« A Ρ Χ Ι Κ Η - Σ Ε Λ Ι Δ Α | "Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ GAY ΜΟΥΣΑΚΑ " » | O Observer εύχεται ολόψυχα "ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ"! » | Let me give you sexual nourishment: HAVE A HOMO CH... » | ¡Ay! Para Navidad » | ΠΕΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ...από ζήλ(ε)ια.- Η ΦΩ... » | "δεν είναι Χριστούγεννα φέτος αυτά" » | Ρastiche V - To Απέναντι Πεζοδρόμιο: Δεν αντέχαμε ... » | Αthens by ...Christmas » | Pastiche IV - La Condition Humaine: Εφφετζίδικες α... » | Ευχάριστο Mουσικό Διάλειμμα. » 

Σάββατο, Δεκεμβρίου 30, 2006 

Ένα gay γεύμα για τον Αθήναιο

Mε την ευκαιρία της αναφοράς του desiderius στην Oμο-ερωτική Ανθολογία "Η ΕΛΞΗ ΤΩΝ ΟΜΩΝΥΜΩΝ", (βλ. προηγούμενο ποστ) ο Οbserver αντιγράφει και σας προσφέρει, ως πρωτοχρονιάτικο δώρο, ένα "σχετικό" με το ποστ εξαιρετικό (και σπαρακτικό) ποίημα, από το κεφάλαιο "Η αναζήτηση του έρωτα":

To γεύμα

Τι ομορφιά και κείνη δίπλα στο ποτάμι!
Mε τον αγέραστο πλάτανο τ’ άσπρο
τραπεζομάντιλο και τους μεζέδες!
Είχε λυθεί η γλώσσα σου απ’ το κρασί:
μιλούσες, γέλαγες χειρονομούσες.
Γυαλίζανε τα μάτια σου σαν άστρα
μια τόλμη θεία ζωντάνευε τα λόγια σου.
Είχαμε φθάσει στο ζενίθ...

Και τότε ήτανε που θάρρεψα (για μια
στιγμή μονάχα – μα που θάρρεψα!)
πως θα μπορούσαμε να σπάσουμε το τείχος
κι εκεί μέσα στον ανθισμένο Απρίλη
κάτω απ’ το βλέμμα των φαντάρων και των
ζευγαριών (θε μου πώς θάρρεψα!)
ν’ αγκαλιαστούμε και να φιληθούμε:
τόσο παθητικά και τόσο ολόκληρα
που ν’ απομείνουν όλοι άλαλοι απ’ το φόβο...

Σου έκαμα την πρόταση και γέλασα.
Συμφώνησες και γέλασες το ίδιο.
Κ’ ήταν μέσα στο γέλιο μας το τείχος
τόσο πραγματικό και τόσο ακέραιο
όσο πραγματικός ήταν κι ο πλάτανος
και το ποτάμι, και το απόγευμα.

Λουκάς Θεοδωρακόπουλος

...κι αυτό είναι ένα αληθινό gay "γεύμα", Αθήναιε. "Πραγματικό και ακέραιο".

Γι αυτό, πριν βιαστείς να κυριολεκτήσεις πάνω στα "μαγειρικά" ποστς του ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ, θα έπρεπε να αφήσεις για λίγο τις κατσαρόλες και τις κουτάλες και να ξεκουραστείς με λίγη λογοτεχνία.

.
.

Γεια σου Αρτουά. Το 2007 κλείνω 20 χρόνια ενασχόλησης με την επαγγελματική μαγειρική. Αν δεν είχες γράψει αυτά τα αχαρακτήριστα σχόλια στην Ίσιδα τώρα θα έκανα παιχνίδι ελαφριά τη καρδία αλλά με χάλασαν τα " έχεις σκεφτεί ν'αυτοκτονήσεις". Ίσως επειδή εγώ το είχα σκεφτεί μερικές φορές και δεν είχε πολύ πλάκα.

20 χρόνια, έχω δει πολλά πάνω από τις κατσαρόλες ( από Λογοτεχνία ελάχιστα, να το παραδεχτώ) κι αν την καταβρήκα στις κατσαρόλες τρελά είναι γιατί από πάνω τους, γκαίυ και στρέιτ, μουσουλμάνοι και εβραίοι, άντρες και γυναίκες, γινόντουσαν ένα. Και το να γίνεσαι ένα με τον διαφορετικό από σένα, είναι ΚΑΙ ΓΑΜΩ.

Η κατσαρόλα ενώνει, δεν χωρίζει.

Καλή χρονια.

