« A Ρ Χ Ι Κ Η - Σ Ε Λ Ι Δ Α | "Mικροί" και "μεγάλοι" εν blogging: 1 - 0 ή Η Αποκ... » | Πρόταση προς την κυρία Εύα Στεφανή » | Φυσάει νοτιάς στην Τέχνη ή ιδέα μας είναι;;;; » | Εύθραυστες οι μάσκες των προοδευτικάριων """καλλιτ... » | To whom it may concern. Δηλαδή στα "βούρλα" του Αr... » | Kαλά φάγαμε, καλά ήπιαμε, να 'χαμε και μια τέχνη τ... » | ΚΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΚΟΛΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΑΡΕΛΙ, όπως το είπε... » | ΙΔΡΥΜΑ ΜΠΛΟΓΚΕΝΧΑΪΜ, για την Τέχνη και την ....Χει... » | κάτι... » | UPDATE: Mπιρομανείς και παληκάρια γίναμε μαλλιά κο... » 

Δευτέρα, Ιουνίου 11, 2007 

Έκτακτη ιατρική ανακοίνωση: Επανασυγκόλληση με πλήρη επιτυχία!


Με πλήρη επιτυχία εστέφθη η επιχείρηση ανασυγκόλλησης των τσόφλινων προσωπείων της ομάδας του Αρτ λογκοκρίζια που "φιλοτέχνησε" ειδικό μπλογκ για την Εύα Στεφανή.

Μετά τις αθρόες αιτήσεις για απόσυρση υπογραφών και την διεθνή* κατακραυγή για την διαγραφή των σχολίων, οι συμμετέχοντες στο μπλογκ κατά της λογοκρισίας που απέδειξαν περίτρανα on line, ότι "τους λογοκριτές πολλοί εμίσησαν αλλά την λογοκρισία ουδείς", αποφάσισαν να προσφύγουν στην βοήθεια της επιστήμης.

Οι πληροφορίες μας ότι για την απόφαση της επανεμφάνισης των σχολίων ευθύνονται οι μπρατσωμένοι που επεκράτησαν κατά τον τριήμερο ομηρικό σκυλοκαυγά στο Art Μalliotravigma, ελέγχονται.



* Ελλάδα και Βενετία συνταράχθηκαν συθέμελα από την είδηση που μετέφερε στον Δόγη του Εξαρχάτου ο ίδιος ο πρωτοσπαθάριος του αγώνα, κύριος Nίκος Ξυδάκης.



...και ο πάντα έγκυρος Οbserver, δικαιώνεται για ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ.




-

Αχαχαχαχαχαχαχα!!!

Και να σκεφτείς, μόλις τους έστειλα το μέηλ αμέσως αποσύρανε το όνομά μου, τώρα τι θα κάνουν; Μήπως το μετανιώσουν κι εξίσου εύκολα θα πάρουν πίσω την έσχατη απόφασή τους;

Καλάαααα... μην περιμένουν ότι θα αποκτήσει μεγαλύτερη δυναμική η κίνησή τους με αυτά τα συνασπίστικα τερτίπια. Αρκετά εκτέθηκαν, να τους γίνει μάθημα.

Πάντως, δεν είδα την αισθητική και εννοιολογική ενόχληση του κυρίου Ξυδάκη να ισχύει και στην περίπτωση Τσιπρόπουλου κατά το ίδιο σθένος με την Art Athina [τους χάλαγε να το κάνουν πιο παγκοσμιοποιητικά όσο και κατανοητά για τους μιξοβαρβάρους Art Athens; Τι είναι Athina; Ζουραροσαραντοκαργακίστικες και λιανοκανελλίστικες μπαμπουινιές].

Α, όλα κι όλα πρώτα στηρίζουμε την μειοψηφική εννοιολογική συνασπίστικη αντίληψη περί λογοκρισίας και μετά το παγκόσμιο πραγματολογικό διακύβευμα της ελευθερίας του διαδικτύου (ίδε Κίνα κλπ).

Κορυβαντισμοί υποκρισίας, πρώτα τον εαυτό μας ψευτοαριστεροελληναρά κοιτάμε κι όχι τις παγκόσμιες συνέπειες που θα τις πάρουμε χαμπάρι πολύ αργά όσο ο αυτισμός για μια δήθεν αρτίστα ανάγεται σε εθνοπατριδοκαπηλικό θέμα.

