« A Ρ Χ Ι Κ Η - Σ Ε Λ Ι Δ Α | ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΣΜΟΣ ΜΑΣ... » | Η ώρα της Τατιάνας. "Partois: O artois είναι Yποκρ... » | ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ 3: Όταν καίγεται το σπί... » | ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ 2: Μ' όποιο δάσκαλο καθ... » | ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ 1: Σιγά μη στάξει η ουρ... » | O Observer λύνει τη σιωπή του και αποκαλύπτει » | ΟI ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ CΑPTAIN IGLO ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ... » | "Γαμείς δε γαμείς, ο καιρός περνάει." » | Παρηγοριά στον άρρωστο ή αλλιώς... 42 days » | KΑΤΣΕ ΠΑΠΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ Η ΓΙΑΓΙΑ » 

Τετάρτη, Οκτωβρίου 18, 2006 

H άποψη του Observer για τις αγωγές που τρομοκρατούν την μπλογκόσφαιρα



...Μαντολες.

Δυστυχώς δεν βρήκαμε φωτό με μάντολες.Δεν ξέρουμε ούτε τι είναι. Οποιαδήποτε διαφωτιστική βοήθεια δεκτή.

Ευχαριστούμε τον θυρωρό της νύχτας από το blog του pascal που μας ενέπνευσε.

H φωτό διατίθεται και σε κομψό banner.

παρτουά

Είσαι ανάγωγος. Θα σου κάνω αγωγή να στρώσεις.

Aγωγή; Για ποιό πράγμα; Ααα για την άσεμνη φωτογραφία λέτε; Παρεξήγησις. Δεν είναι τα δικά μου! Είναι από ένα εμπιστευτικό mail από τη περίοδο που σαλιάριζα με τον γνωστό τύπισσα.

Πρόκειται για εύγευστο γλυκό που συνηθίζεται ιδίως στην Κέρκυρα και την Κεφαλλονιά.

Φωτό από μάντολες εδώ:

Μάντολες καραμελέ: http://www.mavroidis.gr/images/products/mantoleskar.jpg

και μάντολες σκέτες:
http://www.mavroidis.gr/images/products/mantoles.jpg


Δεν ξέρω την σχέση τους με τα παπάρια.

Υ.Γ. Αν δεν βάλεις τις φωτό μπορεί να σου κάνω μήνυση. Δεν έχω ακόμη αποφασίσει. Θα ρωτήσω το δικηγόρο μου.

Αχρείε Απαρτουά σε προειδοποιώ, αν μου ξανακάνεις post δεν θα σου κάνω μύνηση, αλλά κάτι χειρότερο: θα σου στείλω ένα δηλητηριασμένο ουίσκι τουέλβε γίαρς ολντ.

Aναγνώρισα το τατού! Το ίδιο μέηλ πήρα κι εγώ!

Στα δικαστήρια αδελφές μου, στα δικαστήρια!

Mετά από ένα σύντομο search με keyword τη λέξη "τσέχωφ" , έχουμε και λέμε:

Άντων Πάβλοβιτς Τσέχωφ
(1860-1904)
Ρώσσος συγγραφέας σύντομων ιστοριών, δραματιστής και γιατρός

