« A Ρ Χ Ι Κ Η - Σ Ε Λ Ι Δ Α | KΑΤΣΕ ΠΑΠΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ Η ΓΙΑΓΙΑ » | ΒLIND ΒΙΖΙΤΕΣ: Η ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΓΑΠΗΤΙΚΩΝ "ΟΨ... » | ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ: ΤΟ ΤΡΙΞΙΜΟ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟ... » | KAΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥ » | "ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ" BLOGGERS: Μία από τα ίδια ή ακόμα... » | H Aριστερά "Στο Ντιβάνι" του Π. Μανδραβέλη » | Tι να φταίει τι να φταίει που δεν πήγαμε μπροστά; ... » | Ο φαλλός, τα άκλιτα μέρη του λόγου και τα ...ψέματ... » | ""δίκαιη & ηθική επιχείρηση αυτοάμυνας"... » | Παντελής Οικονόμου: "ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΗΤΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒ... » 

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 28, 2006 

Παρηγοριά στον άρρωστο ή αλλιώς... 42 days

Η φετινή σεζόν θα έχει εκτός των άλλων δράμα, κλάμα, παρηγοριά και μπόλικη συμπάθεια.

Μετά τα μαλλιοτραβήγματα, τις κατινιές, τους αλληλοθαυμασμούς, τα λινκμπλογκς και τις δραματικές αποχωρήσεις, τις φωνές και τις κατάρες, τις μπηχτές, τις διασπάσεις και τις απειλές, η μπλογκόσφαιρα μπορεί να σπεύσει σύσσωμη -όπως συνήθως συμβαίνει με κάθε ευκαιρία- να δακρύσει και να αφήσει ένα "καλό λόγο ανθρωπιάς, αγάπης και συμπαράστασης" εδώ:


http://42days.wordpress.com



Και καλά οι μπλόγκερς έχουν κάθε λόγο να θέλουν να συγχωρεθούν τα πεθαμένα τους. Ό άλλος όμως; Μήπως το blogging και το interaction με αφελείς ανώνυμους αργόσχολους αποτελεί ομοιοπαθητικό κομμάτι της θεραπείας του;

Kαι μια που θα βρεθείτε στο blog του, κάντε και ένα κλικ στο link της Καθημερινής. Είναι ο ασφαλέστερος τρόπος να τον "ανακαλύψει" o τύπος από τα references και ας μην το θέλει... όπως λέει!

atrois

Η ιστορία αυτή μυρίζει "μούφα" από μακριά...

Ανωνυμους νομίζω πως αυτό απασχολεί ελάχιστα τους μπλόγκερς που αφήνουν "επώνυμα" δακρύβρεχτα μηνύματα συμπαράστασης.

Eμένα σε 42 μέρες θα μου πάρουν το αυτοκίνητο γιατί δεν έχω να πληρώσω την κάρτα.

Γίνεται να βάλουν ρεφενέ όλοι οι ψυχοπονιάρηδες για να το σώσω;

μακάρι να είναι μούφα, κι εγώ μαλακισμένη μπλογκερού... είπατε τίποτα;

Aπό μούφες bloggers πήξαμαν ομπζερβουλάκο. Ας είναι κι' αυτός ακόμα ένας κι' ας είμαστε όλοι που κάναμε ένα σχόλιο εκεί αφελείς, μαλάκες και ό,τι άλλο εσύ γουστάρεις. Ελεύθερα.

Σου εύχομαι αν ΕΣΥ τραβήξεις ποτέ κανά σοβαρό ζόρι με την υγειά σου, να συνεχίσεις να γράφεις όπως γράφεις τώρα.
Καλό χειμώνα.

Κι εγώ σου εύχομαι αγάμητε αρτουά να υποφέρεις το 1/42 όσων θα υποφέρει το παιδί αυτό.
Και εμείς εδώ είμαστε...
να συμπαρασταθούμε και στην αγάμητη περσόνα σου μαλακάκο.

Αλλά υπάρχουν και πιο μαλάκες από σένα Αρτουά
Οι μπλογκογίγαντες (μακμάνοι, ψιλικατζούδες, πιτσιρίκοι, νικοιδημοι κλπ)που αποφεύγουν ακόμα και να κλικάρουν στο 42days
Είδαν ότι σε 48 ώρες έφτασε τις 2500 επισκέψεις και φοβήθηκαν μη χάσουν τα πρωτεία.
Ανθρωπάκια....

Κι εγώ σου εύχομαι αγάμητε αρτουά να υποφέρεις το 1/42 όσων θα υποφέρει το παιδί αυτό.