Εάν δεν έχουμε το κουράγιο να πούμε εκοπρησάτο η φοράς εν αλωνίω, ο αφελληνισμός μέσω ψευτοαριστερίστικων θέσων μάς είναι άξιος και υπεράξιος/υπεράκτιος.

Και η χοντρή πλάκα είναι που τους πέταξαν το "μουνόπανα" ο Οmadeon και ο J95 αλλά δεν τους πειράζουν τους φωστήρες της ηθικομπλογκολογίας που βλέπουν μουνί σε βίντεο.

Ρεζιλίκια, πολλά ρεζιλίκια.

Ε, ναι, είναι που έχουν συνηθίσει στην υποκρισία γενικώς. Την ίδια μετέφεραν και στο διαδίκτυο και όπως βλέπεις είναι πολλοί οι ψάρακες που τσιμπάνε.

Και, οπωσδήποτε, τα εικονικά γεννητικά όργανα δεν τους ενοχλούν, αρκεί να συντελείται ο ερεθισμός τους εκτός του μπλογκ και του οίκου τους.

Είναι βέβαια περίεργο που τον κύριο Ξυδάκη τον ενοχλούν μόνον οι "ανώνυμοι" που δεν έρχονται σε οργασμό με την ιδέα και μόνον ότι συνομιλούν και συνυπογράφουν μαζί με κάποιον επώνυμο των ΜΜΕ.

Ενώ για όσους ανώνυμους ξεροχύνουν μέσα στο μπλογκ του επειδή καταδέχεται και τους μιλάει, δεν δείχνει την παραμικρή δυσαρέσκεια.

Είναι βέβαια περίεργο που τον κύριο Ξυδάκη τον ενοχλούν μόνον οι "ανώνυμοι" που δεν έρχονται σε οργασμό με την ιδέα και μόνον ότι συνομιλούν και συνυπογράφουν μαζί με κάποιον επώνυμο των ΜΜΕ.

Αυτό εξηγείται εύκολα, λέγεται "γλείψιμο". Αρκεί να σκεφτείς μόνο τη ματαιοδοξία του να συναναστρέφεσαι με επώνυμο για να αποκτήσεις ειδικό βάρος με τη παρουσία σου. Μακρυά από μένα αυτά, την είχα πατήσει τότε που μόλις πρωτάνοιξε ο Νίκος Δήμου μπλογκ, γνωστά μαυρογάτικα νικοδημοπουλάκια φρόντισαν να "καθαρίσουν" το χώρο του για να πιάσουν αυτοί πρώτο στασίδι θέση. Και μετά αναρωτιέται ο ΝΔ τι φταίει και που έφταιξε...

Σημειωτέον, δεν μου έφταιξε ποτέ ο ΝΔ, αλλά οι σχολιαστές του. Κι έχουμε το γελοίο φαινόμενο με τον ΝΔ να ανοιγοκλείνει μπλογκς με μεγαλύτερη συχνότητα από του ΜακΧάνους.

Και για να καταλάβεις πόσο εκτιμώ τον Νίκο Δήμου, η Δυστυχία του να είσαι Έλληνας θα έπρεπε να διδάσκεται μαζί με τον Σολωμό. Απλά, ο ΝΔ την πάτησε από την αυτοϊκανοποίηση τού να μαζεύει 300-400 σχόλια σε κάθε ποστ που ακυρώνουν οτιδήποτε σωστά και λάθη που έχει γράφει. Δηλαδή, δεν υπάρχει μπλογκ του ΝΔ, υπάρχει ένα μπλογκ που οι σχολιαστές του κατευθύνουν ένα άτομο που κατά τύχη λέγεται Νίκος Δήμου.

Κι αυτή είναι η κατάρα της δημοφικίας.

δημοφικίας = δημοφιλίας

Έχω πάθει σύγχυση jago από την παρουσία των συγγραφέων και των δημοσιογράφων μέσα στα μπλογκς. Oμολογώ ότι έχω απογοητευθεί από την εικόνα τους και το κακό είναι πως αυτό έχει ως συνέπεια και την αμφισβήτησή μου ως προς το έργο τους.

Προτιμώ να μου μιλούν μέσα από τα βιβλία ή τις εφημερίδες τους και να μην μπλέκουν τα επαγγελματικά τους με το ερασιτεχνικό του blogging. To ίδιο πιστεύω και για τα μπλογκς των πολιτικών.

