« A Ρ Χ Ι Κ Η - Σ Ε Λ Ι Δ Α | O Observer θυμάται και αναρωτιέται ΙΙ: Μantalena κ... » | Απόψε, στον Ευριπίδη: "Μάγκες αλήστου εποχής" » | Διονύσης Καψάλης: "...ένας κόσμος αδιάφορος στο φό... » | Νέα παγκόσμια φωτογραφική αποκλειστι-κότα: To αυγό... » | Ιδού ο νυμφίος » | Ένα βιβλίο για blog-aholics » | Mία παγκόσμια αποκλειστι-κότα του Οbserver » | Εμπνευσμένος σεξουαλικός οδηγός για γυναίκες: Μπρο... » | Labels: Αρχαιολαλά παραληρήματα - Ο πανέμορφος αρχ... » | Labels: Aρχαιολαλά παραληρήματα - Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣ... » 

Δευτέρα, Απριλίου 30, 2007 

O Observer θυμάται και αναρωτιέται ΙΙΙ: Ψιλικατζού και υιοθεσίες από ομοφυλόφιλους

...θυμάται
τη θέση σου και την "ιερή" σου αγανάκτηση σε ό,τι αφορούσε το θέμα περί υιοθεσιών από ζευγάρια ομοφυλοφίλων

...και αναρωτιέται
γιατί δεν αγανακτείς με το ρεσιτάλ ομοφυλοφοβίας που δίνει ο -σύμφωνα με τις επανειλημμένες δηλώσεις του – προσωπικός σου φίλος, που επικαλείται διαρκώς εσένα και τον καλτσόβρακο, για να τον επικυρώνετε με την συμμετοχή ή την επιδεικτική σιωπή σας στις κακοήθειές του.

Αυτό που λείπει από την ελληνική μπλογκόσφαρα δεν είναι οι κορώνες, δεν είναι το στιλάκι, δεν είναι η επίδειξη "γραφής". Είναι η απόδειξη δια των "πράξεων", όπου "πράξεις" είναι οι αντιδράσεις μας σε όσα απαράδεκτα παρατηρούμε. Όπως ακριβώς έκανες όταν αντέδρασες στα όσα γράφονταν περί των υιοθεσιών εκείνη την περίοδο των "κραυγών", και όπως αντιδράς σε άλλες περιπτώσεις όταν ενοχλείσαι.

Τώρα, όμως, αντί κραυγών, ούτε ένας σου ψίθυρος. Κάτι που δεν συνηθίζεις όταν αγανακτείς με πλείστα άλλα φαινόμενα για τα οποία διαθέτεις και τους κατάλληλους χαρακτηρισμούς και το κατάλληλο υβρεολόγιο.

Για να είμαστε πειστικοί και να μην δίνουμε την εντύπωση ότι συμπλέουμε κατά το συμφέρον μας, χρειάζεται να διακινδυνεύουμε τις "ισορροπίες" μας, ακόμα και τις φιλίες μας, διαφορετικά ό,τι γράφουμε είναι κενά λόγια.

Το έχουν πει κι άλλοι ομιλώντας για την γυναίκα του Καίσαρος.



.

Αρτουά, είναι απόλυτα ορατό αυτό που πας να κάνεις (και δεν σε κολακεύει το να πλήττεις τους δικτυακούς και μη φίλους κάποιου επειδή έχεις ανοιχτούς λογαριασμούς μαζί του.
Σε πολλά σημεία από τα ποστ αυτής της τριλογίας για την ΧPsilikatzou, τον Mani και μένα, βρίσκω ότι υπερβάλλεις, but that's a ΗUGE conversation.

Δεν πάω να κάνω τίποτα λιγότερο από αυτό που καταλαβαίνεις εσύ και τίποτα περισσότερο από αυτό που γράφω ολοκάθαρα. Δεν συνηθίζω να μασάω τα λόγια μου.

Έχοντας γνώση της ευαισθησίας που έχουν επιδείξει κατά το παρελθόν, τους καλώ να πάρουν θέση και ρωτώ και εσένα ευθέως:

Πώς θα χαρακτήριζες κάποιον που βρίζει με τον χαρακτηρισμό ΑΜΕΑ;

Η ερώτησή μου είναι σαφής.

Ύστερα, δεν είμαι εγώ που επέλεξα στην τύχη τους bloggers στους οποίους αναφέρομαι. Ο ίδιος επικαλείται την φιλία τους και χρησιμοποιεί την "έξωθεν καλή μαρτυρία τους" για να καλύψει τις ασχήμιες του. Έχουν παρακολουθήσει τον κατήφορό του και ξέρουν τι συμβαίνει. Εσένα σε αναφέρω γιατί στήριξες με ζήλο τις δήθεν αποδείξεις που ΔΕΝ είχε.

Θα περιμένω να μου πεις πού υπερβάλλω. Δεν κάνω υποθέσεις, αναφέρω γεγονότα που έχουμε παρακολουθήσει στα μπλογκς.

Τέλος, δεν έχω κανέναν ανοιχτό λογαριασμό με τον Μακ Νάνους. Αυτός είναι που συνεχίζει, και σε κάθε του ποστ, ασχέτως θέματος, αναφέρεται υβριστικά σ' εμένα.

Ούτε αυτό δεν βλέπεις Μανταλένα;

"Πώς θα χαρακτήριζες κάποιον που βρίζει με τον χαρακτηρισμό ΑΜΕΑ;"

Μα, είναι δυνατόν να με ρωτάς αυτό το πράγμα; Παίζουμε τώρα;
Μου θυμίζει ένα φίλο που όποτε αργούσε να έρεθει στο στούντιο, και του έλεγα:
-Που ήσουν ρε μαλάκα;
μου απαντούσε:
-ΚΙ εσύ είσαι κοντός, ρε!

Συνεπώς:
δεν ήξερα ότι ο χαρακτηρισμός ΑΜΕΑ είναι βρισιά, από 'σένα το μαθαίνω.
Για μένα πάντως είναι διαπίστωση.

Θες και να σου πω που υπερβάλλεις; Στο ότι επειδή δεν έχεις τρόπο να ανταποδώσεις στον ΜακΜάνους το γεγονός ότι θεωρείς πως σε πρόσβαλλε θίγοντας ανθρώπους που είχες στα λυνξ σου και τους οποίους εκτιμάς, επιχειρείς τώρα να κάνεις κι εσύ το ίδιο.

Εγώ τι γυρεύω στη μέση, μου εξηγείς;
Άσε. ¨Εχω ταλέντο σε αυτό (και λέω να το κόψω!)

