« A Ρ Χ Ι Κ Η - Σ Ε Λ Ι Δ Α | Mπιρολογία Ι: Κάποιος να του στείλει παγωμένες » | ΝΕΑ ΛΑΜΠΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΙΣΟΝΟΜΙΑΣ » | και ένα και δύο και τρία και τέσσερα και ...φάτε τ... » | Sigur ros: svefn-g-englar » | O Observer θυμάται και αναρωτιέται ΙΙΙ: Ψιλικατζού... » | O Observer θυμάται και αναρωτιέται ΙΙ: Μantalena κ... » | Απόψε, στον Ευριπίδη: "Μάγκες αλήστου εποχής" » | Διονύσης Καψάλης: "...ένας κόσμος αδιάφορος στο φό... » | Νέα παγκόσμια φωτογραφική αποκλειστι-κότα: To αυγό... » | Ιδού ο νυμφίος » 

Τετάρτη, Μαΐου 23, 2007 

NΈΟ ΡΕΣΙΤΑΛ υστερίας, ομοφυλοφοβίας και κατινιάς από τον Μακ Χαχαχάνους


Μακ χάνους ή MIB said: Όπως έστρωσες θα κοιμηθείς πούστη!

Όποιος άνδρας νομίζει ότι απευθύνει ύβρι σε έναν ομόφυλό του αποκαλώντας τον "πούστη", καλά θα κάνει να λάβει υπ' όψιν του το εξής, την επόμενη φορά που θα τον ξαναπιάσει υστερία:


Η "πουστιά", τουλάχιστον, είναι ανδρική ιδιότητα.
Έχετε ακούσει να λένε καμμιά γυναίκα "πούστη";

H υστερία του Μακ Χάνους, είναι γυναικείο χαρακτηριστικό [<-υστέρα = μήτρα]. Όπως και η κατινιά του [<-Κατίνα <-Αικατερίνη].



...για να το πώ κι εγώ "ωμά και κυνικά", όπως το έγραψε πριν χρόνια ο Γιώργος Ορφανός.

----------

Ο Οbserver σάς συνιστά να παρακολουθήσετε την διαδικτυακή συμπεριφορά των υπερενηλίκων - κατά δήλωσίν τους - Μακ Χάνους και Composition Doll. Θα εκπλαγείτε να ανακαλύψετε πόσο έχουν μπερδέψει την ιδιωτική τους ζωή με το διαδίκτυο και ιδιαίτερα με το blogging. Τον δημόσιο με τον ιδιωτικό λόγο. Είπα, είπες, είπε... εσύ είπες αυτό, εγώ είπα εκείνο.... και μία ατελείωτη παράθεση των κουτσομπολιών που κάνουν όταν συναντιούνται ιδιωτικώς.

Τα σχόλια τους, δυστυχώς, δεν έχουν καν την χαριτωμενιά και την δροσιά των νεαρών bloggers που γεννήθηκαν με την νέα τεχνολογία και έχουν αναπτύξει πιο υγιή σχέση με τον υπολογιστή τους. Στα σχόλιά τους κουβαλούν και όλες τις κακές συνήθειες που, κατά τα φαινόμενα, έχουν και στην εκτός διαδικτύου ζωή τους. Υβρεολόγιο, διαρροή προσωπικών δεδομένων τρίτων, μανιοκαταθλίψεις, θυματοποίηση και ενοχοποίηση (βλέπε comp.doll: Σκέφτηκα να «ευχαριστήσω» κι εσάς ονομαστικά και να σας κάνω κοινωνούς της γνώσης και της ικανοποίησης πως συντελέσατε, όπως και όσο με ευθύνη μου επέτρεψα στον καθένα σας, να οδηγηθώ μια ώρα αρχύτερα εδώ που στέκομαι τώρα.), με λίγα λόγια, όλη η μιζέρια που, όπως φαίνεται, πρέπει να τους ακολουθεί και στην αληθινή τους ζωή.

Είναι θλιβερό να βλέπεις υπερενηλίκους να ζουν για να ποστάρουν την ζωή τους στο διαδίκτυο.

Λες κι αυτό που έζησαν, αν δεν το ποστάρουν στο μπλογκ τους, δεν το έχουν ζήσει στ' αλήθεια.


