« A Ρ Χ Ι Κ Η - Σ Ε Λ Ι Δ Α | Η απογοήτευση στα Σκόπια και η εισήγηση του Διοικη... » | Το Ευρωπαϊκό Πρωτοδικείο αρνείται ότι το PKK είναι... » | ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ » | To πρώτο μέρος της αποκλειστικής συνέντευξης του Α... » | ΑΥΤΗ ΕΙΜΑΙ ! » | Συμβιωτικό σύνδρομο: Η πρώτη παρενέργεια του Συμφώ... » | Χειραψία συμβίωσης: Επαναστατική καινοτομία για τη... » | Compactum d' oro: Νέος νομικός όρος για τα συμβόλα... » | Συμβόλαια μοναξιάς και αγαμίας » | Σύμφωνα συμβίωσης: Η χαρά του συμβολαιογράφου » 

Τετάρτη, Απριλίου 09, 2008 

"Arte o narcisismo patológico ?"

.

δεν είναι δυνατόν να καλείται
από επίσημο φορέα
ένας τέτοιος """καλλιτέχνης"""

(Από το blog HELLASPRESS)


επειδή ο νους μας αδυνατεί να συλλάβει,
ότι μπορεί να ενεργεί με αυτόν τον τρόπο ένας επίσημος φορέας, υποθέτουμε ότι πρόκειται για κακόγουστη φάρσα
που έχει σκοπό να δοκιμάσει τα νεύρα και τις αντοχές μας


Σχετικά links:
YouTube: Boicot a Guillermo Vargas "Habacuc"
YouTube:G.H.V, Bienarte, Maltratador de Animales

Τώρα βρε το ανακάλυψες; Και δεν είναι όλη η αλήθεια, ασχολήθηκαν πολλά μπλογκ με αυτό το θέμα. Στην τύχη πάρε ένα για να μαθαίνεις.

Tώρα "ανακάλυψα" την Bienal Centroamericana Honduras 2008 και την πρόσκληση που του έκανε - όχι την πρώτη προσπάθεια της καλλιτεχνάρας. Τι φαντάστηκες; πως παρακολουθώ την διεθνή εικαστική κίνηση; Το βρίσκω εφιαλτικό να προσκαλείται στην έκθεση για να "εκθέσει" το ίδιο "έργο".

Όσο για το μπλογκ που με παραπέμπεις, πρώτη φορά το είδα, επομένως δεν μπορούσα να ξέρω τι γράφει. Έτυχε να δω την είδηση, σήμερα, στο ΗΕLLAS PRESS και ...ξαναφούντωσα.
(και μη με "μαλώνεις"! τρεις μέρες διαφορά δεν τις λες καθυστέρηση πληροφόρησης.)

Περιττό να σου πω ότι βρίσκω τρισμέγιστες μαλακίες αυτά που αραδιάζει το "λιανοκλάδι" σχετικώς με το τι πρέπει να επιτρέπεται στην τέχνη, ακόμα κι αν τα θέτει ως ερωτήματα.

Θα με έπειθε, αν πρόσφερε τον εαυτό του ως μοντέλο σε έναν "καλλιτέχνη" που θα τον έκλεινε σε ένα βαρέλι γεμάτο με αλατισμένο νερό για να μας δείξει πώς πνίγηκαν, από αδιαφορία διαφόρων, οι επιβάτες του "Σάμινα".

(εσύ "υπέγραψες" για το μποϋκοτάζ;)

Θα σε ενημερώνω τακτικότερα για τέτοιου είδους "κινήσεις". Πάντως, η αναζήτηση στο SYNC έδωσε 59 αποτελέσματα μέχρι στιγμής, τον art attack ήθελες να σου βάλω λινκ;

Από κει και πέρα, είμαι σκεπτικός όταν μου σερβίρουν τέτοιες "αμάσητες" ειδήσεις γιατί η συγκεκριμένη παραείναι σκανδαλώδης. Δεν έχω πειστεί απόλυτα για το τι έχει συμβεί στην πραγματικότητα επειδή ο Guardian αφήνει ανοιχτό το παράθυρο.