Δε τη μπορώ τόση ανθρωπιά και ευαισθησία, συγκινούμαι με αποτέλεσμα να πέφτουν δάκρυα στο πληκτρολόγιό και να ανακατεύονται με τη γλίτσα από τα χέρια μου.

Artois, έχεις δίκιο που στηλιτεύεις την προβατοποίηση -μέρους τουλάχιστον- της μπλογκο-κοινωνίας, αλλά το 42days δε μοιάζει καθόλου για μούφα.

Μάλλον κάτι ΔΕΝ είπαμε raffinata. Δεν είπαμε "μαλακισμένη". Στην πραγματικότητα, δεν κάναμε κανέναν χαρακτηρισμό.

Ύστερα δεν καταλαβαίνω πώς θα σε ευτυχήσει η σκέψη ότι χιλιάδες άνθρωποι είναι στην ίδια θέση. Mόνο για την υγεία και την ευτυχία των bloggers νοιάζεσαι;

Η ζωή, η αληθινή μάλιστα, υπάρχει και έξω από το ίντερνετ ξέρεις.

Βγες έξω και θα δεις ότι σου λέω αλήθεια.


pascal, επίσης ΔΕΝ γράψαμε "μαλάκες". Όσο για τα ζόρια με την υγεία του καθένα, blogger μιας και μιλάμε γι αυτούς, αναρωτήθηκες ποτέ πόσοι τα τραβάνε αλλά δεν το "μαρτυράνε"; Στείλε, λοιπόν, και σ' αυτούς τις ευχές σου.

Μυστικά όμως, όπως το κάνουν κι αυτοί...

Aνώνυμε, "η κατάρα είναι γαϊδάρα και γυρίζει στον αφέντη της".

(τα φιλιά μου στον διδάξαντα)

j95, στο ίντερνετ τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, αλλά και όλα μπορεί να είναι όπως δείχνουν. Ποτέ δεν μπορείς να είσαι βέβαιος.

Νομίζω, πάντως, that you got the point. Ο atrois "στηλίτευσε την προβατοποίηση" και ήταν όσο "σκληρός" χρειαζόταν για να το κάνει.

Αν το έκανα εγώ, θα προχωρούσα περισσότερο. Θα έλεγα ακόμα ότι κάποιoι bloggers χρησιμοποιούν τα blog τους σαν βιβλία συλλυπητηρίων. Και σε προκαλούν να τους επιδείξεις τον οίκτο σου.

(και μη μου πεις ότι πιστεύεις πως όσοι σπεύδουν να "e-συλλυπηθούν" on line εγγράφως θα πρόσφεραν με την ίδια προθυμία real πρακτική συμπαράσταση!)

αυτοχαρακτηρίστηκα "μαλακισμένη", αν το έγραφες ΕΣΥ, θα απαντούσα διαφορετικά... και δεν είναι το ίντερνετ η ζωή μου, είναι όμως ένα κομμάτι αυτής, κι όπως θα δώσω τη συμπαράστασή μου σε όποιον θέλω στον δρόμο, σ' ένα ίδρυμα, σε μια οργάνωση φιλανθρωπική, το ίδιο θα κάνω κι εδώ... α, και προτιμώ τα μαύρα πρόβατα!
κατά τ' άλλα την υγειά μας να 'χουμε, να γράφουμε

raffinata,

πέρασε ο καιρός
παιχνίδι αλλιώτικο που χάθηκε στο φως...

...τι με κυττάζεις μ' αυτά τα μάτια
αυτό που ζήσαμε σκοτάδι και μας πνίγει,
εσύ μια κούκλα στα σκαλοπάτια
κι εγώ τραινάκι που δεν πρόκειται να φύγει...

με πιάνεις;
:-)

"Ο atrois "στηλίτευσε την προβατοποίηση" και ήταν όσο "σκληρός" χρειαζόταν για να το κάνει".
Οk. Κατάλαβα. Απλά ο υπαινιγμός ότι είναι μούφα μάλλον δε χρειαζόταν.

Oύτε τα μπλογκς και οι μπλογκερς χρειάζονται, αλλά υπάρχουν.

