« A Ρ Χ Ι Κ Η - Σ Ε Λ Ι Δ Α | Ένα βιβλίο για blog-aholics » | Mία παγκόσμια αποκλειστι-κότα του Οbserver » | Εμπνευσμένος σεξουαλικός οδηγός για γυναίκες: Μπρο... » | Labels: Αρχαιολαλά παραληρήματα - Ο πανέμορφος αρχ... » | Labels: Aρχαιολαλά παραληρήματα - Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣ... » | Πώς θα διακρίνετε τους προπαγανδιστές αρχαιόπληκτο... » | Bloggers, προσδεθείτε και απολαύστε: AΦΙΧΘΗΣΑΝ ΟΙ ... » | Η ρύθμιση μιας οφειλής » | Με αφορμή την "Φανταστική Συνέντευξη" του book att... » | Αλβανοί και ομοφυλόφιλοι, οι "εξωτερικοί" και οι "... » 

Τετάρτη, Απριλίου 04, 2007 

Ιδού ο νυμφίος

Ποστ υπεσχημένο.
Με αφορμή ένα σχόλιο της
ghteytrias.














Οι εικόνες είναι από το debian.fmi.uni-sofia.bg

Έχεις το κινητό του; Ή το email του; Για να μην καταντήσω σαν τις κομψές κυρίες της πρώτης φωτό αναζητώντας μάταια τον τέλειο άντρα. Ευχαριστώ θερμά για τον κόπο... επιφυλάσσομαι...

Υπερβολικά μυώδης! Τίποτα πιο ανθρώπινο υπάρχει και ας κάνει και τις μισές δουλειές.Ωραίο το λογοπαίχνιο με το σίδερο.

Δεν σου αρέσει οι φουσκωτοί, ε;
Ούτε κι εμένα. Αηδία.

Και οι στατιστικές λένε ότι σε καμμία γυναίκα δεν αρέσουν μυολάγνοι. Απορώ που αρέσουν στην γητεύτρια.

Νομίζω όμως ότι ο μεσαίος (ο μασσέρ) είναι σε νορμάλ μέτρα.

Στον μεσαίο κόλλησα κι εγώ. Και για να είμαι ειλικρινής δεν τα είδα ερωτικά γιατί δε γουστάρω τεκνά, αλλά ενθουσιάστηκα με το νοικοκυριό τους. Και το μασάζ σαφώς... Κατά τα λοιπά θα προτιμήσω πιο μεστωμένα παιδιά, που να μη χρειάζονται φροντιστήριο.
Τα μούσκουλα ποσώς με απασχολούν αλλά εξ'ορισμού δεν πάνε με το μυαλό. Επιλέγω μυαλό λοιπόν κι ας είναι και νερουλός. Άλλωστε όπως λέει ο απίστευτος Αλμοδόβαρ στο Que Hecho Yo Para Merecer Esto?" (1984)"Τί έχω κάνει για να αξίζω αυτό;"οι άντρες δεν γαμ..ν με τα μούσκουλα! Αν δε μιλάς ισπανικά σου λέω με λίγα λόγια τί λέει...

Η μελαχροινή γυναίκα είναι η υπέροχη Κάρμεν Μάουρα που στην τελευταία ταινία στο Volver, κάνει τον φοβερό ρόλο της μάνας που επέστρεψε από τον ...άλλο κόσμο!
Εδώ κάνει μια γυναίκα, τυπική νοικοκυρά, που 'ναι δούλα και κυρά κι έχει βαρεθεί τη ζωή της, αφού η μόνη της χαρά είναι η σκληρή δουλειά και οι υποχρεώσεις.
Κάθεται λοιπόν με τη φίλη της, η συντηρητική νοικυρά και κοιτάει τον «πελάτη» της ξανθιάς που το παίζει και μάγκας και πηδήκουλας.
Ο τύπος λοιπόν αρχίζει να γδύνεται λάγνα μπροστά τους και τους λέει ότι μπορεί να μην έχει μούσκουλα και μπράτσα, αλλά οι άντρες δεν γα#ούν με τα μπράτσα.
Συνεχίζει να γδύνεται αποκαλύπτοντας τη μετριότητά του και επαναλαμβάνοντας ότι οι άντρες δεν γα#ούν ούτε με τα πόδια, τα χέρια κτλ. Και στο τέλος έχει το θράσος να ρωτήσει πρώτα την Μάουρα και μετά την άλλη, με τί γα#ούν οι άντρες; Και ρωτά αποσβολωμένη η Μάουρα την άλλη: Με το όργανο; Επαναλαμβάνει την ερώτηση η άλλη δειλά δειλά...και ο εραστής μες στην καλή χαρά λέει: Ακριβώς! Κι έχω ένα όργανοοοο! Οργανάρααααα!
Και μετά στο κρεβάτι όλο πάθος αυτός, την ρωτάει αν τη νιώθει μέσα...Ναι, πώς. Λέει αυτή. Τη νιώθω. Τη νιώθω! Πολύ καλά. Μια χαρά. Κι ίσα που δεν τηγανίζει...
Ώσπου την σκουντάει η Μάουρα για τέλος χρόνου και προσποιείται τα κλασικά...Μου 'ρχεται... άι άι αχ αχ...
Φοβερά ειρωνική ταινία αλλά ταυτόχρονα και πολύ πικρή. Δείχνει γυναίκες που πέρασαν μια ολόκληρη ζωή, χωρίς να πάρουν μυρωδιά τι σημαίνει έρωτας...ή αφύπνιση αισθήσεων κτλ....κτλ...
Και βέβαια ο τίτλος εκπληκτικός: Τί έχω κάνει για να αξίζω αυτό; (Θεέ και με τιμωρείς έτσι, θέλει να πει... με έναν τέτοιο...)