Και δεν υπογράφω το "μποϋκοτάζ" για δύο λόγους:
1. Είναι ασαφές από ποιον ξεκίνησε. Θέλω να ξέρω που βάζω την υπογραφή μου.
2. Υπογράφω πάντοτε με το ονοματεπώνυμό μου σε τέτοιες περιστάσεις κι όχι σαν μπλόγκερ (κι ούτε πρόκειται ποτέ να υπογράψω ως "φάντασμα" σε petition). Αλλά όταν δεν έχω πειστεί για τη βασιμότητα της καταγγελίας... κρατάω το μικρό καλάθι προς το παρόν.

ΥΓ. Γιατί δεν βγάζεις κι εσύ ένα δεκάρικο ποστ για αποχώρησή σου από την κακούργα μπλογκόσφαιρα για να γελάσουμε λίγο;

Πάρε τον Αρκούδο που τα ψάχνει πολύ σχολαστικά τέτοια θέματα:
http://arkoudos.com/blog/?p=1309
Και σε γενικές γραμμές συμφωνώ με το ποστ του.

Όλο άγνωστες λέξεις μού βάζεις... Τι είναι πάλι το art attack; Θα έπρεπε να το ξέρω; Είναι πιο γνωστό από τον σύλλογο "Φίλων Θαλασσίου Σκι Mονής Βατοπεδίου";

"Από κει και πέρα, είμαι σκεπτικός όταν μου σερβίρουν τέτοιες "αμάσητες" ειδήσεις γιατί η συγκεκριμένη παραείναι σκανδαλώδης"

Το ίδιο δεν γράφω κι εγώ; Ότι μου φαίνεται απίστευτο;

Όπως και νά 'χει, πάντως, γεγονός παραμένει ότι η καλλιτεχνάρα πήρε ένα ελεύθερο σκυλί και το έδεσε με σκοινί για να το παρουσιάσει ως έργο τέχνης στους "φιλότεχνους".

Yποθέτω ότι δεν είσαι τόσο αφελής για να πιστεύεις ότι το ρώτησε αν ήθελε να του κάνει το μοντέλο ή ότι ένα αδέσποτο θα παρέμενε ήρεμο και δεμένο σε κλειστό χώρο αν δεν το είχαν καταστήσει έτσι με ασιτία ή κατασταλτικά...

(αν και δεν θέλω να αποχωρήσω από την μπλογκόσφαιρα για να μην δυσαρεστήσω τα εκατομμύρια των αναγνωστών μου, δεν μπορώ παρά να "εκμεταλλευτώ" την πρότασή σου)

"Φίλων Θαλασσίου Σκι Mονής Βατοπεδίου" χαχαχαχαχχαχαχα
καταπληκτικό!!!! Αρτουά έχεις χιούμορ ...

Πάντως δεν μου είπες γιατί θεωρείς τρισμέγιστες μαλακιες αυτά που "αραδιάζω" ??

Για το "χιούμορ μου" σου απαντώ ΕΔΩ.

Οι τρισμέγιστες, αφορούσαν μόνον στην ανάλυση που έκανες περί της "τέχνης" αυτού του κυρίου Τάδε Ταδόπουλου.

Νομίζω ότι έγραψα στα δύο σχετικά ποστς σου γιατί τις χαρακτήρισα τρισμέγιστες.

Συμπληρώνω ακόμα ότι αυτός ο Ταδόπουλος, το έκανε μόνον για να δημιουργήσει θόρυβο, όπως κάνει ο κάθε ατάλαντος, άλλωστε, και ότι απολογούμενος για το ""έργο"" του, εκτός από δήθεν καλλιτέχνης, αποδείχθηκε και γελοίος υποκριτής: Ακόμα κι αν το κοινό αδιαφόρησε, αυτός ο παπάρας ΚΑΙ αδιαφόρησε ΚΑΙ εκμεταλλεύθηκε τον σκυλούκο.

Κάτι τέτοιοι παπάρες είναι ικανοί να εκθέσουν στις γκαλερί και κανένα πεινασμένο αφρικανάκι και να το βαφτίσουν Τέχνη.

κάτι ακόμα γύρω από το ζήτημα αυτό: Όσο δεν γνωρίζω τις προθέσεις τους, διατηρώ επιφύλαξη και γι αυτούς που συγκεντρώνουν "υπογραφές" για το μποϊκοτάζ. Παίζει και η πιθανότητα να δημιουργούν ταχυδρομική λίστα για να στέλνουν διαφημίσεις για σκυλοτροφές.