Δεν θα επανέλθω γιατί δεν είναι *δικά μου* αυτά τα ποστ, δεν πιστεύω ότι με αφορούν και δεν θέλω και να με αφορούν, βρε Αρτουά.

Κι το τι στάση έχω κρατήσει απέναντι στον Μακ για τη διένεξή σας, το ξέρει ο Μακ.
Και να σου πω κάτι; Όταν σας τελειώνουν οι βρισιές, ο καθένας σας έχει τη συλλογιστική του και τα επιχειρήματά του. Εγώ τι να κάνω δηλαδή; Να κάθομαι να επιχειρηματολογώ σε σένα υπε΄ρ του Μακ και σε 'κείνον υπέρ εσού;

Ή να βγάλω βούκινο για το πώς βλέπω μια ΔΙΚΗ σας διένεξη - για την οποία μπορεί μεν να έχω άποψη, να την έχω καταθέσει σε light version , αλλά... "όσο άκουσαν τα αναμμένα κάρβουνα, άλλο τόσο και οι καρβουνιάρηδες".

Βρείτε τα μόνοι σας, μωρέ! Μεγάλα παιδιά είστε.

Period.
Δεν θέλω να επανέλθω με τέτοιο comment - έχω και τενοντίτιδα.
:(

Ως "ανώνυμη" και ακομπλεξάριστη φραγκόκοτα, θα επαναλάβω και εδώ το σχόλιο που άφησα στο ποστ του Τζάγκο για τον θάνατο του Rostropovich

"...έχω να καταγγείλω πως ο σαμπρέλας παραποίησε ένα σχόλιο που του άφησα στο πορδομπλογκ του και τα νοήματα πλέον είναι εκ διαμέτρου αντίθετα.

Αυτό, προκειμένου να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις"

Ένα σχόλιο που θα μπορούσε να είναι και κολακευτικό μιας και επαινούσε τις μουσικές ευαισθησίες του Μακ μάνους, παρόλη την διαφαινόμενη ψυχοπάθεια του, μετατράπηκε σε αυτό:

"8. ανωνυμη_φραγκοκοτα - April 28, 2007
Και κατεβάζω στο τσάμπα όμορφα τραγουδάκια, και σας βρίζω κι από πάνω…
Όχι, δεν είμαι το ΦΚ…
Όχι, δεν είμαι ο γλοιώδης κατσαριδο_ιάγος…
Όχι, δεν είμαι η αγάμητη και καθυστερημένη ΑΜΕΑ Παρτουά….

Είμαι ΟΛΑ μαζί και τίποτα ταυτόχρονα!

Είμαι ο κλασσικός ο μαλάκας, ο Έλληνας, που πριν από 10 χρόνια γαμούσε προβατίνες στην στάνη του και μετά κατέβηκε από το χωριό του κι ανεκάλυψε τους υπολογιστές.."

και η απάντησή μου δεν άργησε να έρθει ως εξής:


"Aνεκάλυψε?

Είστε πολύ αυστηρός και παράλληλα άξιος χειριστής της Ελληνικής γλώσσης. Η παιδεία που έχετε λάβει από τα "υπερφίαλα" και "εκκεντρικά" κολλέγια σε συνδυασμό με την υπέροχη αστική καταγωγή σας μπορεί να μην αναιρεί σε τίποτα τις αξιέπαινες προσπάθειες των αυτοδίδακτων, όμως προσδίδει έναν κοσμοπολίτικο αέρα στην περσόνα σας.

Επιτέλους, παραδεχτείτε το χωρίς τύψεις. Είστε ο ορισμός της Αθηναϊκης Αριστοκρατίας. Το παρελθόν σας ως μέλος της κομμουνιστικής Αριστεράς, αλλά και η διαφαινόμενη ενασχόλησή σας με τα κοινά του Χαλανδρίου, προσθέτει επιπλέον πόντους στην περιφέρεια σας σε σημείο που να δικαιολογεί εξόχως τον χαρακτηρισμό "σαμπρέλλας" που σας αποδίδουν οι οχθροί σας από ζήλεια .Αν σε όλα αυτά προσθέσει κανείς την αγάπη σας για τις αντεργκράουντ μορφές τέχνης, δεν διαφέρετε σε τίποτα τελικά από έναν εκκεντρικό, αντι-κυριλλε, λόγιο.
Μόνο που εσείς είστε και κάτι παραπάνω από όλα αυτά.

Μας έχετε γοητεύσει όλες της μπλογκόσφαιρας. Ανώνυμες και μη. Συνεχίστε με τα υπέροχα, ανώνυμα και μη,ομοφοβικά σας σχόλια. Μας καβλώνει η μπρουταλιτέ σας. Τα δε "πειράγματα" περί ΑΜΕΑ δείχνουν στο κοινό σας πως είστε τοσο λαρτζ, που δεν διστάζετε να "ξεπέσετε" ακόμα και σε νηπιακό επίπεδο αν χρειαστεί, προκειμένου να πείτε τα "σύκα - σύκα και την σκάφη - σκάφη".
Σας αγαπάω, είστε ο ήρωας μου."


Bέβαια όπως ήταν αναμενόμενο η ψυχοπαθητικη μπλογκοπερσόνα ΜακΜάνους, δεν θα μπορούσε να αντιμετωπίσει στα ίσια την οποιαδήποτε κριτική. Το μόνο που θα μπορούσε να κάνει θα ήταν να "φιμώσει" τον συνομιλητή του αποκλείοντας όλη την οτενέτ, από την πρόσβαση στα σχόλια.
Και βεβαίως αυτό έκανε.
Η συνέχεια είναι και πάλι αναμενόμενη.
Βρισιές επιπέδου 12χρονου τσογλαναρέου που τον πιάσανε επ' αυτοφώρω να κλέβει τσοντοπεριοδικά από το περίπτερο.

Ενδιαφέρον έχουν και οι συνειρμοί του όπως εκφράζονται εδώ

"στο διάολο ας πούμε ,που κάθεσαι και παίζεις με τις IP άθλιο καθυστερημένο και φυσικά και κακογαμημένο ΑΜΕΑ!"

Πέρα από το ότι ΔΕΝ μπορεί να το χωρέσει ο νους του πως ΔΕΝ χρειάζεται να ασχοληθεί κανείς με την συνδεσή του μιας και οι περισσότερες ευρυζωνικές συνδέσεις ΔΕΝ έχουν στατική διεύθυνση, πέρα από το ότι αυνανίζεται για μια ακόμη φορά θέλοντας να πιστεύει πως ο "οχθρός" (εν προκειμένω η ανωνυμη_φραγκοκοτα) δοκιμαζει συνεχώς "πύλες εισόδου" σε κάποιον κατά φαντασία ανελέητο χακεροπόλεμο, προκειμένου να διαβάλλει αυτή την ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ,

πέρα από όλα αυτά...

