 μέρες για κάθε post. Αρκεί ΕΝΑ post ενός blog ψηλά στην κατάταξη του top ,για να μεγαλώνει η γραμματοσειρά για 15 ημέρες
Δε θα μπορούσε κανείς να περιμένει να κάνουν όλοι ΠΟΛΙΤΙΚΗ χρήση αυτού του εργαλείου και δε συμφωνώ με τη χρειά που παίρνει το linkblogάρισμα πολλές φορές
Όμως πρέπει να βρούμε ένα τρόπο, εμείς οι bloggers,(ή όποιοι ενδιαφέρονται για το τι μπορεί να γεννήσει το blogging σε αυτή τη γαμημένη εληνική κοινωνία) και να βάζει ο καθένας το λιθαράκι του σε μια πολιτικής ή αισθητικής φύσης wiki-συνεργασία που σκοπό έχει να βοηθάει να αναδύονται αυτά τα POSTS -όχι blogs- που δίνουν κάτι.
Γιατί θα σου πω εγώ σε λίγο που θα ναι 3000 τα blogs και θα έχουν μπει και 40 διαμάντια πότε και πώς θα τα μυριστείς.. Εγώ ΠΙΣΕΥΩ οτι αυτό το μέσο ,με τη δέουσα χρήση(ουτοπία), ΜΠΟΡΕΙ να αναδεικνύει τη φωνή του ανώνυμου πολίτη, τη σκέψη του ΤΩΡΑ, την κοινωνική πραγματικότητα, τη δημιουργικότητα που λέγεται και μεράκι, την καύλα, την επικοινωνία, την οργάνωση δράσεων, την παραγωγή πολιτισμού κτλ κτλ κτλ
Περίμενε σε λίγα χρόνια που θα χουν όλοι DSL και θα σου πω. Αν δε γίνει κάτι καλό από νωρίς να αποτελέσει βάση ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
Έτσι θα δωθεί και ένας μπούσουλας ώστε οι νέοι (οι απ΄έξω) να βρίσκουν ενδιαφέρον κ νόημα (γιατί παίζει από δαύτο)και ταυτόχρονα να φωτίζουν το δρόμο τα διαμάντια. Τhere is no such thing as σωστό post/λάθος post. H wiki αυτορύθμιση μόνο θα μπορούσε να (προσδ-)δώσει ένα "δημοκρατικό" αποτέλεσμα.
Ειδάλως ας κλείσουμε όλοι τα comments και ας αφήσουμε τα περί κοινότητας, να κάνει και ο καθένας τη δουλειά του σωστά..

(αυτό το comment εχει αφεθει κ στο manifesto κ κουρούνα. Να βάλουμε ένα γενικό τσατ ρε παιδιά να κανονιζόμαστε στην τελική. αφού ΔΙΨΑΤΕ για αίμα)

Α-ΠΑΙΧ-ΤΟ!!!!

Chaca-Khan, μία είναι η λύση: κοινό μέγεθος γραμματοσειράς για όλους. Το κουμπάκι που λες είναι απλώς το άλλοθι της δημοκρατικότητας του μόνιτορ.
(αλλά εμείς είμαστε μεγάλα παιδιά και δεν μασάμε, ε;)

Μanifesto, δεν μου αρκεί μόνον η μεγάλη. Τη θέλω και bold (τολμηρή)σαν την δική σου.

Μόλις την αποκτήσω, ελπίζω να μου δανείσεις το manual για να ξέρω και τι να την κάνω.

ΕΥΓΕ!!!

σύμφωνοι. Αλλά να βρεθεί κ μια λύση για το άλλο. στ΄αρχίδια μας?

Chaca-Khan says:
Όμως πρέπει να βρούμε ένα τρόπο, εμείς οι bloggers,(ή όποιοι ενδιαφέρονται για το τι μπορεί να γεννήσει το blogging σε αυτή τη γαμημένη εληνική κοινωνία) και να βάζει ο καθένας το λιθαράκι του σε μια πολιτικής ή αισθητικής φύσης wiki-συνεργασία...Εγώ ΠΙΣΕΥΩ οτι αυτό το μέσο ,με τη δέουσα χρήση(ουτοπία), ΜΠΟΡΕΙ να αναδεικνύει τη φωνή του ανώνυμου πολίτη, τη σκέψη του ΤΩΡΑ, την κοινωνική πραγματικότητα, τη δημιουργικότητα που λέγεται και μεράκι, την καύλα, την επικοινωνία, την οργάνωση δράσεων, την παραγωγή πολιτισμού κτλ κτλ κτλ...XAXAXAXXAΧΑΧΑ να σαι καλα ρε, με κανες και γέλασα. Αηδιαστικής σημασίας το post σου.

chaca-khan, λυπάμαι αλλά δεν προσδίδω τόση σημασία στην μέθοδο "blogging". Ίσως γιατί στερούμαι του απαραίτητου ρομαντισμού.