Με λίγα λόγια, πιστεύω πως τα κίνητρά τους είναι εμπορικά και διαφημιστικά και αυτό με κάνει όχι μόνον να επιφυλάσσομαι, αλλά να αδικώ, ίσως, και κάποιους.

Από όσα έχω διαβάσει ο μόνος που με πείθει είναι ο Αλέξης Σταμάτης.

Για το συγκεκριμένο βιβλίο, όπως και για άλλα ακόμα του Ν.Δ. να σου πω ότι δεν έχω την ίδια άποψη, αλλά δεν είναι το μοναδικό σημείο που διαφωνούμε.

α,

και νομίζω ότι θα ήταν άκρως διδακτικό για τους ίδιους αν έβγαιναν στο μπλογκινγκ χωρίς την επωνυμία τους.

Όχι μόνον για να δουν πόσα απίδια παίρνει ο σάκος, αλλά και για άλλους ευνόητους λόγους.

Το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον ως πείραμα, αλλά πρέπει να παραδεχθώ ότι χρειάζονται κότσια για κάτι τέτοιο.

Τα έχουν όλοι όμως;

Καλά, και για τον Έλληνα Βούδα μπορώ να σου πω ότι είναι η πιο ανυπέρβλητη βλακεία που έχει γράψει, αλλά να μου επιτρέψεις πως η Δυστυχία του να είσαι Έλληνας είναι πάρα πολύ αξιόλογο βιβλίο.

Ο Αλέξης Σταμάτης είναι αμφιλεγόμενος μπλόγκερ και ως εκ τούτου ο πιο ειλικρινής. Αν ήταν σαφής στη χειραγώγηση, τη ποδηγέτηση, και όπως θες αλλιώς να το πεις, θα είχε τη μοίρα του Νίκου Δήμου. Αυτό το αναγνωρίζω του Σταμάτη αν και δεν μου πολυαρέσει - την ειλικρίνεια της παρουσίας του χωρίς ταφτάδες και βελούδα που λέει ο Κουμανταρέας για τον Κοσμά Πολίτη, aka Πάρις Ταβελούδης.

Κι άσε τα θρυλικά






























ΣΠΛΑΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!

Η απογοήτευση που νιώθεις είναι και δική μου, αλλά τους συγχωρώ. Αυτή η αμηχανία οφείλεται καθαρά, κατ' εμέ, στην ιδιότητα που προσπαθούν αν βγάλουν προς τα έξω. Συγγραφέας ή άνθρωπος; Συγγραφέας ή μπλόγκερ; Συγγραφέας ή κατίνα; Συγγραφέας ή σχολιαστής σε εφημερίδα; Εκεί παγιδεύονται, δεν ξεκαθαρίζουν τις προθέσεις τους και το παράδοξο είναι η επωνυμία τους που λειτουργεί αποτρεπτικά στο να καταθέσουν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΕΣ πολιτικές απόψεις. Μου είναι ανεξήγητο αυτό, τι φοβούνται;

Θα το πω εδώ πρώτη φορά, με όλες τις συνέπειες αλλά χωρίς φωτογραφική παρουσίαση. Γνωρίζω συγγραφέα της πρώτης γραμμής που έχει "ανώνυμο" μπλογκ, αλλά δεν το κάνει από κρυψίνοια παρά μόνο για να μπορεί να γράφει ελεύθερος τις πολιτικοκοιωνικές απόψεις του. Γιατί;

Αν σκεφτείς πόσοι "κρυμμένοι" δημοσιογράφοι έχουν μπλογκ... εύλογο είναι ότι από τη γνωστή συμμορία, των ψευτοαριστεριστών της wordpress κυρίως, πως δεν θα μπορούσαν να ξεφύγουν από τις δαγκάνες της κατινίστικης αμφισβήτησης έτσι και δημοσιοποιούνταν...

Η αυτολογοκρισία στα μπλογκς είναι μάλλον το μεγαλύτερο κεφάλαιο που τον όγκο της δεν τον υποψιαζόμαστε. Πικρή η αλήθεια αυτή.

Πρόταση: Μην εξαντλείς (καις) εδώ το θέμα. Καλύτερα δεν είναι να το κάνεις ποστ στο μπλογκ σου;

Αξίζει νομίζω.
(αρκεί να μην έχει τόσα ...κενά)


...και πιο aka: Παρασκευάς Ταβελούδης

Tι καλά που περνάτε εσείς εκεί!