ΑΜΕΑ δεν σημαίνει Ατομο Με Ειδικές Ανάγκες, αλλά "άθλιο καθυστερημένο και φυσικά κακογαμημένο" υποκείμενο.

Ο ρατσισμός και το μίσος σε όλο τους το μεγαλείο.

Θα το ήθελα πολύ να μας διάβαζε και κάποιος συγγενής ατόμου με ειδικές ανάγκες, με σύνδρομο Dawn λόγου χάρη, για να μας πει την άποψή του γι' αυτή την συμπεριφορά. Ενδεχομένως εμείς να είμαστε εμπαθείς και να παρεξηγούμε τις "αθώες δηλώσεις".
Όμως προφανέστατα οι συγγενείς και οι φίλοι αυτών των ανθρώπων δεν έχουν ούτε τον χρόνο, ούτε την διάθεση να κατασκευάσουν "αλληλοαυνανιζόμενες μπλογκοπερσόνες" για να κάνουν ανόητες και περιττές δημόσιες σχέσεις στο Παγκόσμιο Αποχετευτικό Δίκτυο. Έχουν το δικό τους δράμα να αντιμετωπίσουν που συμπεριλαμβάνει και τον ρατσισμό από κάτι ανθρωπάκια σαν τον μακ μάνους.

Αρτουά και κάτι ακόμη.
Αλήθεια είστε ο Αύγουστος ?!?!?

Δεν τον έχω "δοκιμάσει" ακόμα ως συγγραφέα, όμως έχει ωραίο φατσικό "γίγνεσθαι". Επίσης θα με εξιτάριζε αφάνταστα η ιδέα πως κάποιος διάσημος συγγραφέας αντλεί υλικό από την ψυχοπάθεια του διαδικτύου.

Σε αυτή την περίπτωση έχω ιδέα και για το επόμενο βιβλίο σας. Προτείνω να έχει τον τίτλο "Ο Μανωλάκης στην Χώρα των Τραυμάτων"
Τί λέτε?

* Όπου παρόλη εσύ βάλε παρ' όλη και κάμποσα άλλα που σου βγάζουν το μάτι,

ή στο κλείνουν? ;)

Gia ton afmarx kai ton justanothergoneoff ekanes kai olokliro banner mantalenitsa gia na tous krakseis os fasistomoutra.
Gia ton mcmanus omos kokoko.
Den einai dikia mou douleia, ti me blekete kai alla logia n' agapiosaste.

LES: "δεν ήξερα ότι ο χαρακτηρισμός ΑΜΕΑ είναι βρισιά, από 'σένα το μαθαίνω.
Για μένα πάντως είναι διαπίστωση."

Vrisia kai kakoitheia einai to AMEA otan
a) xrhsimopoieitai me skopo na meiosei kapoion
b) xrhsimopoieitai os apokalypsh prosopikon stoixeion tou atomou (oi opoies somatikes idiaiterothtes tou kathenos einai prosopiko dedomeno- ki'edo den milame apla gia xodros, pshlos, kodos k.lp)

Ade tora roufa tis mykses sou.

(artois, ta greeklish ta grafo epithdes giati theoro oti ta kanonika ellhnika den boroun efkola na ta katalaboun ta atoma sta opoia apefthynomai)

Kάτι για την ανάγνωση έχω να πω κι εγώ zipounakia, αλλά θα επιμείνω ελληνικά γιατί δεν τα πάω καλά με τα greeklish.

Ανώνυμη_Φραγκόκοτα, αν ήμουν μήνας θα ήμουν ο Οκτώβρης.

Ανώνυμη Φραγκόκοτα, το σχόλιό σας σκοπεύω να το ανεβάσω ως ξεχωριστό ποστ. Εκτός από την αξία του, ίσως χρησιμεύσει στον δημοτικό συνδυασμό που συμμετέχει ο Μακ Νάνους για να το βάλει στο πρόγραμμά του. Ό,τι πρέπει δεν θα είναι για το κεφάλαιο "Κοινωνική Μέριμνα";

Ή για το κεφάλαιο "Πολιτισμός";

Eύγε για την ματιά και την ευαισθησία σας. Αν δεν μοιραζόμουν ήδη τον κωδικό του Observer με τον Παρτουά Μπλέσσυ, θα τον μοιραζόμουν μαζί σας.

Μετά την καταλυτική παρέμβαση της "ανώνυμης φραγκόκοτας", ελπίζω να αρχίζεις να καταλαβαίνεις Μανταλένα.

Λες: "δεν ήξερα ότι ο χαρακτηρισμός ΑΜΕΑ είναι βρισιά, από 'σένα το μαθαίνω.
Για μένα πάντως είναι διαπίστωση."


Κανονικά, μετά από αυτή την απάντησή σου θα έπρεπε να μην ξανασυζητήσουμε, αλλά επειδή πλέον δίνεις μάχη εντυπώσεων και όχι ουσίας, θα επιμένω να σου απαντώ επί της ουσίας, μήπως κάποτε καταφέρω να σε κάνω να δεις το θέμα στις πραγματικές του διαστάσεις. Ακόμα κι αν κλιμακωθεί αυτή η αντιπαράθεσή μας.

Μανταλένα, λυπάμαι ειλικρινώς που σε συλλαμβάνω να ψεύδεσαι λέγοντας λες πως μαθαίνεις από εμένα ότι είναι βρισιά. Γιατί αυτό που έγραψα εγώ είναι ότι ο Μακ Νάνους την χρησιμοποιεί ως τέτοια.

Και το γνωρίζεις πολύ καλά διότι συμμετείχες στα σχόλιά του αλλά το άφησες να περάσει στο ντούκου επειδή ο στόχος του (ο jago) είναι και δικός σου. Δες λοιπόν τι έχει γράψει, εκεί που συμμετείχες, ο "συμπλεγματικός σκωτσέζος σου":

-- Όχι, δεν είμαι η αγάμητη και καθυστερημένη ΑΜΕΑ Παρτουά…
-- πήγαινε κάπου ρε συ…. στο διάολο ας πούμε ,που κάθεσαι και παίζεις με τις IP άθλιο καθυστερημένο και φυσικά και κακογαμημένο ΑΜΕΑ!
-- Βρήκε το ΑΜΕΑ την γενιά κι αγάλιασε η καρδιά του


Αφού, λοιπόν, είναι διαπίστωση, υποθέτω ότι θα καλημερίζεις τον γείτονά σου που είναι σε καροτσάκι αποκαλώντας τον όπως και ο φίλος σας: "Καλημέρα ΑΜΕΑ."