Un abrazo fuerte...

Mα κι εγώ για το νοικοκυριό τα πρότεινα τα παλληκαρόπουλα. Τι νόμισες;

Οικιακοί βοηθοί κόντρα στα στερεότυπα. Γιατί δηλαδή μόνο γυναίκες στον κλάδο;

Και για μια τέτοια δουλειά είναι απαραίτητο να διαθέτουν τα προσόντα που ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ στις φωτογραφίες του ποστ.

Την ταινία που αναφέρεις δεν την έχω δει. Ή δεν έχει παιχτεί στην Ελλάδα, ή όταν προβλήθηκε δεν μου επέτρεπαν την είσοδο στα ακατάλληλα. ;-)

Mιλώντας όμως για την μούσα του τρομερού παιδιού, ας περάσω ένα τραγούδι της άλλης του "μουσειακής" και μουσικής μούσας. Αυτής που ανέσυρε από τον ξεπεσμό και την βοήθησε να ξαναχτίσει την καριέρα της και να ξαναφτιάξει τη ζωή της.

Το τραγούδι (Αdoro) είναι από τα πιο γνωστά της. Το πιθανότερο είναι να το έχεις, αλλά ας το ρίξω στο πέλαγος για όποιον θέλει να ακούσει μια μεγάλη ερμηνεύτρια.

Καλά έκανες και το έριξες στο πέλαγος το τραγούδι ή καλύτερα την τραγουδάρα, αυτής της μοναδικής φωνής και μοναδικής γυναίκας. Γυναικάρα με πολύ ψυχή και φοβερό τσαγανό. Ξέρεις ότι έχει γενέθλια σήμερα ε; Γίνεται 88 χρονών. Το θυμάμαι γιατί σαν σήμερα πριν κάποια χρόνια, γεννούσα το γιο μου το μεγάλο. Κριάρα λοιπόν η τύπισσα πέρσι στην Plaza d´España στα 87 της χρόνια τραγούδησε στη γιορτή των gay. Και είπε το φοβερό: « No somos gays, somos gente con mucho talento. Nacimos así gracias a Dios y yo estoy muy orgullosa de haber luchado contra todos. Ahora ya no es lucha sino derecho. Tengo 87 años muy bien vividos y bebidos... y muy bien en todo. A lo pasado, pasado. Ojalá nos encontremos todos los gays en el cielo.»
Δεν ξέρω αν μιλάς ισπανικά, ας ρίξω τη μετάφραση στο πέλαγος, όλο και κάποιος θα ενδιαφέρεται...
«Δεν είμαστε gays είμαστε άνθρωποι με πολύ ταλέντο. Γεννηθήκαμε έτσι δόξα τω Θεώ και είμαι πολύ υπερήφανη που πάλεψα ενάντια σε όλους. Τώρα πια δεν είναι πάλη άδικαίωτη. Είμαι 87 χρονών και έζησα και ήπια πολύ καλά και γενικά όλα, πολύ καλά. Όσα πέρασαν, πέρασαν. Μακάρι να συναντηθούμε όλοι οι gays στον ουρανό.»

Στο τσακ, λίγο πριν αλλάξει η μέρα, προλαβαίνω να ευχηθώ τα καλύτερα για τον γιόκα σου. Και το βέβαιον είναι πως από δω και πέρα θα θυμάμαι κι εγώ τα γενέθλια και του γιου σου και της Βάργκας, αφού αύριο, 18, έχει γενέθλια και ένας φοβερός κριός του δικού μου σπιτιού.

Ας τους χαρίσουμε ένα τραγούδι σε δύο εκτελέσεις για να δούμε πόσες διαστάσεις μπορεί να έχει ένα τραγούδι μέσα από διαφορετικές ερμηνείες.

Η λάιτ χορευτική με τον Antonio Machin και η ελεγειακή με την Chavela Vargas

Να τους χαιρόμαστε!