Ναι,ναι!!! αυτό το πεινασμένο αφρικανάκι πολύ μου άρεσε δίπλα στο πεινασμένο κοκαλιάρικο σκυλί!Φοβερό ντεκόρ και γούστο!Είναι δείγμα τέχνης για τον αγαπητό μας μας"καλλιτέχνη"urfurs"που όλοι εμείς οι φιλόζωοι πάσχουμε απο βλακομαλακία και έλλειψη αισθητικής.Και το καλύτερο?!!!αγνοούμε την τέχνη!
Μπορείτε να απολαύσετε την προσβλητική επίθεση που μου έκανε στα σχόλια, στο ποστ μου"χαλάσματα"
Θα το καταχαρείτε...

Μια καταπληκτική προσφορά. Προωθήστε το σε όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

(κλικ)

Υ.Γ.: Όπου "ιμέιλ" και "φάνι", βάλτε ό,τι κυβερνοσαβούρα θέλετε. Γιου γκετ μάι ντριφτ.

Panagiota, φαίνεται πως αυτού του είδους τα "επιχειρήματα" προτιμά ο urfurslaag. Δεν βρίζει μόνον γάτες, βρίζει και μανάδες, όπως διάβασα...

Artois, ένιωσα την ανάγκη να σε συγχαρώ γιά τις εγγραφές και τα σχόλια σου, όσον αφορά αυτό το θέμα. Έγραψα κι εγώ σχετικά στο blog μου στον pathfinder.Να είσαι πάντα καλά! Την Καλημέρα μου!
ΑΡΚΟΥΔΑ

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Λολίτα, αφαιρώ από τα σχόλια σου, τα σημεία που αναφέρονται σε προσωπικά - πραγματικά ή μη - δεδομένα τρίτων.

από ---> λολιτα | 15/4/08 10:51 πμ:

καλημερα. εγω artois δεν ενιωσα καμμια αναγκη να σε συγχαρω οπως η αρκουδα..Αλλα μια στιγμη τι βλεπουν τα μεγαλα και τσακιρικα ματακια μου?την κυρα Παναγιωτα εδω?και τι κανει?κλεγεται στον μεγαλο(τροπος του λεγειν)να μαλωσει τον ουρφουρσλααγκ?αχ κυρα παναγιωτα αν εσυ με αυτες τις τακτικες εισαι φιλοζωη εμενα να με δεσουν ενα χρονο στην γκαλερυ...

Αρκούδα, γιατί δεν έγραψες το link του μπλογκ σου;

Καλό μου παιδί Αρτουα.
Είναι πραγματικά τα δεδομένα που έγραψε η μελίρρυτη λολίτα.!(όνομα και πράγμα)
Μάλλον την έκανες έξαλλη που έσβησες τις προσβολές της στο άτομο μου!
Μια σιτεμένη κορασίς είμαι στα 54 επιχειρηματίας και μητέρα(και δεν ντρέπομαι καθόλου γι άυτό)
Αλλά δεν ήρθα να κλαφτώ σε κανέναν.Πέρασα απο εδώ για να κάνω εμφανή την κακή "διαγωγή" κάποιων ατόμων που βρίζουν τους πάντες και τα πάντα μέσα απο την ανωνυμία ενός μπλόγκ.
Τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο.
Την καλησπέρα μου...

Υ.Γ.Το αν είμαι φιλόζωη ή φιλοανθρωπίνη αφορά εμένα και μόνο εμένα.Οπότε ας μην παιδεύετε η καλή μας φίλη Λολίτα με ερωτηματικά για το τι είναι η Παναγιώτα...
(συγνώμη που καταχράστηκα τον χώρο σου)

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

από ---> λολιτα | 15/4/08 7:54 μμ
καλα μπορεις να μου εξηγησεις ακριβως ποια προσωπικα δεδομενα περιειχαν τα σχολια μου που εσβησες?
[...]
Αrtois το οτι εσβησες το σχολιο μου
δειχνει το ποιον σου που αλλωστε ειναι γνωστο στην μπλογκοσφαιρα!


Χαίρομαι που είναι γνωστό πως δεν επιτρέπω υβριστικούς χαρακτηρισμούς προς άλλους μπλογκερς. Διαγράφω κι αυτό το ποστ γιατί συνεχίζεις το ίδιο βιολί. Αν θέλεις να βρίζεις και να αναφέρεσαι σε προσωπικά δεδομένα τρίτων, να πηγαίνεις να γράφεις σε "καλλιτεχνικά" μπλογκς.