Ή τον έφηβο με νοητική υστέρηση: "Καλημέρα αγάμητο και καθυστερημένο ΑΜΕΑ."
Σωστά;

Επίσης, αφού υποστηρίζεις ότι οι παραπάνω αθλιότητες του Μακ Νάνους είναι απλώς ...διαπιστώσεις, τι έχεις να πεις που οι "διαπιστώσεις" του είναι ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ λανθασμένες;

Συμβαίνει να μην είμαι ΑΜΕΑ, θα μπορούσα όμως να είμαι ή να γίνω - όπως θα μπορούσε να γίνει κι αυτός κι εσύ και ο οποιοσδήποτε. Μάλιστα, έχοντας υπ’ όψιν μου εξαιρετικού ήθους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα ομολογώ ότι λυπάμαι πολύ που δεν είναι στη δική τους θέση κάποιοι διαδικτυακοί ή μη αληταράδες που χρησιμοποιούν την "αρτιότητά" τους για να διαπράττουν την μία αθλιότητα μετά την άλλη. Τώρα που έμαθες ότι δεν είμαι ΑΜΕΑ θα πας να του πεις ότι κάνει για μία ακόμα φορά λάθος; Ή προτιμάς να αντιφάσκεις;

Μέχρι εδώ, ένα το κρατούμενο.

Λες
...επειδή δεν έχεις τρόπο να ανταποδώσεις στον ΜακΜάνους το γεγονός ότι θεωρείς πως σε πρόσβαλλε θίγοντας ανθρώπους που είχες στα λυνξ σου και τους οποίους εκτιμάς, επιχειρείς τώρα να κάνεις κι εσύ το ίδιο.

Κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να θιγεί από έναν "συμπλεγματικό σκωτσέζο", "συκοφάντη" και "αδίστακτο κουτσομπόλη" που "έχοντας άξιους συμπαραστάτες (ΠΟΙΟΥΣ ΑΡΑΓΕ???) όσους έχει κατά καιρούς εξαπατήσει με το εύθραστο στυλάκι του αριστερού αγωνιστή αλλά ανίκανου να κάνει ουσιαστικό διάλογο" και που λέει ότι "ο δείνα είναι ελέφαντας χωρίς να προσκομίζει ΟΥΤΕ ΕΝΑ επιχείρημα γι' αυτό". Ένας σαν αυτόν που "λέει ότι του ΄ρθει και είναι ανυπόστατος εσαεί".

Για να μην σε δυσκολεύω με όρους που παρεξηγείς βλέπεις ότι χρησιμοποιώ όσα εσύ του είχες καταλογίσει - δικές σου δηλ. λέξεις και μου κάνει εντύπωση που δεν ξέρεις τι σημαίνει "εσαεί".

Λες:
... το τι στάση έχω κρατήσει απέναντι στον Μακ για τη διένεξή σας, το ξέρει ο Μακ.

Είναι κρίμα που σκόπιμα παραποιείς τα "γεγονότα". Δεν υπήρξε διένεξη, παρά μόνον επίθεση του "συμπλεγματικού σκωτσέζου σου". Και βεβαίως δεν ζητώ ΠΟΤΕ προσωπική στήριξη. Όχι μόνον γιατί δεν μπλέκω το διαδίκτυο με την αληθινή ζωή, ώστε να νομίζω ότι προσβάλλεται ένας σκύλος ράτσας αρτουά, αλλά και γιατί μόλις μπήκα στην εφηβεία και άφησα πίσω τις μπούλικες συμπεριφορές.

Ο Μακ Νάνους είναι αυτός που ζητάει να τον στηρίζετε στις κακοήθειές του και, μείνε, ήσυχη, τα καταφέρνετε μια χαρά. Δεν πρέπει να έχει κανένα παράπονο.

Άλλο τόσο κρίμα είναι η πρεμούρα για την τήρηση των ίσων αποστάσεων.
Λες:
"όταν σας τελειώσουν οι βρισιές".

Αν θέλεις να δεις τι σημαίνει "βρίσιμο" δες τα σχόλια EΔΩ, και ΕΔΩ,
και στα τελευταία σχόλια του Μακ Νάνους που πήρες μέρος. Όσα έχουν μείνει βέβαια.

Λες ακόμα:
Βρείτε τα μόνοι σας, μωρέ! Μεγάλα παιδιά είστε.

Mantalena, εγώ δεν έχω χάσει τίποτα που να χρειάζεται να το βρώ παρέα με τον Μακ Νάνους. Εσείς, όμως, μπορεί να χάσετε τη σοβαρότητά σας με τις αυτοαναιρέσεις, τις διαστρεβλώσεις, τη διπλή ηθική και την ασυνέπεια λόγων και "πράξεων".

Μπορείτε να το προλάβετε, αν απεγκλωβιστείτε από τις εκτός των blogs δεσμεύσεις ή σχέσεις σας .

Εύχομαι περαστικά για την τενοντίτιδά σου.

Kano copy paste ena sxolio tou j95 stou mcmanus giati tha to svisei kai einai krima:

mcmanus:Γιατί ΔΕΝ αδιαφορείς διά την ύπαρξή μου, όπως ακριβώς κάνω κι εγώ διά την δική σας;

j95:Πρώτον γιατί θέλω να ελπίζω ότι δεν είσαι εντελώς μα εντελώς πυροβολημένος τρελοχοντρομαλάκας και ότι υπάρχει περίπτωση να συνέλθεις από οτιδήποτε είναι αυτό που σε έχει πιάσει και σε παρασέρνει σε πολύ επικίνδυνες συμπεριφορές.

Δεύτερον γιατί θεωρώ την πιθανότητα αυτή η λίστα που λέει “διά ζώσης” να έχει μάθει πράγματα για μένα μη μηδενική, και μάλιστα -αναλόγως αν κούνησε μια πεταλούδα τα φτερά της στην Ιαπωνία ή όχι- άσχημα πράγματα. Κοινώς, έχουμε φτάσει στο σημείο που η ασχετοσύνη σου από social engineering μου προκαλεί προβλήματα. Προβλήματα που μπροστά τους ένα αντι-hate-blog είναι ένα παιχνιδάκι για να χορεύει ένας ανώριμος με καρδιά αγκινάρα, όσο και αν σου φαίνεται δύσκολο να το πιστέψεις.