Γεννημένος στο Taganrog, γιος μπακάλη και εγγονός δουλοπάροικου, ο Τσέχωφ κέρδισε διαρκή διεθνή δόξα για τις ιστορίες του και τα θεατρικά του έργα. Τα πρώιμα έργα του, ευρύ χιουμοριστικά σκετς και ιστορίες δημοσιευμένες με ψευδώνυμο, γράφτηκαν για να υποστηρίξει τον εαυτό του και την οικογένειά του ενώ σπούδαζε για το πτυχίο ιατρικής στη Μόσχα. Υπό αυτή την κλίση προσβλήθηκε από τη φυματίωση, η οποία του κατέστρεψε όλη τη ζωή. Η πρώτη εκτενής συλλογή του Τσέχωφ, Παρδαλές ιστορίες (1886), του έφεραν κριτικό σεβασμό. Ακολούθησαν συλλογές Στο ημίφως (1887) και Ιστορίες (1888), από τις οποίες Η στέππα του χάρισε το Βραβείο Pushkin. Οι πολλές εκατοντάδες ιστορίες του Τσέχωφ αφορούν την ανθρώπινη τρέλα, την τραγωδία της μηδαμινότητας και την κατάθλιψη της λαϊκότητας. Οι χαρακτήρες του αναπαρίστανται με συμπάθεια και χιούμορ με καθαρό, απλό στυλ αξιοσημείωτο για τη ρεαλιστική του λεπτομέρεια. Στα θεατρικά του έργα επίσης, ο Τσέχωφ δίνει έμφαση στο χαρακτήρα και στη διάθεση. Η πλοκή τους περιγράφει την εγκατάλειψη του μοναχικού ανθρώπου και τις παρεξηγήσεις που συσσψρεύονται από την αυτοπροκατάληψη και την απελπισία. Η επικέντρωσή του στο εσωτερικό δράμα ήταν καινοτομία που είχε τεράστια επιρροή και στους Ρώσσους και στους άλλους συγγραφείς. Ένας δραστήριος ουμανιστής, ο Τσέχωφ έγραψε το Το νησί του Sakhalin (1890), μια μελέτη για τις ζωές των κατάδικων που βοήθησαν να επιδράσει κοινωνική μεταρρύθμιση. Ως γιατρός πολέμησε δύο επιδημίες χολέρας. Έγραψε κάμποσες κωμωδίες σχετικές με τις πρώιμες ιστορίες του, αλλά το πρώτο του δράμα που αναπαραστάθηκε στη σκηνή ήταν ο Ιβανώφ (1887). Η επιτυχία του ως δραματιστής επιβεβαιώθηκε όταν Θέατρο Τέχνης της Μόσχας πήρε τα έργα του και ανέβασε εξαίσιες παραγωγές, αρχίζοντας από το Ο Γλάρος το 1898. Μετά από αυτό ακολούθησαν τα αριστουργήματα Θείος Βάνιας (1899), Οι τρεις αδερφές (1901), και Ο κερασόκηπος (1904), το τελευταίο σπουδαίο έργο του. μεταξύ των σπουδαιότερων έργων του Τσέχωφ τα επόμενα χρόνια είναι οι εκατοντάδες επιστολές του σε αξιοσημείωτους συγχρόνους. Για τα τελευταία τρία χρόνια της ζωής του ο Τσέχωφ είχε έναν ευτυχισμένο γάμο με την Olga Knipper, μια ηθοποιό από το θίασο του Θεάτρου Τέχνης της Μόσχας. Αν και είχαν συχνά χωρίσει, ήταν μαζί σε ένα γερμανικό υγειονομικό καταφύγιο όταν πέθανε, στα 44. τα περισσότερα έργα του Τσέχωφ είναι διαθέσιμα σα αγγλικά. Πολλά λιγότερο γνωστά έργα εμφανίζονται στο έργο του Avrahm Yarmolinsky Ο άγνωστος Τσέχωφ (1954) και 38 προγενέστερες αμετάφραστες ιστορίες που δημοσιεύθηκαν στο Ο μη ανακαλυφθείς Τσέχωφ (1999).

Aγαπητέ κύριε με το ψευδώνυμο Τσέχωφ δώστε βάση στο τονισμένο κείμενο:
Οι πολλές εκατοντάδες ιστορίες του Τσέχωφ αφορούν την ανθρώπινη τρέλα, την τραγωδία της μηδαμινότητας και την κατάθλιψη της λαϊκότητας.

Σαν να περιγράφει κανείς με μερικές λέξεις την μπλογκόσφαιρα, έτσι;

Iφιμέδεια και justanothergoneoff ευχαριστούμε για τα γλυκά και το δηλητηριασμένο oυίσκι αντιστοίχως, όμως δεν έχω καταλάβει ακόμα πως συνδέονται τα παπάρια με τις μάντολες, αν και το ποστ μου αποσκοπούσε ακριβώς σε αυτό, τη καλύτερη κατανόηση. Ας είναι. Ελπίζω να το έκανα επιτυχώς.