(Ιθπανικά δεν ξθέρω, θτο έγραπσα τιθ προάλλεθ και θτο μπλογκ θου)

Να χαίρεσαι λοιπόν κι εσύ το κριαράκι σου και κουράγιο να το αντέχεις! ;) Έχω δύο μέσα στο σπίτι, το ένα θηλυκό, οι Θεοί να μας φυλάξουνε, ειδικά εμένα που είμαι μια εύθραυστη ζυγίνα και δεν αντέχω τις εντάσεις. Το αρσενικό μου κριάρι όμως είναι αλλιώς. Ψιλοσυνεννοείται...
Ωραίες και οι δυο εκτελέσεις, προτιμώς Chavela εδώ, όχι πάντα. Στα ψηλά τακούνια προτιμώ τη Λουθ. Χαρίζω σε όλους σας με τη σειρά μου ένα αγαπημένο και με στίχο που πολύ γουστάρω... γιατί χωρίζουν πολύ όμορφα κι αγαπησιάρικα όπως αξίζουν να χωρίζουν αυτοί που έζησαν μεγάλο έρωτα.
Nosotros, Chavela Vargas, Joaquin Sabina
Και ψιτ μικρέ... όχι ειρωνίες με το θ της πιο ερωτικής γλώσσας στον κόσμο! :Ρ Γιατί αυτό ακριβώς το θ παίρνει κάθε σκληρό ήχο αντικαθιστώντας το ζ και το (τζ) ή το (τσ), το Σερραίικο. Κι όταν τα ισπανικά ερωτόλογα τα ψιθυρίζει Καστεγιάνος...ε, άστο να πάει...άστο. Όλη η Ευρώπη παραδέχεται ότι τα ελληνικά είναι η γλώσσα των γυναικών, τα ισπανικά των ανδρών, τα γαλλικά των σαλονιών(κομψών), και τα ιταλικά των αγγέλων. Τούρτα θα σφάξουμε ομαδική οκ; Στην Ελλάδα, όταν θα έρθω...

Δημοσίευση σχολίου

artois Image Hosted by ImageShack.us
"artois" - ράτσα ενός κυνηγετικού, χαριτωμένου σκύλου - είναι η συλλογική περσόνα κάποιων ανθρώπων, που συναντήθηκαν στο διαδίκτυο και διαπίστωσαν ότι πάσχουν από την ίδια "ασθένεια": είναι αλλεργικοί στους πάσης φύσεως "δηθενατζήδες". Τέρμα τα ντεμέκ είτε πρόκειται για δήθεν πολιτικούς σωτήρες, δήθεν δημοσιογράφους, δήθεν σκεπτόμενους, δήθεν αριστερούς, δήθεν ανιδιοτελείς, δήθεν σοβαρούς, δήθεν προοδευτικούς... Aπό τις 13.12.2010, νέο μέλος: artois 4, o λαϊκιστής. Aπό 11/11/11 νέος μεταβατικός αρθΡογράφος ο "Αρτουά ο παλιός" - με συγκεκριμένη διάρκεια, μέχρι 12/12/12 που θα "συνοδεύσει" τον μάταιο κόσμο στο τέλος του [επιτέλους!]

. .

Θεματα

  • ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
  • ΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ
  • On AIDS
  • ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ και ΜΝΗΜΗΣ
  • TO MIKΡΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΟΒSERVER
  • ΤA ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΑ
  • ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΕΛΟΣ!

    . .

    Aλλα

  • ΠΛΑΣΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑ ΜΕΣΩ ΨΕΥΔΟΪΣΤΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΣΑΣ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ
  • ΠΑΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
  • O ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ
  • H MAΡΙΑΝΝΑ ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ
  • H AΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΝΤΙΒΑΝΙ
  • ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΙΛΟΤΙΜΟ
  • ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΕΣΒΥΩΠΙΑ
  • ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΥΛΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ
  • . .

    o artois o 4oς προτεινει (boo to alternative douchebags!)

  • MΠPAΦ : Mikeius vs. Alt-Bags (part 1)
  • MΠPAΦ : Mikeius vs. Alt-Bags (part 2)
  • MΠPAΦ : Mikeius vs. Alt-Bags (part 3)
  • LINKS:

    EKΔΟΤΙΚΑ ΝΕΑ: Απο 1ης Μαρτιου, η νεα υπερπολυτελης εκδοση της "Αυτομπλογκο- γραφιας μου". Δερματοδετη με 5 υπεροχα αυθεντικα σβαροφσκι στη θεση των ομικρον. ......... κλικ εδω για περισσότερα

    ........Image Hosted by ImageShack.us

    -

    ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΧΡΕΙΟ: _____ MIA ΦΙΛΟΔΟΞΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΟΒSERVER

    Για τις δυσκολες ωρες σας: TA ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ακομα μια φιλοδοξη προσπαθεια του Οbserver

    Powered by Blogger
    and Blogger Templates
    Image and video hosting by TinyPic