Τρίτον γιατί δεν είναι αλήθεια ότι δεν ασχολείσαι καθόλου με εμάς. Συγκεκριμένα μου έρχονται στο μυαλό κάτι “πόρνη” κλπ δίπλα στο nick της αδερφής μου που διαβάζω σε άσχετα blog εδώ κι εκεί και φυσικά δείχνω ανωτερότητα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν τα έχω πάρει.

Τέταρτον γιατί πήρα βλακωδώς το μέρος σου σε παλιότερα σκηνικά και τώρα αισθάνομαι ότι χρωστάω μια επανόρθωση.

Πέμπτον -και αυτό ουσιαστικά είναι ένα μοτίβο που διαπερνά και τους παραπάνω λόγους- σε περίπτωση που δεν το έχεις προσέξει όλα αυτά που γράφεις δε τα γράφεις σπίτι σου αλλά σε δημόσιο χώρο και ο διάολος να με πάρει αν δεν πω τη γνώμη μου από τη στιγμή που αισθάνομαι ότι έχω κάτι να πω.

Έκτον γιατί τους artοis (όλους όσους έχουν “ενσαρκωθεί” στο συγκεκριμένο blog) τους πάω επειδή όταν γράφουν κάτι λάθος το παραδέχονται γιατί δεν παίρνουν τον εαυτό τους και πολύ στα σοβαρά, σε αντίθεση με μερικούς-μερικούς που την έχουν δει ο Γαμιάς του Δάσους από μερικά εκατομμύρια επίπεδα πιο κάτω.

Και έβδομον γιατί για κακή σου τύχη είναι Πρωτομαγιά και έχω χρόνο.

Artois άν ήσασταν μήνας θα ήσασταν ο Οκτώβρης όμως σας αρέσει ο Ιανουάριος αν θυμάμαι καλά.

O Iανουάριος;
Για γάτα με περάσατε;

Σκύλος είμαι.

Πρώτα διάβασε τι έχω να πω και μετά κρίνε..Εντάξει;
Η κριτική δεκτή μόνο τότε.
Ως τότε, κατηγόρησε εσύ για ομοφυλοφοβία τους άλλους.

Σε λάθος ποστ είσαι, αλλά θα μεταφέρω τη συνέχεια της συζήτησης στη σωστή της θέση. Στο μπλογκ που ξεκίνησε και στο Ιστορικό Αχρείο του Observer.

Διάβασα, λοιπόν πρώτα, δεν οραματίστηκα. Διάβασα αυτά που διέγραψες.

Διάβασα να απευθύνεσαι σε κάποιον με τον χαρακτηρισμό "τελειωμένη ενοχική αδελφή", δύο φορές στο ίδιο σχόλιο. Και μετά, σε ένα άλλο σχόλιο, απευθύνθηκες σε κάποιον άλλον, που νόμιζες ότι ήταν ομοφυλόφιλος με τον χαρακτηρισμό "ανώνυμη κομπλεξική αδελφή".

Τι άλλο χρειάζεται να διαβάσω;

Aφού, κατάλαβες τη γκάφα σου και τα έσβησες. Τουλάχιστον, μη μιλάς.

Καλέ!
Μην αποπαίρνετε το κορίτσι.
Γμτ, και ότι ήμουν έτοιμος να απελευθερωθώ σεξουαλικά και να ζητήσω το τηλέφωνό της.

Στραπόν + μαστίγιο = Αγάπη και αρραβώνας.

Re su nomizeis oti oi lesbies eine san tis lesbies pou vlepeis sto sinema?

Ετσι διάβασα στο "ΜΑΧ" το μεγαλύτερο ανδρικό περιόδικο ανώνυμε.

Tα περιοδικά δείχνουνε τις λεσβίες όπως δείχνουνε τους gay οι ελληνικές ταινίες με τον Παράβα. Μακριά από την πραγματικότητα.

anonymous και όχι ανώνυμο

ανωνυμους
ώρες ώρες με τρομάζει η οξυδέρκεια σας.

Ήταν ο Παράβας γκέϋ?

Δεν τα έσβησα για αυτό να ξέρεις. Καμιά μαλακία δικιά μου δεν κατάλαβα. Αν ήταν έτσι θα είχα σβήσει μόνο αυτά κι όχι και τα 5 σχόλια που είχα. Που θα μου πεις και να μην μιλάω. Όταν ο Θεοδωρόπουλος λέει μόνος του ότι ειναι τελειωμένη εγώ σε πείραξα; Και όταν λέω να διαβάσεις πριν με συγκρίνεις με κανένα μπλογκ, να διαβάσεις αυτά που γράφω εκεί εννοούσα. Έλα τώρα, με τον κάθε πολιτικά ορθό κατα βάθος ομοφοβικό.

Καλά, ο Θεοδωρόπουλος ας λέει ότι θέλει για τον εαυτό του - εσύ, queerdom, τελικά χρησιμοποίησες τις φράσεις "τελειωμένη ενοχική/κομπλεξική αδερφή" μειωτικά ή όχι; Το σκέτο "κομπλεξικέ" δεν σου έφτανε;

(Και άλλο θέμα αυτό, άσχετο με την ομοφοβία, τόσο δύσκολο ήταν να αρκεστείς σε επιχειρήματα κι έπρεπε ν' αρχίσεις το κράξιμο; Δικαίωμά σου βέβαια να διαλέγεσαι όπως θέλεις, απλά αναρωτιέμαι αν με τέτοιους τρόπους το ΛΟΑΤ κίνημα μπορεί να πείσει κανέναν πέραν του εαυτού του για τη σοβαρότητά του. Άραγε, τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε...)

Tα "έρμα που ψοφάνε", Anonymous, θα αποτελέσουν το θέμα της επόμενης καταχώρησης.

...για να μην το συνεχίσουμε σε ένα άσχετο ποστ και μπας και πάρει πρέφα η queerdom ότι μπορούμε να ξεχωρίσουμε το κάλπικο από το αυθεντικό και το δήθεν από το γνήσιο.

Ο Οbserver, ως πάσχων από φαντασία, σε ευχαριστεί για την έμπνευση.

.

Αφού, λοιπόν, δεν κατάλαβες τη "μαλακία" σου (συ είπας), queerdom, ευχαρίστως να στην εξηγήσω.