Σχετικά με τις αγωγές σας δεν μασάω. Προσέλαβα εχθές τον ανώνυμο δικηγόρο από το μπλογκ του πασκάλ. Αυτόν που αρχίζει το σχόλιο του με τη φράση "Kύριοι τα πράματα είναι απλά...". Πολύ μου άρεσε η δικηγορίστικη ξυνίλα του και το απρόσωπο κυριλέ της εισαγωγής του. Θα δείτε το εξώδικό μας δημοσιευμένο στο μόνιτορ.

Να κάνετε συχνά refresh.

Αγαπητέ partois,

ο ξυνισμένος δικηγόρος είναι γνωστή και μή εξαιρετέα περσόνα που κάθε καλό θεατρικό πρέπει να διαθέτει.

Σ'ευχαριστώ για το εξώδικο. Μόλις απέκτησε λόγο ύπαρξης η διαδικτυακή μου περσόνα.

(Ίσως είναι ιδέα μου αλλά αυτό το "περσόνα" θυμίζει πολύ "ρεξόνα")

Αποκαλύπτομαι παρτουά! Για το δημιουργικό σου copy-paste και την λογοτεχνική εκμετάλλευση ενός ανώνυμου σχολιαστή!

Από την πρώτη σου γραμμή κατάλαβα ότι δεν είσαι blogger αλλά κανονικός άνθρωπος.

Αρτουά εσύ ήσουνα ο ανώνυμος τσέχωφ; Για μια στιγμή ψάρωσα. Πίστεψα πως συνομιλούσα με το ίδιο το φάντασμα του νεκρού συγγραφέα, μετά τον virtual δικηγόρο και τις e-αγωγές όπως καταλαβαίνεις διατίθεμαι να συναντήσω οποιαδήποτε οντότητα στο διαδίκτυο.
Απογοητεύθηκα πάντως λίγο από τη συνειδητοποίηση, πως ο "τσέχωφ" δεν ήταν ο τσέχωφ. Τί κρίμα.

Και τώρα μου το λες πως δεν είμαι blogger αλλά κανονικός άνθρωπος; Τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν έπρεπε, που έψαχνα να εργασθώ.
Θα το συμπεριλάμβανα οπωσδήποτε στο βιογραφικό μου.

Ιφιμέδια.
Το ρεξόνα όπως και το περσόνα χαρίζει μια αίσθηση σιγουριάς (coolνες) γιά όλη την υπόλοιπη μέρα, σε άτομα με προβλήματα υπερβολικής συνήθως τριχοφυίας. Θυμάσαι τη διαφήμιση με τον Αναστόπουλο; Toν ποδοσφαιριστή;

Δεν μπορώ να καταλάβω επίσης γιατί οι δικηγόροι, οι εισαγγελείς και οι ντίβες μπαίνουν μόνο στα δημοφιλέστερα του μόνιτορ για να συνομιλήσουν. Εμείς εδώ δεν έχουμε ψυχή;

Σας αφήνω. Πάω να δουλέψω.

Χικ και ψιτ και μουτς και λέμε.

Εννοείται ότι θυμάμαι και τον Αναστόπουλος και τη διαφήμιση και τα δίχτυα που σκόραρε και το ντους εντός του οποίου εμφανιζόταν διαφημιζόμενος. Ναι, πράγματι ο Αναστό ήταν cool.

"Χικ και ψιτ και μουτς και λέμε."

Δεν μπορώ να αντέξω την υπερβολική δόση blogοκλισέ. Λιποθυμώ. Πριν χάσω τις αισθήσεις μου απλώνω το χέρι να πιάσω το τηλέφωνο και να τηλεφωνήσω στον δικηγόρο μου. Θα σας δείξω εγώ. Θα δείτε εσείς.
Τέλος πάντων θα έχει θέαμα.

Έψαχνες για δουλειά παρτουά; Κι εδώ τι νομίζεις πως κάνεις: Χαβαλέ;

Πάντως καλά έκανες που παρέλειψες να συμπληρώσεις στο βιογραφικό σου την προϋπηρεσία σου ως άνθρωπος.

Έχεις δει κανέναν εργοδότη να ψάχνει για υπάλληλο-άνθρωπο;

(θέλετε να πείτε ότι ο Αναστόπουλος δεν ξύριζε τις μασχάλες του;)

Εννοείται, ότι ο Τσέχωφ δεν ήμουν εγώ. Η αντίδρασή σου, όμως, στο σχόλιό του με "ενέπνευσε" για το επόμενο ποστ.