Ρε Αρτουά, έγραψες τέτοιο πράγμα στην Ίσιδα;;;;

Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα μπορούσα --εν μέρει, αν, και ίσως, και πάλι όχι- θα ήταν αν ήσουν δώδεκα-δεκατρία χρονών.

Αλλιώς, ρε φίλε, θα έπρεπε να ντρέπεσαι για πάντα γι αυτήν την αχαρακτήριστη αισχρότητα. Την Ίσιδα δεν την χωνεύω, αλλά όχι κι έτσι. Λίγη τσίπα, ρεεεεεε!

Μαυρόγατε...
είναι ζήτημα χιούμορ. Η Ίσιδα έχει τόσο χιούμορ όσο κι η Αθήναιος.

Εμένα με θίγει το "και γαμώ" της Αθήναιος, μη μου πέιτε να πάω να αυτοκτονήσω, γιατί θα το πάρω κατάκαρδα.

Παίδες πάτε καλά;

Είπα στην "Ίσιδα" να πάει να αυτοχειριασθεί; Ερώτηση της έκανα αν έχει περάσει ποτέ από το νου της ως ιδέα.

Kαι προσπαθείστε να σκεφθείτε λογικά. "Αυτοκτονώ" στο ιντερνετικό λεξικό, σημαίνει σκοτώνω την περσόνα μου. Εγώ μίλησα σε μία ιντερνετική περσόνα με το ψευδώνυμο "Ίσις" που "ζει σε ένα κάστρο και παρακαλεί τους ιππότες να ανεβαίνουν σιγά τα σκαλοπάτια της για να μην την ξυπνήσουν". Που "γλιστράει στην εσωτερική της πραγματικότητα, και την σώνει ο Παν που κρατάει ζωντανό το σώμα της".

Ειλικρινώς, δεν θα έδινα δεκάρα αν μια τέτοια περσόνα αυτοκτονούσε, πνιγόταν, εξαερωνόταν ή έσκαγε από κουραμπιέδες.

Γιατί με παρεξηγείτε και νομίζετε ότι αναφερόμουν σε άνθρωπο; Έχετε στο νου σας κάποιον άνθρωπο που λέει τέτοια μουρλά;

Ύστερα, δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι η περσόνα Ίσις, έχει αυτοκτονήσει κάμποσες φορές. Βγαίνει με δακρύβρεχτα ποστ ότι δεν εκτιμά η κοινωνία την ευφυΐα της και γι αυτό αναγκάζεται να κλείσει το μπλογκ της, και σε λίγο τσουπ! ξαναπετιέται από τη στάχτη της.

Το ίδιο έκανε και προχτές. Έπλεξε το εγκώμιο της Γραφής της, αποχαιρέτησε, απείλησε ότι θα ξανα-ματα-αυτοκτονήσει για δέκατη φορά και πάλι εδώ είναι.

Μανταλένα, θέλεις να κάνεις εσύ την Ίσιδα και να μας απειλείς πως θα κλείσεις το μπλογκ σου κι εγώ να κάνω τον Νονσ και να σε παρακαλάω να μη μας κάνεις τέτοιο κακό;

(το "της Αθήναιος" δεν το κατάλαβα. Αν πρόκειται για "εγχείρηση αλλαγής φύλου" α λα Νονς έχω ήδη παρεξηγηθεί και σε παρακαλώ να διορθώσεις το άρθρο)

ARTOIS>>
"το "της Αθήναιος" δεν το κατάλαβα"

Ουπς! Συντακτικό λάθος, λόγω κεκτημένης μακμάνειους ταχύτητος (εκείνος ήτο ο πρώτος που υπέπεσε σε αυτό και εκτοτε έτσι αναφέρεται σε όλα τα καλά λεξικά). Το παίρνω πίσω.

Σωστά. Διαβάσαμε τα πάντα artois, ξεχάσαμε να ανοίξουμε όμως τα καλά λεξικά. Και παιδεία χωρίς καλά λεξικά δεν γίνεται. Γίνεται;

Αν και εγώ, ενημερώθηκα από τα μαγαζί με τα κατεψυγμένα του Captain Iglo. Ηταν η εποχή που όλοι τρώγαμε ψαρόσουπες και μπερδεύαμε το blogging με τις βούρτσες.

Ηey artois, αστο να παίξει. Το φύλαγα για το βράδυ των παραμονών του Τέλους του κόσμου, όμως για τώρα αρκούμαι και στο υποκατάστατο του Τέλους του χρόνου.

Kαλά, το αφήνω για την σημειολογία του και μόνον, αλλά να ξέρεις ότι είναι η τελευταία χάρη που σου κάνω γι αυτή τη χρονιά!