Η επίθεσή σου (δίκαιη ή όχι δεν έχει σημασία αφού, έτσι κι αλλιώς, στην πορεία ξεχάστηκε και κατέληξε σε ανταλλαγή ύβρεων μεταξύ ομοφυλοφίλων) ξεκίνησε από κάτι που διάβασες σε μια εφημερίδα και θεώρησες πως εκφράζει σεξιστικές και ομοφυλοφοβικές απόψεις.

Έγραψες "Για ρωτήστε τους γκέι φίλους που λέτε ότι έχετε για το πώς είναι να φοβάσαι να πεις στους γονείς σου για την σχέση των 10 χρόνων...Επειδή αυτοί διαβάζουν αυτά που εσείς και κάθε εσείς γράφετε..."

Μέχρι εδώ καλά, ξεχνάς, όμως, ότι και οι γονείς διαβάζουν κι αυτά που γράφεις εσύ. Άλλωστε, στους γονείς τους πολλοί δεν λένε καν ότι καπνίζουν. Κι αυτό δεν έχει να κάνει μόνον με όσα γράφουν κάποιοι δημοσιογράφοι κατά του καπνίσματος.

Επομένως, ο φόβος να μιλήσουν κάποιοι στους γονείς τους για την "δεκάχρονη" ομοφυλική σχέση τους προέρχεται και από άλλες πηγές. Μία από αυτές είναι και όσα γράφουν δημοσίως κάποιοι σαν εσένα. Γιατί οι "φοβισμένοι gay φίλοι" ξέρουν ότι οι γονείς τους φοβούνται, κι αυτοί με τη σειρά τους, επειδή βλέπουν ότι το παιδί τους δεν μπορεί να αισθανθεί αλληλέγγυο ούτε καν μέσα στους φυσικούς συμμάχους του. Ότι πέρα από τον ρατσισμό των (όποιων) ετεροφυλοφίλων θα έχει να αντιμετωπίσει και τον ρατσισμό των (όποιων) ομοφυλοφίλων. Ότι, αντί κοινής πορείας, τους αναμένει ανταλλαγή ύβρεων: Αγάμητη, ξαναμμένες λούγκρες, τελειωμένη ενοχική αδελφή, ανώνυμη κομπλεξική αδελφή, επικίνδυνος ρατσιστής και όσα άλλα γράψατε σ’ ΑΥΤΟ το ποστ.

Αλήθεια, έχεις ακούσει ποτέ να βρίζονται οι ετεροφυλόφιλοι μεταξύ τους ως "ξαναμμένοι ετερό" ή "τελειωμένοι κομπλεξικοί και ενοχικοί στρέητ";

Προσωπικώς, θα μπορούσα να παλέψω μαζί με το ή τα "παιδιά" μου, αλλά όχι πλάι σε μωροφιλόδοξους, απροσανατόλιστους και αναποτελεσματικούς εργολάβους καριέρας. Που, συν τοις άλλοις, εμπλέκουν, σκόπιμα και εις βάρος του ομοφυλοφιλικού κινήματος, άσχετους στόχους, όπως κάνεις εσύ δηλαδή. Δεν με πείθουν για τις προθέσεις τους, όταν μάλιστα βλάπτουν αντί να οφελούν.

Άσε λοιπόν την καραμέλλα περί πολιτικής ορθότητας που σε ενοχλεί όταν την παρακάμπτουν κάποιοι δημοσιογράφοι, αλλά είναι οk όταν την προσπερνάς εσύ.

Αν ενοχλείσαι από την μισαλλοδοξία ετεροφυλοφίλων μάθε πρώτα να ανέχεσαι κι εσύ τους ομοφυλόφιλους που δεν θέλουν να κάνουν θεαματική έξοδο, που δεν θέλουν να φοράνε "αμπέχωνο" (κατά την έκφραση του συνομιλητή σου) ή που τους γουστάρει να "τους τον ακουμπάνε". Αν κατηγορείς τους άνδρες για σεξιστές, απαλλάξου κι εσύ από την androphobia nervosa και τα σεξιστικά πρότυπα που έχεις για τους ομοφυλόφιλους, aka "στον ακούμπησε καλά Θεοδωρόπουλε;".

Διαφορετικά περιορίσου στο bdsm, έστω και δήθεν, και άφησε να παλέψουν για το ομοφυλοφιλικό κίνημα άλλοι, που δεν βλάπτουν καυγαδίζοντας δημοσίως με όσους θα έπρεπε να έχουν κοινή πορεία.

.

Εσύ ως τι μιλάς τελικά; Ποια θέση ισχύος έχεις; Τι γνώση κουβαλάς για αυτά που εκφράζεις έτσι αβίαστα γνώμη;

Νομίζεις ότι η μεταξύ των ομοφυλοφίλων διαμάχη δημιουργεί το πρόβλημα στους γονείς;

Όσο για τους ετερό, τους έχω να δει να βρίζονται χειρότερα μεταξύ τους και χωρίς να βιώνουν καν την πίεση που βιώνει ο μέσος ομοφυλόφιλος.

Οπότε δεν ξέρω τι σχέση έχεις με το ομοφυλοφιλικό κίνημα, και δεν ξέρω γιατί με θεωρείς εκπρόσωπο αυτού, αφού τίποτα τέτοιο δεν δηλώνω. Είμαι εκπρόσωπος του εαυτού μου, των ιδεών μου, των ασχέτων με καριέρα και οικονομικών κινήτρων μου.

Κι αν νομίζεις ότι πάσχω από ανδροφοβία, κοίτα λίγο πέρα από τον δικό σου σεξισμό.

Κι όχι λοιπόν, δεν θα έπρεπε να έχω καμιά κοινή πορεία με όλους τους ομοφυλόφιλους ανεξαιρέτως. Μπορώ να σεβαστώ την μη θεαματική έξοδο, και να καταλάβω το να κρύβονται, αλλά ως εκεί.

Κι αυτά, εκτός κι αν ο ίδιος είσαι ομοφυλόφιλος και δεν το αποκαλύπτεις, δεν είσαι σε θέση να τα καταλάβεις, να τα κρίνεις.

Και βρήκες και κόλλησες σε αυτό που σου φάνηκε πιο ξένο, σε ένα κείμενο για το BDSM (με αναφορά σε αυτό του Θεοδωρόπουλου), σε ένα κείμενο για ολίσβους που θεώρησες εμπορικό (δεν ξέρω γιατί, αλήθεια).

Μην υποτιμάς κάποια πράγματα.

Μπορεί πάνω στα νεύρα μου να είπα ένα άντε και γαμήσου που ήταν αχρείαστο, αλλά δείχνει να σε ενόχλησε μόνο αυτό κι όχι ο τρόπος που άλλοι είχαν αναφερθεί στο θέμα...