Και πότε - επιτέλους!- θα κλειδώσεις το νέο σου νικ στον blogger? Έτσι όπως γράφεις, ως other, μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει το κύρος της υπογραφής σου για να γράψει καμμιά μπούρδα. Και άντε μετά να τρέχουμε για μηνύσεις!

Αρτουά εννοείται πως μόνο μπούρδες γράφω :D
Περιμένω το "τσεχωφικό" σου ποστ!

Iφιμέδεια μάλλον το τρολ την κάνει για την ώρα με ελαφρά πηδηματάκια. Ελπίζω να μην μας απογοητεύσει και να επανεμφανισθεί σύντομα.

Αrtois δεν θα σηκώσεις καινούριο ποστ;
Δεν μπορώ να βλέπω πλέον τα αντιαισθητικά παπάρια φάτσα κάρτα.

Καλημέρα :D

Σήκωσε εσύ, εγώ δεν προλαβαίνω. Προσπαθώ ακόμα να μαντέψω την ηλικία τους.

(από το site της Ελληνικής Εταιρείας Γεροντολογίας και Γηριατρικής κατέβασες την φωτογραφία;)

Δημοσίευση σχολίου

artois Image Hosted by ImageShack.us
"artois" - ράτσα ενός κυνηγετικού, χαριτωμένου σκύλου - είναι η συλλογική περσόνα κάποιων ανθρώπων, που συναντήθηκαν στο διαδίκτυο και διαπίστωσαν ότι πάσχουν από την ίδια "ασθένεια": είναι αλλεργικοί στους πάσης φύσεως "δηθενατζήδες". Τέρμα τα ντεμέκ είτε πρόκειται για δήθεν πολιτικούς σωτήρες, δήθεν δημοσιογράφους, δήθεν σκεπτόμενους, δήθεν αριστερούς, δήθεν ανιδιοτελείς, δήθεν σοβαρούς, δήθεν προοδευτικούς... Aπό τις 13.12.2010, νέο μέλος: artois 4, o λαϊκιστής. Aπό 11/11/11 νέος μεταβατικός αρθΡογράφος ο "Αρτουά ο παλιός" - με συγκεκριμένη διάρκεια, μέχρι 12/12/12 που θα "συνοδεύσει" τον μάταιο κόσμο στο τέλος του [επιτέλους!]

. .

Θεματα

  • ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
  • ΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ
  • On AIDS
  • ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ και ΜΝΗΜΗΣ
  • TO MIKΡΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΟΒSERVER
  • ΤA ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΑ
  • ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΕΛΟΣ!

    . .

    Aλλα

  • ΠΛΑΣΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑ ΜΕΣΩ ΨΕΥΔΟΪΣΤΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΣΑΣ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ
  • ΠΑΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
  • O ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ
  • H MAΡΙΑΝΝΑ ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ
  • H AΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΝΤΙΒΑΝΙ
  • ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΙΛΟΤΙΜΟ
  • ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΕΣΒΥΩΠΙΑ
  • ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΥΛΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ
  • . .

    o artois o 4oς προτεινει (boo to alternative douchebags!)

  • MΠPAΦ : Mikeius vs. Alt-Bags (part 1)
  • MΠPAΦ : Mikeius vs. Alt-Bags (part 2)
  • MΠPAΦ : Mikeius vs. Alt-Bags (part 3)
  • LINKS:

    EKΔΟΤΙΚΑ ΝΕΑ: Απο 1ης Μαρτιου, η νεα υπερπολυτελης εκδοση της "Αυτομπλογκο- γραφιας μου". Δερματοδετη με 5 υπεροχα αυθεντικα σβαροφσκι στη θεση των ομικρον. ......... κλικ εδω για περισσότερα

    ........Image Hosted by ImageShack.us

    -

    ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΧΡΕΙΟ: _____ MIA ΦΙΛΟΔΟΞΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΟΒSERVER

    Για τις δυσκολες ωρες σας: TA ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ακομα μια φιλοδοξη προσπαθεια του Οbserver

    Powered by Blogger
    and Blogger Templates
    Image and video hosting by TinyPic