.

Poly sosta ta les artois, sou ksefeygoun omos merikes akoma parametroi ths olhs eksisoshs (=isopedoshs).

Oi anthropoi aftoi pisteboun oti an postaroun kati to exoun zhsei kiolas h oti to exoun zhsei oi alloi.
Krinoun eks idion ta allotria. Bgazoun se koinh thea ta tou oikou tous theorontas oti etsi einai eftheis kai eilikrineis.

Ginontai ypallhloi tou dhmosiou kai ybristes tou idiotikou.

Oi anthropoi aftoi einai davatzhdes kai proagogoi ths idiotikothtas tous kai os davatzhdes kai proagogoi den sevontai thn idiotikothta kanenos allou.

Πολύ ωραίο το τραγουδάκι που παίζει εδώ και κάτι μέρες στον ομπζέρβερ.

Εύγε!

"Η "πουστιά", τουλάχιστον, είναι ανδρική ιδιότητα.
Έχετε ακούσει να λένε καμμιά γυναίκα "πούστη"; "

έχω πει τη Μ13 2-3 φορές αλλά με άλλη ιδιοσημασία.

Επίσης το link σου στην αρχή είναι λάθος (μάλλον ήθελες να δείχνει στο ίδιο με το "διαδικτυακή συμπεριφορά των...") και ναι το κομμάτι είναι πολύ καλό!

Τρίτον η συζήτηση στου Μανιφέστου τρελό deja vu. Ειδικά στο σημείο που σκάει η Composition Doll να καθαρίσει ξανακοίταξα την ημερομηνία σίγουρος ότι δε θα είναι πρόσφατη. (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει ξαναπαίξει με τα ίδια άτομα, δε θυμάμαι καθαρά και πού να ψάχνεις τώρα)

Τέλος Artois πρέπει να παρατηρήσω ότι αν αυτοί οι άνθρωποι είναι όπως τους περιγράφεις τότε είναι σκληρό να τους αντιμετωπίζεις έτσι.

Το παραπάνω όχι με την έννοια "είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα" αλλά με την έννοια "είπε ο γάιδαρος τον άλλο γάιδαρο πουτσαρά".

pampers, ζηλεύω τους ανθρώπους που λένε με λίγες λέξεις αυτό που εγώ δεν μπορώ να πω ούτε με χίλιες.

Έστω κι αν τις γράφουν στα αντιπαθέστατα greeklish:

Oi anthropoi aftoi einai davatzhdes kai proagogoi ths idiotikothtas tous kai os davatzhdes kai proagogoi den sevontai thn idiotikothta kanenos allou.

Tζέι,

1ον - Ο Οbserver και οι συνεργάτες του δεν ασχολούνται με τα οικογενειακά των μπλόγκερς. Μπορείς να λες την Μ13 όπως θέλεις.

2ον - Ευχαριστώ για την υπόδειξη του λανθασμένου λινκ.

3ον - Από ό,τι διάβασα στα τελευταία σχόλια, έχει ξαναπαίξει με τα ίδια Α-ΤΟ-ΜΑ.

4ον - Εμπνεύσθηκα από το "κομμάτι" και είπα να κάνω ένα νέο μπλογκ-μουσείο για κομμάτια συλλεκτικά.

5ον - Μπορεί να φταίει το λιλά φόντο που δείχνουν σκληρά όσα λέω. Αν το κάνω ροζ θα δεις ότι είναι πολύ ερωτικά.

100όν - Παλιογάιδαρε

Ανώνυμε, το άλλαξα το τραγουδάκι. Σου αρέσει αυτό που ακούς τώρα;

Οχι.

Epeidh eimaste sigouroi oti h composition doll diabazei afta pou grafontai s' afto to post, thn enhmeronoume oti osonoupo tha proboume se syglonistikes apokalypseis gia to diadiktyako poion ths sthn pro blogs epoxh.
Xoris kamia fysika apokalypsh prosopikon ths stoixeion.
Mas endiafereo mono to nick composition doll kai h diktyakh syberifora tou kai oxi h idia kai h zoh ths.
Anamenate.