Το Θάνατος στους Γκέι και τις Λεσβίες από την julia σου πέρασε απαρατήρητο για κάποιο λόγο. ΓΙΑΤΙ;

Μήπως κοιτάμε σε λάθος μέρη, να κατηγορήσουμε λάθος ανθρώπους;

Αλλά τώρα έψαξα λίγο ακόμα τον δικτυακό σου τόπο φύλακα της πολιτικής ορθότητας κι είδα τι γράφεις, είδα πόσο κόσμο πιάνεις στο στόμα σου και με τι τρόπο...

Ας το αφήσουμε λοιπόν γιατί άκρη δεν θα βγει, δίκιο θα έχεις και δίκιο θα έχω, αν κι οι δυο θα νομίζουμε ότι ο άλλος είναι πνιγμένος στην άγνοια.

Καλή συνέχεια..Πάρε κι ένα καινούριο φτυάρι, αν ξεμείνεις ποτέ από ιδέες.

Ψάξε ψάξε, εδώ δεν σβήνουμε όπως έκανες εσύ στο post του "Forrest Gump".

Ούτε θα επικαλεστούμε ψέματα. Γιατί "πάνω στα νεύρα σου" δεν του είπες μόνον "άντε και γαμήσου".

Του είπες "στον ακούμπησε καλά Θεοδωρόπουλε;" Αν αυτό δεν είναι σεξιστικό, τότε τι είναι; Όταν μάλιστα συνοδεύεται από αισχρά υπονοούμενα ότι ξέφυγε ο Τ.Θ. από την γραμμή των ομοφυλοφίλων επειδή του "τον ακούμπησε" ένας ετεροφυλόφιλος;

Mάθε να σέβεσαι τις σεξουαλικές προτιμήσεις των άλλων. Ξέρεις... δεν είναι και άσχημα να "στον" ακουμπάνε. "Τον" φυσικό, εννοώ.

Όσο για τα περί ισχύος, κι εκεί πάλι προτιμώ την φυσική ισχύ. Και πιο συγκεκριμένα την φυσική ισχύ των ικανοτήτων του μυαλού, και όχι την ενόργανη.

Αλλά εσύ βέβαια, συνηθισμένη ...αλλιώς, δεν μπορείς να το καταλάβεις.

Θα συνεχίσουμε σε καταλληλότερο χρόνο.

Mέχρι τότε προσπάθησε να μην ξανακράξεις.

.

Κι εσύ προσπάθησε να μαζέψεις το υφάκι σου, δεν θα σου βγει σε καλό. Μην υποτιμάς τον συνομιλητή σου επειδή διαφωνείς, κράξε αλλά μην υποτιμάς.

Έσβησα δικά μου σχόλια σε όχι δικό μου βλογκ. Αυτό δεν σε αφορά καν.

Δεν υπονόησα ποτέ ότι βγήκε από την γραμμή των ομοφυλόφιλων...Αλλά μάλλον έτσι θα το έπαιρνες.

Δεν υπονόησα ποτέ ότι δεν είναι ωραία να στον ακουμπάνε...Φαίνεται να σ'αρέσει κι εσένα. Κάβλα, ε;

Όσο για το ποιος είναι ο φυσικός, εδώ εδώ νά'τος ο σεξισμός σου.

Ποια είναι η ενοχική αδερφή τελικά...

Και ποιος δεν απαντάει σε αυτά που δεν τον συμφέρουν...

Προφανώς την φυσική ισχύ προτιμάς, άντρας λευκός και μεσοαστός, τι θα προτιμούσες;

Δεν υπάρχει άλλος χρόνος.

Τελειώνει εδώ, φύλακα της πολιτικής ορθότητας.

Ο αγώνας για την "αποδόμηση του φαλλού" δεν "τελειώνει" ,δυστυχώς, ούτε στα μπλογκς.

A! Τώρα τα διάβασα αυτά.

«Δεν υπονόησα ποτέ ότι δεν είναι ωραία να στον ακουμπάνε...Φαίνεται να σ'αρέσει κι εσένα. Κάβλα, ε»

Θα το αφήσω ασχολίαστο και θα πω μόνο ότι δεν περίμενα κάτι τέτοιο και ότι λυπάμαι…

Σωστά λυπάσαι theshysmurf. Κάτι τέτοιοι, σαν την queerdom, είναι βούτυρο στο ψωμί του κάθε ομοφυλοφοβικού.

Πρώτα οι δημόσιες ύβρεις της προς έναν ομοφυλόφιλο, τώρα αυτό...

...οι μάσκες πέφτουν γρήγορα στο ίντερνετ.

q: Δεν υπάρχει άλλος χρόνος.

Πάντα υπάρχει χρόνος για να κόψεις τις "μαλακίες" queerdom.

q: Εσύ ως τι μιλάς τελικά; Ποια θέση ισχύος έχεις; Τι γνώση κουβαλάς για αυτά που εκφράζεις έτσι αβίαστα γνώμη;

Mιλάω ως μέλος μιας κοινωνίας που υφίσταμαι τις συνεπειες από κάθε αδικία.
Η αβίαστη γνώμη, μα το ξέρεις, είναι καλύτερη από την βεβιασμένη - γι αυτό την επόμενη φορά που θα σε ξαναπιάσουν τα νεύρα σου, φρόντισε να μην είσαι κοντά σε υπολογιστή.
Ξεκίνησες καταγγέλοντας ένα ομοφυλοφοβικό άρθρο και κατέληξες να βρίζεσαι με έναν gay. Αν ο δημοσιογράφος είναι όντως ομοφυλοφοβικός δεν νομίζω ότι θα χάσει την ευκαιρία που του έδωσες.

q: Νομίζεις ότι η μεταξύ των ομοφυλοφίλων διαμάχη δημιουργεί το πρόβλημα στους γονείς;

Δεν είπα αυτό, ξαναδιάβασε ...αβίαστα.

q: Όσο για τους ετερό, τους έχω να δει να βρίζονται χειρότερα μεταξύ τους

ΟΥΤΕ αυτό είπα, αλλά και να το ξαναδιαβάσεις πάλι δεν θα καταλάβεις τίποτα, γι αυτό θα στο εξηγήσω. Είπα ότι οι ετεροφυλόφιλοι δεν θεωρούν ύβρι την ετεροφυλοφιλία. Το αντίθετο δηλαδή από ότι έκανες εσύ με την ομοφυλοφιλία – "τελειωμένη ενοχική και κομπλεξική αδερφή" δεν είπες;
Yποστηρίζοντας ότι "έχεις μεγαλύτερο δικαίωμα να λες κάποιον αδερφή από ότι εγώ και ένας μαύρος έναν άλλο αράπη".