Ύστερα, η εικόνα που έχεις εσύ, μού κάνει προς Βουλή περισσότερο. Αλλά, όπως θα έχεις παρατηρήσει, ούτε εκεί έχουν καταφέρει ακόμα να βρουν τρόπο ώστε "να συνεργάζονται και να βάζουν το λιθαράκι τους και να ενδιαφέρονται να γεννήσουν σε αυτή τη γαμημένη εληνική κοινωνία". Παρά τον αυστηρό κανονισμό που διαθέτουν, δεν γεννούν αλλά γκαστρώνουν. (ανεμογκάστρι)

Kαι περιμένεις να συννενοηθούν και να συμφωνήσουν χιλιάδες free bloggers;

Δημοσίευση σχολίου

Δημιουργία Συνδέσμου

artois Image Hosted by ImageShack.us
"artois" - ράτσα ενός κυνηγετικού, χαριτωμένου σκύλου - είναι η συλλογική περσόνα κάποιων ανθρώπων, που συναντήθηκαν στο διαδίκτυο και διαπίστωσαν ότι πάσχουν από την ίδια "ασθένεια": είναι αλλεργικοί στους πάσης φύσεως "δηθενατζήδες". Τέρμα τα ντεμέκ είτε πρόκειται για δήθεν πολιτικούς σωτήρες, δήθεν δημοσιογράφους, δήθεν σκεπτόμενους, δήθεν αριστερούς, δήθεν ανιδιοτελείς, δήθεν σοβαρούς, δήθεν προοδευτικούς... Aπό τις 13.12.2010, νέο μέλος: artois 4, o λαϊκιστής. Aπό 11/11/11 νέος μεταβατικός αρθΡογράφος ο "Αρτουά ο παλιός" - με συγκεκριμένη διάρκεια, μέχρι 12/12/12 που θα "συνοδεύσει" τον μάταιο κόσμο στο τέλος του [επιτέλους!]

. .

Θεματα

 • ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
 • ΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ
 • On AIDS
 • ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ και ΜΝΗΜΗΣ
 • TO MIKΡΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΟΒSERVER
 • ΤA ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΑ
 • ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΕΛΟΣ!

  . .

  Aλλα

 • ΠΛΑΣΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑ ΜΕΣΩ ΨΕΥΔΟΪΣΤΟΛΟΓΙΟΥ
 • ΣΑΣ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ
 • ΠΑΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
 • O ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ
 • H MAΡΙΑΝΝΑ ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ
 • H AΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΝΤΙΒΑΝΙ
 • ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΙΛΟΤΙΜΟ
 • ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΕΣΒΥΩΠΙΑ
 • ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΥΛΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ
 • . .

  o artois o 4oς προτεινει (boo to alternative douchebags!)

 • MΠPAΦ : Mikeius vs. Alt-Bags (part 1)
 • MΠPAΦ : Mikeius vs. Alt-Bags (part 2)
 • MΠPAΦ : Mikeius vs. Alt-Bags (part 3)
 • LINKS:

  EKΔΟΤΙΚΑ ΝΕΑ: Απο 1ης Μαρτιου, η νεα υπερπολυτελης εκδοση της "Αυτομπλογκο- γραφιας μου". Δερματοδετη με 5 υπεροχα αυθεντικα σβαροφσκι στη θεση των ομικρον. ......... κλικ εδω για περισσότερα

  ........Image Hosted by ImageShack.us

  -

  ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΧΡΕΙΟ: _____ MIA ΦΙΛΟΔΟΞΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΟΒSERVER

  Για τις δυσκολες ωρες σας: TA ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ακομα μια φιλοδοξη προσπαθεια του Οbserver

  Powered by Blogger
  and Blogger Templates
  Image and video hosting by TinyPic