Oi aplhrotoi akoma synergates tou observer

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Ναι αλλά ο ΜακΧάνους έσβησε τα σχόλια του μανιφέστο στο δικό του μπλογκ. Αυτά δεν σώθηκαν, ήταν κι αυτά μνημεία αναφοράς.

O Ντύλαν, για μουσικό χαλί από κάτου, σας μάρανε μόνο αγάμητες μουρλοκακομοίρες....

Ένας "ανώνυμος" ενδιαφέρθηκε για το project και το ...ιστορικόν Αρχείον ΔΥΟ ....επώνυμων και φυσικά "ερασιτεχνών" με την Μπλογκόσφαιρα, αφού στην ζωή τους κυριαρχούν δεκάδες άλλα ενδιαφέροντα!

Όπως η άγρα Αλβανικής Συντροφιάς στα Πεδία του Άδη!

Φανταστείτε να΄σασταν κι επαγγελματίες Μπλογκερούδες κορίτσα πόόόόόόσα άλλα projects θα΄χατε σηκώσει τώρα στον αέρα!

Και φαντάσου τώρα να μην καλούσατε τον κόσμο να "απομακρυνθεί" από του λόγου μου πόσο πιό στενές επαφές θα΄χαμε κουκλάρες μου!


Κουκλάρες μην ανησυχείτε διά τον Μανιφέστο:

Βράχος της Δημοκρατίας και της Δεοντολογίας, τα΄βαλλε κάτου και πρυτάνευσε ο οίνος που΄πιε με τον Τζάγκο!

(Άλλωστε, και διά του λόγου τω αληθές, Μάνι και Μακ, ΜΟΝΟ φραπέδες έχουν πιεί παρέα τα δυό τους)

έσβησε τα σχόλια του μανιφέστο

Άκου Tσιμπουκλού:

ΔΕΝ έσβησα τα σχόλια του Μάνι και μην διαστρευλώνεις την αλήθεια!

Όπως είχα προειδοποιήσει θα΄σβηνα ΟΛΟ το ποστάκι, διότι εν αντιθέσει με σας που διατηρείτε πολλές περσόνες και πολλαπλά ιστολόγια διά την υστεροφημία σας και το PR σας, εγώ έχω μόνο ένα!


Όμορφα θα μυρίζει το βρεγμένο χορτάρι και το νωτισμένο χώμα σήμερα στο Πεδίο του Άρη

Ο νταβραντωμένος Αλβανός δεν ξέρω πως θα μοσχοβολάει μόνο, αλλά είστε συνηθισμένες στην βαρβατίλα εσείς!

Μην σας καθυστερώ κι έχετε να ετοιμαστείτε διά την βραδινή σας έξοδο κορίτσα!

"διότι εν αντιθέσει με σας που διατηρείτε πολλές περσόνες και πολλαπλά ιστολόγια διά την υστεροφημία σας και το PR σας, εγώ έχω μόνο ένα!"

Δύο ιστολόγια έχεις βαρδή.
Μην ανησυχείς για την υστερο-φημία σου. Με την υστερία που σ' έχει πιάσει (ή μήπως γεννήθηκες υστερικός;) την έχεις σίγουρη.

Όσο συνεχίζεις να είσαι ένας τραμπούκος και μισός δεν θα πέφτει τίποτα κάτω. Τα πάντα θα καταγράφονται.
Τα γραπτά μένουν.
Αυτό δεν στο έχει πει κανένας;

Enhmeronoume epishs ton kyrio manolh vardh oti exoume parei kai print screen apo ta sxolia pou afhse stou manifestou kai ta exoume sosei kai se morfh html.
Epishs enhmerothike dikhgoros kai ekane otidhpote einai aparaithto gia na apotelesoun apodeiktika stoixeia sthn periptsh pou o kyrios teleologikos thelhsei na probei se mhnysh enantion tou.
Eimaste loipon sth diathesh tou.
S' esas kyrie observer afhnoume to na mantepsete poses kai poies kathgories stoixeiothetountai.

Ελεος γκαϊζ.

Επειδή δεν έχω την πολυτέλεια να κάθομαι όλη μέρα στον υπολογιστή μου όπως ο κύριος Βαρδής (κι ούτε είμαι αργόσχολος σαν κι αυτόν), με ενδιαφέρουν πάντοτε περισσότερο τα όσα γράφει και ξεγράφει στο δικό του μπλογκ. Το μέηλ μου είναι γνωστό (teleologikos AT gmail.com), όσα προλαβαίνετε να σώζετε μπορείτε να μου τα στέλνετε εκεί.