Πάντως η μουσική είναι υπέροχη.

Το καλό είναι πως ως συνδιαχειριστής δεν χρειάζεται να ζητήσω το url. Θα το κατεβάσω μόνος μου.

Γμτ είναι και νύχτα, εαν βγώ στο μπαλκόνι με τον υπολογιστή να απολαύσω το θαλασσινό αεράκι θα σηκώσω τη γειτονιά στο πόδι.

:(

Mήπως μπορείς να μου πεις από που είναι το τραγούδι που παίζει;

Σιγά το δύσκολο να βρεις το δεν χρειάζεται να ζητήσω το δεν χρειάζεται να ζητήσω το url του τραγουδιου

Σωστά, μην πιστεύετε τον partois που λέει ότι μπορεί να το κατεβάσει μόνος του ως συνδιαχειριστής. Είναι σπάγκος και δεν θέλει να δίνει τραγούδια.

Όλοι μπορούν να τα κατεβάσουν: Προβολή --> προέλευση, βλέπουν το template του κάθε μπλογκ και βρίσκουν το url του τραγουδιού που ακούγεται. Με φάιρφοξ, γίνεται ακόμα πιο εύκολα. Πατάς ένα και μόνο κουμπί και κατεβαίνει.

Το Τatouage Βleu, είναι από το cd του Ben Onono "Badagry Beach" (2001). Το βρίσκεις, όμως, και στο Cafe Del Mar vol. 8.

Δημοσίευση σχολίου

artois Image Hosted by ImageShack.us
"artois" - ράτσα ενός κυνηγετικού, χαριτωμένου σκύλου - είναι η συλλογική περσόνα κάποιων ανθρώπων, που συναντήθηκαν στο διαδίκτυο και διαπίστωσαν ότι πάσχουν από την ίδια "ασθένεια": είναι αλλεργικοί στους πάσης φύσεως "δηθενατζήδες". Τέρμα τα ντεμέκ είτε πρόκειται για δήθεν πολιτικούς σωτήρες, δήθεν δημοσιογράφους, δήθεν σκεπτόμενους, δήθεν αριστερούς, δήθεν ανιδιοτελείς, δήθεν σοβαρούς, δήθεν προοδευτικούς... Aπό τις 13.12.2010, νέο μέλος: artois 4, o λαϊκιστής. Aπό 11/11/11 νέος μεταβατικός αρθΡογράφος ο "Αρτουά ο παλιός" - με συγκεκριμένη διάρκεια, μέχρι 12/12/12 που θα "συνοδεύσει" τον μάταιο κόσμο στο τέλος του [επιτέλους!]

. .

Θεματα

  • ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
  • ΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ
  • On AIDS
  • ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ και ΜΝΗΜΗΣ
  • TO MIKΡΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΟΒSERVER
  • ΤA ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΑ
  • ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΕΛΟΣ!

    . .

    Aλλα

  • ΠΛΑΣΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑ ΜΕΣΩ ΨΕΥΔΟΪΣΤΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΣΑΣ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ
  • ΠΑΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
  • O ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ
  • H MAΡΙΑΝΝΑ ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ
  • H AΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΝΤΙΒΑΝΙ
  • ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΙΛΟΤΙΜΟ
  • ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΕΣΒΥΩΠΙΑ
  • ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΥΛΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ
  • . .

    o artois o 4oς προτεινει (boo to alternative douchebags!)

  • MΠPAΦ : Mikeius vs. Alt-Bags (part 1)
  • MΠPAΦ : Mikeius vs. Alt-Bags (part 2)
  • MΠPAΦ : Mikeius vs. Alt-Bags (part 3)
  • LINKS:

    EKΔΟΤΙΚΑ ΝΕΑ: Απο 1ης Μαρτιου, η νεα υπερπολυτελης εκδοση της "Αυτομπλογκο- γραφιας μου". Δερματοδετη με 5 υπεροχα αυθεντικα σβαροφσκι στη θεση των ομικρον. ......... κλικ εδω για περισσότερα

    ........Image Hosted by ImageShack.us

    -

    ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΧΡΕΙΟ: _____ MIA ΦΙΛΟΔΟΞΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΟΒSERVER

    Για τις δυσκολες ωρες σας: TA ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ακομα μια φιλοδοξη προσπαθεια του Οbserver

    Powered by Blogger
    and Blogger Templates
    Image and video hosting by TinyPic