Πέρα από τα "ίσα δικαιώματα" που υποστηρίζεις, αλλά δεν πολυπιστεύεις όπως δείχνει, το ίντερνετ δεν είναι κλειστός χώρος για να βρίζεις κατά πως σου υπαγορεύει η """κουλτούρα""" σου.

q: Δεν υπονόησα ποτέ ότι δεν είναι ωραία να στον ακουμπάνε

Kι αυτό ΔΕΝ στο είπα. Έγραψα ότι υπονόησες – διορθώνω: είπες καθαρά στον Τ.Θ. - πως στήριξε το άρθρο επειδή "του τον ακούμπησε καλά" ο συντάκτης του. Eίπες δηλ. ότι για έναν ομοφυλόφιλο αρκεί να "του τον ακουμπήσει" ένας ετεροφυλόφιλος για να συνταχθεί με τις ομοφυλοφοβικές απόψεις του. Αυτό είπες και αν δεν το κατάλαβες ή είσαι περισσότερο ανόητη από όσο νομίζω ή κρίνεις από τον εαυτό σου.

Αλλά, αν συμβαίνει το δεύτερο, μην το γενικεύεις.

Δεν θεώρησα το κείμενό σου εμπορικό. Αυτό που είπα είναι ότι νιώθοντας την ανάγκη να απολογηθείς για την χρήση τεχνητών μέσων στύσης, επαναλαμβάνεις τα θεωρητικά τσιτάτα των πωλητών τους.

q: Κι εσύ προσπάθησε να μαζέψεις το υφάκι σου, δεν θα σου βγει σε καλό.

Αυτό είναι απειλή; Ξεκαθάρισε, για να σου απαντήσω αναλόγως.

Τέλος, περιόρισε τη φαντασία σου και βγάζε συμπεράσματα πάνω σε ασφαλή δεδομένα. Θα μπορούσα να είμαι γυναίκα με κόρη μιγάδα.

Και καλά θα κάνεις να διαβάσεις και κάτι παραπέρα από μάνιουαλ και τσιτάτα. Θα μάθεις ότι η φυσική ισχύς δεν έχει να κάνει μόνον με την μυική δύναμη, -στο είπα αλλά δεν το ‘πιασες. Φυσική ισχύς είναι επίσης οι ικανότητες του μυαλού: Φρόνηση, γενναιοδωρία, ευγένεια. Κάπως έτσι το είπε ο Χόμπς στον Λεβιάθαν*.

(* με τις ευχαριστίες μου σε έναν γενναιόδωρο άνθρωπο που κάποτε μοιράστηκε τη γνώση του)

Mantalena, μη νομίζεις πως σε ξέχασα. ;-)

Μόλις λήξει το ρομάντζο μου με την queedom, συνεχίζουμε.

οk?

Δεν ξεκίνησε ποτέ, οπότε θεώρησέ το λήξαν.

Και ξαναδιάβασε κι εσύ, γιατί κάπως διαστρεβλωμένα τα γράφεις και συνεχίζεις να υποτιμάς την νοημοσύνη μου για κάποιο λόγο.

Και όχι δεν θα ήσουν γυναίκα, δεν θα έγραφε έτσι μια γυναίκα, είναι η θέση ισχύς που λέγαμε, κι όχι δεν μιλούσα μυικά..

Βέβαια δεν θα αντέξεις να μην έχεις τον τελευταίο λόγο, οπότε να σε χαιρετήσω από τώρα.

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Na to deite grigora gia na prolavete na parete metra

Δημοσίευση σχολίου

artois Image Hosted by ImageShack.us
"artois" - ράτσα ενός κυνηγετικού, χαριτωμένου σκύλου - είναι η συλλογική περσόνα κάποιων ανθρώπων, που συναντήθηκαν στο διαδίκτυο και διαπίστωσαν ότι πάσχουν από την ίδια "ασθένεια": είναι αλλεργικοί στους πάσης φύσεως "δηθενατζήδες". Τέρμα τα ντεμέκ είτε πρόκειται για δήθεν πολιτικούς σωτήρες, δήθεν δημοσιογράφους, δήθεν σκεπτόμενους, δήθεν αριστερούς, δήθεν ανιδιοτελείς, δήθεν σοβαρούς, δήθεν προοδευτικούς... Aπό τις 13.12.2010, νέο μέλος: artois 4, o λαϊκιστής. Aπό 11/11/11 νέος μεταβατικός αρθΡογράφος ο "Αρτουά ο παλιός" - με συγκεκριμένη διάρκεια, μέχρι 12/12/12 που θα "συνοδεύσει" τον μάταιο κόσμο στο τέλος του [επιτέλους!]

. .

Θεματα

  • ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
  • ΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ
  • On AIDS
  • ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ και ΜΝΗΜΗΣ
  • TO MIKΡΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΟΒSERVER
  • ΤA ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΑ
  • ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΕΛΟΣ!

    . .

    Aλλα

  • ΠΛΑΣΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑ ΜΕΣΩ ΨΕΥΔΟΪΣΤΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΣΑΣ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ
  • ΠΑΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
  • O ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ
  • H MAΡΙΑΝΝΑ ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ
  • H AΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΝΤΙΒΑΝΙ
  • ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΙΛΟΤΙΜΟ
  • ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΕΣΒΥΩΠΙΑ
  • ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΥΛΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ
  • . .

    o artois o 4oς προτεινει (boo to alternative douchebags!)

  • MΠPAΦ : Mikeius vs. Alt-Bags (part 1)
  • MΠPAΦ : Mikeius vs. Alt-Bags (part 2)
  • MΠPAΦ : Mikeius vs. Alt-Bags (part 3)
  • LINKS:

    EKΔΟΤΙΚΑ ΝΕΑ: Απο 1ης Μαρτιου, η νεα υπερπολυτελης εκδοση της "Αυτομπλογκο- γραφιας μου". Δερματοδετη με 5 υπεροχα αυθεντικα σβαροφσκι στη θεση των ομικρον. ......... κλικ εδω για περισσότερα

    ........Image Hosted by ImageShack.us

    -

    ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΧΡΕΙΟ: _____ MIA ΦΙΛΟΔΟΞΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΟΒSERVER

    Για τις δυσκολες ωρες σας: TA ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ακομα μια φιλοδοξη προσπαθεια του Οbserver

    Powered by Blogger
    and Blogger Templates
    Image and video hosting by TinyPic