Και να πω πως έχω λάβει σε γνώση μου παρελθόντα σχόλια και ποστ. Αυτά ήδη έχουν κατατεθεί εκεί που καταλαβαίνετε.

Από κει και πέρα, καλό είναι τελικά να σώζετε και τα όσα έχει πει για πολλούς άλλους, τα θύματά του δεν τον έχουν πάρει χαμπάρι τις πιο πολλές φορές.

Πάντως, θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή δεν αξίζει να τον θυματοποιήσω με μηνύσεις. Η υπομονή μου έχει κάποια σαφή όρια που εξαρτώνται από την επαναληπτικότητα της υστερικής στάσης του.

Όπως εξαρτάται και από τους διαβόητους "10 μπλόγκερς" στο μήτινγκ του Ωνάσειου. Αλήθεια ποιοι ήταν αυτοί και γιατί δεν μιλάνε, έστω εναντίον μου; Ή μήπως είναι ισχυρή η βάσιμη υπόνοια: είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ, μια κατασκευή του κυρίου Βαρδή και της Composition Doll. Αλλιώς, έπρεπε να ξεμυτίσει έστω ένας από αυτούς να συνδράμει στο χορό των πορδολάγνων.

parte ki alla pou 8a svistoun sigoura avrio

Πέμπτη, Μάϊος 24, 2007
έγραψε ο j95 ...
...

“Το Πρόβλημα (ή τέλος πάντων ένα από Τα Προβλήματα) είναι ότι δεν είμαστε αρκετά αγενείς απέναντι στις εξωφρενικές βλακείες.”

ν αγιάσει το στόμα σου j
Ετικέτες well said

posted by newManifesto at 7:45 μμ

4 Comments:
Ανώνυμο said...
Σε είδαμε και σένα τι κανεις με τις εξωφρενικές βλακείες. Αντε διάβασε τι έγραψε ο βάτραχος για τις βλακείες του Μακ. Εκεί κάνεις τουμπεκί γιατί δε σε συμφέρει.

24 Μάϊος, 2007 21:05
Ανώνυμο said...
Έλεος με το σούργελο μακτέτοιονα. Έλεος. Κλείστε τον στο Δαφνί να ησυχάσουμε όλοι μας. Και από μπύρες έχουμε να κεράσουμε δεκάδες, σιγά τα λεφτά. Φανταστείτε τι θα έκανε αν ήταν βότκα, θα τσιγκουνευόταν το λεμόνι.

25 Μάϊος, 2007 01:52
Ανώνυμο said...
Να καταλάβεις πόσο μαλάκας είσαι κι εσύ μανιφέστο, αφού σου σβήνει ακόμα και τα δικά σου σχόλια, γιατί νομίζεις ξεσπάνε όλοι εδώ μέσα εναντίον του μακτέτοιονα; Σκέψου λίγο κι άσε τα πυροσβεστικά ποστ τύπου "ο φίλος μακ". Αρχίδια φίλο έχεις τον σαλεμένο που βρίζει όλους του gay εκτός αν το όνομά τους αρχίζει από mani και τελειώνει σε festo.

25 Μάϊος, 2007 02:04
Ανώνυμο said...
O macmanus na parei ti 8esi tou Karatzaferi sto LAOS. Orma arxige! Me trela na psofisoun oloi oi poustides.

Εντάξει ας μην υπερβάλλουμε.

(κατ' αρχάς ο Καρατζαφέρης απ' όσο ξέρω τώρα τελευταία τα ψιλομασάει για τους gay με μεγάλο πολιτικό κόστος και δεύτερον ο Μακ δεν είναι δα και ο Σατανάς[ΤΜ] απλώς κάνει σα μωρό, όπως και οι περισσότεροι από τους εμπλεκόμενους στη θλιβερή αυτή υπόθεση)

"Κοινώς, έχουμε φτάσει στο σημείο που η ασχετοσύνη σου από social engineering μου προκαλεί προβλήματα. Προβλήματα που μπροστά τους ένα αντι-hate-blog είναι ένα παιχνιδάκι για να χορεύει ένας ανώριμος με καρδιά αγκινάρα, όσο και αν σου φαίνεται δύσκολο να το πιστέψεις."