(ok, το έπιασα το μήνυμα - δεν πρόκειται περί συντακτικού λάθους αλλά περί ενημέρωσης από τον πάντα έγκυρο κατεψυγμένο αλούφαν κραξ. Σωστάάάά;)

Σίγουρα ήταν ένας καλός ρουφιανοκαταδότης, artois.
Για την ακρίβεια ήταν ο μόνος που ασχολήθηκε "επισήμως" μέσω μονιτορικού ποστ και το έκανε θέμα.

(To έρμο ο κασσέτες δεν πιάνει μόνιτορ)

.
ε, καλά.. από ρουφιανιές έχουμε χορτάσει στο μόνιτορ. Πάντως η Αθήναιος απεκαλύφθη επισήμως και διαλύει τον μύθο για σεφ-άνδρες.

Αν προσπαθούσε να κάνει το ίδιο και με τους μύθους που μεγάλωσε...

Πού είναι ρε παιδιά η συζήτηση; Ήρθε ο desiderius στο μπλογκ και μου έγραψε ότι συνεχίζεται εδώ η συζήτηση για το ποστ του erva. Μήπως εννοούσε το μπλογκ το erva;. Πάω να δω κι εκεί.

Αθήναιε μην βιάζεσαι. Δεν τρώμε ούτε κοιμόμαστε μέσα στο μπλογκ.

Ζούμε εκτός, ξέρεις.

Ύστερα, η "συζήτηση" γίνεται στο ποστ της Επίθεσης του Gay Moυσακά.

Καλή χρονιά

Δημοσίευση σχολίου

artois Image Hosted by ImageShack.us
"artois" - ράτσα ενός κυνηγετικού, χαριτωμένου σκύλου - είναι η συλλογική περσόνα κάποιων ανθρώπων, που συναντήθηκαν στο διαδίκτυο και διαπίστωσαν ότι πάσχουν από την ίδια "ασθένεια": είναι αλλεργικοί στους πάσης φύσεως "δηθενατζήδες". Τέρμα τα ντεμέκ είτε πρόκειται για δήθεν πολιτικούς σωτήρες, δήθεν δημοσιογράφους, δήθεν σκεπτόμενους, δήθεν αριστερούς, δήθεν ανιδιοτελείς, δήθεν σοβαρούς, δήθεν προοδευτικούς... Aπό τις 13.12.2010, νέο μέλος: artois 4, o λαϊκιστής. Aπό 11/11/11 νέος μεταβατικός αρθΡογράφος ο "Αρτουά ο παλιός" - με συγκεκριμένη διάρκεια, μέχρι 12/12/12 που θα "συνοδεύσει" τον μάταιο κόσμο στο τέλος του [επιτέλους!]

. .

Θεματα

 • ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
 • ΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ
 • On AIDS
 • ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ και ΜΝΗΜΗΣ
 • TO MIKΡΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΟΒSERVER
 • ΤA ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΑ
 • ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΕΛΟΣ!

  . .

  Aλλα

 • ΠΛΑΣΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑ ΜΕΣΩ ΨΕΥΔΟΪΣΤΟΛΟΓΙΟΥ
 • ΣΑΣ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ
 • ΠΑΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
 • O ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ
 • H MAΡΙΑΝΝΑ ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ
 • H AΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΝΤΙΒΑΝΙ
 • ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΙΛΟΤΙΜΟ
 • ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΕΣΒΥΩΠΙΑ
 • ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΥΛΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ
 • . .

  o artois o 4oς προτεινει (boo to alternative douchebags!)

 • MΠPAΦ : Mikeius vs. Alt-Bags (part 1)
 • MΠPAΦ : Mikeius vs. Alt-Bags (part 2)
 • MΠPAΦ : Mikeius vs. Alt-Bags (part 3)
 • LINKS:

  EKΔΟΤΙΚΑ ΝΕΑ: Απο 1ης Μαρτιου, η νεα υπερπολυτελης εκδοση της "Αυτομπλογκο- γραφιας μου". Δερματοδετη με 5 υπεροχα αυθεντικα σβαροφσκι στη θεση των ομικρον. ......... κλικ εδω για περισσότερα

  ........Image Hosted by ImageShack.us

  -

  ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΧΡΕΙΟ: _____ MIA ΦΙΛΟΔΟΞΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΟΒSERVER

  Για τις δυσκολες ωρες σας: TA ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ακομα μια φιλοδοξη προσπαθεια του Οbserver

  Powered by Blogger
  and Blogger Templates
  Image and video hosting by TinyPic