Χρειάζονται, αλλιώς εσύ πώς θα σχολίαζες;

Μούφα ξεμούφα, κάτι με χαλάει με τη θανατολαγνεία.
Πριν από μερικούς μήνες είχα πετύχει το μπλογκ μιας κοπελίτσας όπου περιέγραφε την καταρρακτωδώς εξελισσόμενη ασθένειά της, ανάμεσα σε ποιηματάκια και αισιόδοξα ή και αυτοσαρκαστικά ποστάκια. Το ένοιωθε κάποιος διαβάζοντας το μπλογκ ότι κάτι συμβαίνει πράγματι εκεί πέρα. Ξαφνικά, σταμάτησε η ανανέωση κι έμεινε το ερώτημα "τι να έγινε η κοπελίτσα".. Είχε κι ένα παράξενο νικνεημ.. από "su.." άρχιζε. Είχα αποθηκέψει το λινκ αλλά κάπου χάθηκε και αυτό.

Για το μπλογκ που αναφέρεις, κατι δε μου πάει. Διαβλέπω κάποια σκοπιμότητα.. διαβάζω για εφημερίδες.. ε, τόσα χρόνια εξάσκηση στο διαδίκτυο... Αλλά πάλι, λέω μέσα μου, μπορεί και να κάνω λάθος.

Δεν το επισκέφτηκα και δεν θέλω να το επισκεφτώ. Απομακρύνομαι από τόπους με πολύ ντόρο.

:-)

Όταν γράψαμε το συγκεκριμένο ποστάκι Rodia είχαμε την αίσθηση πως εκφράζαμε έναν κοινό προβληματισμό - αμηχανία. Υπήρχαν 2 τρόποι να το αντιμετωπίσουμε. Είτε μην αναφερθούμε σε αυτό είτε να αναφερθούμε, όπως αναφερθήκαμε. Η αλήθεια είναι πως θα μπορούσαμε και χειρότερα :P

Δημοσίευση σχολίου

artois Image Hosted by ImageShack.us
"artois" - ράτσα ενός κυνηγετικού, χαριτωμένου σκύλου - είναι η συλλογική περσόνα κάποιων ανθρώπων, που συναντήθηκαν στο διαδίκτυο και διαπίστωσαν ότι πάσχουν από την ίδια "ασθένεια": είναι αλλεργικοί στους πάσης φύσεως "δηθενατζήδες". Τέρμα τα ντεμέκ είτε πρόκειται για δήθεν πολιτικούς σωτήρες, δήθεν δημοσιογράφους, δήθεν σκεπτόμενους, δήθεν αριστερούς, δήθεν ανιδιοτελείς, δήθεν σοβαρούς, δήθεν προοδευτικούς... Aπό τις 13.12.2010, νέο μέλος: artois 4, o λαϊκιστής. Aπό 11/11/11 νέος μεταβατικός αρθΡογράφος ο "Αρτουά ο παλιός" - με συγκεκριμένη διάρκεια, μέχρι 12/12/12 που θα "συνοδεύσει" τον μάταιο κόσμο στο τέλος του [επιτέλους!]

. .

Θεματα

  • ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
  • ΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ
  • On AIDS
  • ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ και ΜΝΗΜΗΣ
  • TO MIKΡΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΟΒSERVER
  • ΤA ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΑ
  • ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΕΛΟΣ!

    . .

    Aλλα

  • ΠΛΑΣΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑ ΜΕΣΩ ΨΕΥΔΟΪΣΤΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΣΑΣ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ
  • ΠΑΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
  • O ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ
  • H MAΡΙΑΝΝΑ ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ
  • H AΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΝΤΙΒΑΝΙ
  • ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΙΛΟΤΙΜΟ
  • ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΕΣΒΥΩΠΙΑ
  • ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΥΛΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ
  • . .

    o artois o 4oς προτεινει (boo to alternative douchebags!)

  • MΠPAΦ : Mikeius vs. Alt-Bags (part 1)
  • MΠPAΦ : Mikeius vs. Alt-Bags (part 2)
  • MΠPAΦ : Mikeius vs. Alt-Bags (part 3)
  • LINKS:

    EKΔΟΤΙΚΑ ΝΕΑ: Απο 1ης Μαρτιου, η νεα υπερπολυτελης εκδοση της "Αυτομπλογκο- γραφιας μου". Δερματοδετη με 5 υπεροχα αυθεντικα σβαροφσκι στη θεση των ομικρον. ......... κλικ εδω για περισσότερα

    ........Image Hosted by ImageShack.us

    -

    ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΧΡΕΙΟ: _____ MIA ΦΙΛΟΔΟΞΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΟΒSERVER

    Για τις δυσκολες ωρες σας: TA ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ακομα μια φιλοδοξη προσπαθεια του Οbserver

    Powered by Blogger
    and Blogger Templates
    Image and video hosting by TinyPic