Και όταν "το ποιόν" μου δεν εγκρίνεται από περσόνες σαν εσένα, νιώθω ιδιαίτερη ικανοποίηση.

Προσωπικά δεδομένα είναι το όνομα, η ηλικία, το επάγγελμα, η οικογενειακή κατάσταση, η κατάσταση της υγείας, ο τόπος κατοικίας, τα πολιτικά φρονήματα, η ερωτική ζωή και άλλα ακόμα.

Σου έκανα την αρχή - σύρε ψάξε για τα υπόλοιπα.

σε χαιρετώ

Panagiota, για ό,τι σε αφορά μπορείς να γίνεις όσο αποκαλυπτική θέλεις.

Και μην ανησυχείς για την χρήση του χώρου. Δεν τον νοικιάζω με το τετραγωνικό, αλλά με τον χρόνο.

Και έχω ήδη προπληρώσει μέχρι το 2025!

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

λολιτα είπε:
.....
.....
.....
.....
αυτα εννοεις προσωπικα δεδομενα?
αυτα τα δημοσιευει ρε ζωον(θιγοντας τα καημενα τα ζωακια βεβαιως βεβαιως..)


Aυτά τα δημοσιεύει στο δικό της μπλογκ, δεν στα μεταβίβασε για να τα περιφέρεις ως "επιχειρήματα" στα μπλοκγς των άλλων.

Κάτι δεν πάει καλά με την αντίληψη και το ήθος σου, Λολίτα.

Δημοσίευση σχολίου

artois Image Hosted by ImageShack.us
"artois" - ράτσα ενός κυνηγετικού, χαριτωμένου σκύλου - είναι η συλλογική περσόνα κάποιων ανθρώπων, που συναντήθηκαν στο διαδίκτυο και διαπίστωσαν ότι πάσχουν από την ίδια "ασθένεια": είναι αλλεργικοί στους πάσης φύσεως "δηθενατζήδες". Τέρμα τα ντεμέκ είτε πρόκειται για δήθεν πολιτικούς σωτήρες, δήθεν δημοσιογράφους, δήθεν σκεπτόμενους, δήθεν αριστερούς, δήθεν ανιδιοτελείς, δήθεν σοβαρούς, δήθεν προοδευτικούς... Aπό τις 13.12.2010, νέο μέλος: artois 4, o λαϊκιστής. Aπό 11/11/11 νέος μεταβατικός αρθΡογράφος ο "Αρτουά ο παλιός" - με συγκεκριμένη διάρκεια, μέχρι 12/12/12 που θα "συνοδεύσει" τον μάταιο κόσμο στο τέλος του [επιτέλους!]

. .

Θεματα

  • ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
  • ΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ
  • On AIDS
  • ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ και ΜΝΗΜΗΣ
  • TO MIKΡΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΟΒSERVER
  • ΤA ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΑ
  • ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΕΛΟΣ!

    . .

    Aλλα

  • ΠΛΑΣΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑ ΜΕΣΩ ΨΕΥΔΟΪΣΤΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΣΑΣ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ
  • ΠΑΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
  • O ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ
  • H MAΡΙΑΝΝΑ ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ
  • H AΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΝΤΙΒΑΝΙ
  • ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΙΛΟΤΙΜΟ
  • ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΕΣΒΥΩΠΙΑ
  • ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΥΛΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ
  • . .

    o artois o 4oς προτεινει (boo to alternative douchebags!)

  • MΠPAΦ : Mikeius vs. Alt-Bags (part 1)
  • MΠPAΦ : Mikeius vs. Alt-Bags (part 2)
  • MΠPAΦ : Mikeius vs. Alt-Bags (part 3)
  • LINKS:

    EKΔΟΤΙΚΑ ΝΕΑ: Απο 1ης Μαρτιου, η νεα υπερπολυτελης εκδοση της "Αυτομπλογκο- γραφιας μου". Δερματοδετη με 5 υπεροχα αυθεντικα σβαροφσκι στη θεση των ομικρον. ......... κλικ εδω για περισσότερα

    ........Image Hosted by ImageShack.us

    -

    ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΧΡΕΙΟ: _____ MIA ΦΙΛΟΔΟΞΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΟΒSERVER

    Για τις δυσκολες ωρες σας: TA ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ακομα μια φιλοδοξη προσπαθεια του Οbserver

    Powered by Blogger
    and Blogger Templates
    Image and video hosting by TinyPic