Δικά σου λόγια είναι αυτά j95.

Άλλο "άσχετος" και "ανώριμος" άλλο κακός.

Από την άλλη σκέφτομαι αυτά με τις λούτσες και τα ΑΜΕΑ και τα "αυτά δεν είναι αυθεντικά blog" και συμπεραίνω ότι ΟΚ το γάμησε και ψόφησε ο Mac βαράτε του στα αυτιά.

Απλώς δεν είναι το ίδιο κάποιος που λέει μαλακίες πάνω στο θυμό του χάνοντας στην πολύ τελική (Mac) με κάποιον που μετατρέπει το μίσος των άλλων σε χρήμα και εξουσία (Καρατζαφέρης).

Aνώνυμε, πες μου τι μουσική ακούς για να προσλάβουμε τον κατάλληλο μουσικό επιμελητή.

Επιθυμία μας είναι να έχουμε ευχαριστημένους πελάτες.

Mόνον προκλασσική μουσική μην ζητήσεις, γιατί ο jago μάς ζητάει πολλά.

Άλλε Aνώνυμε, σε παρακαλούμε να αναφέρεσαι μόνον σε όσα συμβαίνουν (=γράφονται) εντός των μπλογκς.

Αυτά δηλαδή που μπορεί να δει ο καθένας μας.

Άλλωστε είναι τόσο πολλά αυτά που έχουμε υλικό για χρόνια...

Παράλλε ανώνυμε, ευχαριστούμε για την ανιδιοτελή προσφορά σου. Το ιστορικόν αχρείον μας, σε ανακηρύσσει ευεργέτη του και σε συγχαίρει για την επιμελή εργασία σου.

Αντιγράφω το ποστ στα drafts του Ιστορικού Αχρείου και το αποσύρω από τα σχόλια, ώστε να μην δυσκολεύει την ανάγνωση των υπολοίπων, λόγω της έκτασής του.

Aκολουθεί η μεταφορά του σχολίου του Παράλλου Ανώνυμου, χωρίς το κόπυ πέηστ κείμενο. Αυτό το μεταφέραμε με τεθωρακισμένο όχημα και το παραδώσαμε στους επιστημονικούς συνεργάτες του Ιστορικού Αχρείου προκειμένου να αξιολογηθεί και να κριθεί δημοσιεύσιμο ή μη.


Ανώμυμος: Μόλις είδαμε ότι ο βαρδής προέτρεψε τον manifesto να "σβήσει μερικά σχόλια".
Η ακαριαία μας αντίδραση βέβαια είναι να αντιγράψουμε όλα τα περίφημα σχόλια εδώ.
Εμπιστευόμαστε τον manifestogr αλλά μπορεί και να λυγίσει μπροστά "στο κρασί που ήπιε κάποτε" μαζί με τον βαρδή.
Σας συμβουλεύουμε να κάνετε ανάλογη κίνηση και στο "ιστορικό αρχείο".

Aντιπαράλλε ανώνυμε, από ετοιμότητα παίρνεις ΜΗΔΕΝ!

Πάει! το χάσαμε αυτό το ποστ, και ούτε που προλάβαμε να δούμε τι έλεγε!

Άλλη φορά, όταν ξαναδείς κανένα ετοιμοθάνατο ποστ, κύτταξε να το κάνεις κόπυ πέηστ, όπως κάνει ο παράλλος ανώνυμος.

Πες πως είσαι ρεπόρτερ της TV βρε παιδί μου! Ή κοράκι - το ίδιο κάνει.

Πού αλλού πρέπει να απαντήσουμε τώρα;

A, μετά τους ανώνυμους περνάει μια μύγα. Την προσπερνάμε και πάμε παρακάτω, στη νέα παρέλαση ανωνύμων.

Ανώνυμε της βήτα σειράς, αυτό δεν είναι το πρώτο ψέμα που λέει ο Μακ Χάνους. Ούτε το μεγαλύτερο.

Επίσης, για ποια γραπτά τού μιλάς; Σάμπως καταλαβαίνει; Αυτός νομίζει ότι βρίσκεται σπίτι του και μιλάει στο σόι του. Δεν καταλαβαίνει ότι γράφει.

Ανώνυμε με τα αντιπαθητικά greeklish, μ' εμένα την έχει πατήσει χοντρά ο ΜακΧάνους. Γιατί εκτός από τις ύβρεις προς τον "αρτουά", έχει συμπεριλάβει στο υβρεολόγιό του επωνύμους και δημόσια πρόσωπα.

Βρε, μπας και πίνει πολλές μπύρες και γίνεται λιάρδα και δεν ξέρει τι λέει και τι κάνει;

Και γι αυτό μόλις συνέλθει ζητάει να του διαγράψουν τα σχόλια που έκανε εν ...βρασμώ μπύρας;

Ανώνυμη φραγκόκοτα σε ποιους ακριβώς απευθύνεις έκκληση για έλεος;

Μίλησαν αρκετοί πριν από εσένα και μάλλον οφείλεις να είσαι σαφέστερος. Αν δε, η έκκλησή σου αφορά και σ' εμένα, ενημέρωσέ με για να σου απαντήσω καταλλήλως.

Στους υπόλοιπους αφήνω την καλησπέρα μου και θα απαντήσω στην πρώτη ευκαιρία.

Δημοσίευση σχολίου

artois Image Hosted by ImageShack.us
"artois" - ράτσα ενός κυνηγετικού, χαριτωμένου σκύλου - είναι η συλλογική περσόνα κάποιων ανθρώπων, που συναντήθηκαν στο διαδίκτυο και διαπίστωσαν ότι πάσχουν από την ίδια "ασθένεια": είναι αλλεργικοί στους πάσης φύσεως "δηθενατζήδες". Τέρμα τα ντεμέκ είτε πρόκειται για δήθεν πολιτικούς σωτήρες, δήθεν δημοσιογράφους, δήθεν σκεπτόμενους, δήθεν αριστερούς, δήθεν ανιδιοτελείς, δήθεν σοβαρούς, δήθεν προοδευτικούς... Aπό τις 13.12.2010, νέο μέλος: artois 4, o λαϊκιστής. Aπό 11/11/11 νέος μεταβατικός αρθΡογράφος ο "Αρτουά ο παλιός" - με συγκεκριμένη διάρκεια, μέχρι 12/12/12 που θα "συνοδεύσει" τον μάταιο κόσμο στο τέλος του [επιτέλους!]

. .

Θεματα

  • ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
  • ΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ
  • On AIDS
  • ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ και ΜΝΗΜΗΣ
  • TO MIKΡΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΟΒSERVER
  • ΤA ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΑ
  • ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΕΛΟΣ!

    . .

    Aλλα

  • ΠΛΑΣΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑ ΜΕΣΩ ΨΕΥΔΟΪΣΤΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΣΑΣ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ
  • ΠΑΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
  • O ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ
  • H MAΡΙΑΝΝΑ ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ
  • H AΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΝΤΙΒΑΝΙ
  • ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΙΛΟΤΙΜΟ
  • ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΕΣΒΥΩΠΙΑ
  • ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΥΛΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ
  • . .

    o artois o 4oς προτεινει (boo to alternative douchebags!)

  • MΠPAΦ : Mikeius vs. Alt-Bags (part 1)
  • MΠPAΦ : Mikeius vs. Alt-Bags (part 2)
  • MΠPAΦ : Mikeius vs. Alt-Bags (part 3)
  • LINKS:

    EKΔΟΤΙΚΑ ΝΕΑ: Απο 1ης Μαρτιου, η νεα υπερπολυτελης εκδοση της "Αυτομπλογκο- γραφιας μου". Δερματοδετη με 5 υπεροχα αυθεντικα σβαροφσκι στη θεση των ομικρον. ......... κλικ εδω για περισσότερα

    ........Image Hosted by ImageShack.us

    -

    ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΧΡΕΙΟ: _____ MIA ΦΙΛΟΔΟΞΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΟΒSERVER

    Για τις δυσκολες ωρες σας: TA ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ακομα μια φιλοδοξη προσπαθεια του Οbserver

    Powered by Blogger
    and Blogger Templates
    Image and video hosting by TinyPic