« A Ρ Χ Ι Κ Η - Σ Ε Λ Ι Δ Α | "Γαβ γαβ στις νερατζιές" - Το νέο βιβλίο της Έρσης... » | ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της Ε.ΚΙ.ΠΑ.ΝΗ.Λ (Ένωση Κινηματογραφ... » | Ιταλικός, Γαλλικός, Ρωσικός και Λεσβιακός κινηματο... » | Πρόταση-λύση για την ΟΛΚΕ και τους μηνυτές της » | Aυτό που ξέχασε να συμπληρώσει ο manifesto » | Εκατομμυριούχοι συζητούν για την ακρίβεια » | Ο Αλαβάνος βρήκε τη λύση! » | Γκαζμέντ Καπλάνι & Πανδώρα του Βήματος: Δημοσιογρα... » | Εναλλακτική Βήτα » | Urfurslaag pastiche, νούμερο 2: Έκρηξη σκυλοκαλλιτ... » 

Τρίτη, Μαΐου 20, 2008 

Απεξαρτουοποίηση: ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΑ ΕΘΝΙΚΙΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΦΑΓΑ! (ντον'τκίσδεφρογκ ντον'τλίβας)


Το νέο που έσκασε σαν βόμβα (αυτό είναι το πρώτο μάθημα δημοσιογραφικής κοινοτοπίας) στην μπλογκόσφαιρα, λύπησε το αρτουά γιατί ξέρει ότι ο j95 δεν ακκίζεται και δεν μας "απειλεί" ότι κλείνει για να κάνει ταμείο της συμπάθειάς μας και να συγκεντρώσει διάφορα "μη μας το κάνεις αυτό", "τι θα κάνουμε χωρίς εσένα", "είσαι αναντικατάστατος" (που είναι), ώστε να ξανανοίξει σε δυο μέρες επειδή - τάχαμ' τάχαμ' - λύγισε από τα παρακάλια των αναγνωστών του, ή επειδή του έστειλαν μέηλ από το Λονδίνο, ή επειδή δεν του έκλεινε καλά η αυλαία, ή επειδή η βροχή έσβησε από την πόρτα του την επιγραφή "Χαζάιν Πιρούιτ" -
(ως η επαναλαμβανόμενη ίδια δραματική ιστορία από διάφορους "αποχωρούντες_για_μισή_ώρα" μπλόγκερς).

dontkissthefrog.net:
Το μπλογκ κλείνει επ'αόριστον. Ή αλλιώς "screw you guys, I'm going off bloggin'". Τα παράπονά σας στο μέηλ μου. Αν δεν το ξέρετε ...είχατε 3 ολόκληρα χρόνια να το μάθετε. Your fault. update: όταν λέμε 'επ'αόριστον' εννοούμε μπορεί να ανοίξει σε 2 λεπτά, μπορεί να ανοίξει και σε 2 μήνες. Πάντως το κλείσιμο έχει ημερομηνία λήξης, απλώς είναι απροσδιόριστη.

To αρτουά παρά που είναι ένα μικρό και τρισχαριτωμένο σκυλάκι με τετράγωνη λογική, και, ως εκ τούτου, βλέπει τους μπλόγκερς κάπως σαν ...καρτούν, επέτρεψε στον εαυτό του να ξεφύγει από τις αυστηρές μπλογκοαρχές του και να μην κρύψει ποτέ την συμπάθειά του στον j95, με τον οποίο το συνδέει ένα χάος πολιτικών διαφορών.

Το αρτουά, για να διοχετεύσει δημιουργικά τη λύπη του, από σήμερα κάνει στροφή στην καριέρα του (
μάθημα πρώτο καλλιτεχνικής κοινοτοπίας
) και από μικρό και τρισχαριτωμένο σκυλάκι με τετράγωνη λογική, γίνεται ένα άγριο κυνηγόσκυλο για κάθε σκατοκέφαλο εθνίκι που κυκλοφορεί στη μπλογκόσφαιρα.

Προβαίνει στην πλήρη απεξαρτουοποίηση με τις εξής συγκεκριμένες ενέργειες:

= Αλλάζει τον τίτλο του μπλογκ του και το κάνει "Αρτουαράς ο Εθνικιοφάγος".
= Αλλάζει το όνομα του κράτους των Σκοπίων και από FYRER το κάνει ΑΝΩ ΕΛΛΑΔΑ.
= Συμπληρώνει μία αίτηση μέλους στο "Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι". Με την ελπίδα να γίνει αποδεκτή ώστε να συνεργαστεί με τα μέλη του στις άοκνες και ανιδιοτελείς (οπωσδήποτε) ερευνητικές τους προσπάθειες για την εφεύρεση νέων εθνικών μειονοτήτων που καταπιέζονται από την Ελλάδα η οποία, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο, είναι το βασίλειο του ρατσισμού και της καταπίεσης των φανταστικών μειονοτήτων που εφευρίσκουν οι διάφοροι "παρατηρητές".
= Γίνεται αδελφοποιτός με τον τουκιθεμπλόμ και βάζει υποψηφιότητα με το Ουράνιο Τόξο.
= Τυπώνει με δικά του έξοδα έντεκα εκατομμύρια βιβλία με παραμύθια της Ρεπούση, και τα μοιράζει με κούριερ σε κάθε έλληνα ώστε να μάθει την αληθινή ιστορία. Στους ξένους δεν θα μοιράσει γιατί αυτοί ξέρουν καλύτερα...
= Δημιουργεί ακτιβιστικές οργανώσεις σε όλη τη χώρα και ενεργοποιεί τα μέλη τους στο κατέβασμα κάθε καμπάνας που δαιμονίζει το σκύλο της Έρσης Σωτηροπούλου. Τις αντικαθιστά με ηχητικά συστήματα τελευταίας τεχνολογίας, σαν αυτά που έχουν στα αυτοκίνητά τους οι προοδευτικάριοι νεοελληναράδες ιδιοκτήτες σκύλων που ενοχλούνται από τις καμπάνες αλλά δεν ενοχλούνται που τα ζωάκια τους καταχέζουν τα ξένα πεζοδρόμια.
= Σε συνεργασία με τον Ξύριζα και την Φιλελεύθερη Ναρκωμαχία, παραδίδει στους γείτονες σκοπιανούς τα κλειδιά της Θεσσαλονίκης, της Κατερίνης, των Γρεβενών, της Λάρισας, του Κιλκίς, και γενικώς όλων των πόλεων, των κωμοπόλεων και των χωριών της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας, της βορειοανατολικής και, - γιατί όχι; - της βορειοδυτικής Στερεάς Ελλάδος, με extra bonus την Κέρκυρα και τους Παξούς μαζί με τους Αντίπαξους. Την Κεφαλονιά την κρατάμε γμ την τρέλλα μας, τη Ζάκυνθο την κρατάμε κι αυτή - για μη μας πάρουν το φλουρί τσαγκαρουσιάτο και τον πιτσιρίκο (ή τα καλοκαίρια της αγάπης) - και τη Σαμοθράκη την αφήνουμε να την παίξουν στα ζάρια με τους αυτοπροσδιοριζόμενους ως Τούρκους έλληνες μουσουλμάνους της Θράκης. Τα σκατοεθνίκια ας κρατήσουν την Κρήτη και την Καλαμάτα (ώστε να είναι ανταγωνιστικά με τα Σκόπια στην χορτοπαραγωγή) μαζί με ό,τι απομένει μετά τις απαιτήσεις των σκοπιανών και των αυτοπροσδιοριζόμενων ως τούρκων της Ανατολικής Θράκης.
= Ξε-εκχωρεί τον ΟΤΕ από την Deutsche Telecom και τον εκχωρεί στην κρατική εταιρεία τηλεπικοινωνιών του πρώην FYRER. Το αρτουά οφείλει να ομολογήσει ότι αυτή την ιδέα την έκλεψε από τον Γιωργάκη που είπε πως όταν το Πασόκ ξαναγίνει κυβέρνηση (αυτό μην το πάρετε τοις μετρητοίς) θα τον ξαναπάρει πίσω.
= Ποστάρει το πρώτο του ιστορικό διάγγελμα:

Καθυστερημένοι κωλοέλληνες, τελειωμένα εθνίκια, αγράμματοι ελληναράδες
Όταν ανασυσταθεί η Μεγάλη Aμερικανοθωμανική Αυτοκρατορία και γίνουν πάλι όλοι οι λαοί των Βαλκανίων ραγιάδες, μόνο τότε θα ζήσουμε εν ειρήνη, αρμονία και ευημερία.

Καλή επιτυχία στην Καλομοίρα.


Αρτουαράς ο Εθνικιοφάγος.- η φωτογραφία είναι από το yesboleh.blogspot.com

παιδί μου δεν έκλεισε ο j το μπλογκ του

η μ13 έκλεισε το δικό της

μπαμπά εσύ φταις που βαριέσαι να γράψεις ποστ με πάνω από πέντε λέξεις.

Άνοιξα το λίνκ που έδωσες και μέσα στην ταραχή μου δεν πρόσεξα αυτό το μικρούλι m13 που είχε στην αρχή. Το μάτι μου καρφώθηκε στο dontkissthefrog.net και έχασα τον κόσμο.

Ύστερα, πόσους μπλόγκερς ξέρεις με σώας τας φρένας εκτός από τον j95 και τους αρτουά;

Eμείς δεν κλείσαμε, άρα;;;;;;;;

"πόσους μπλόγκερς ξέρεις με σώας τας φρένας εκτός από τον j95 και τους αρτουά;"

η αλήθεια είναι κανέναν ...

απλά έχει διαβάσματα

manifesto,
Eίδες που είχα δίκιο;
(όπως ΠΑΝΤΑ, άλλωστε)

J,
Power και καλή επιτυχία, πες της.

(και οk! δεν την "πάτησα", απλώς βρήκα την ευκαιρία για να πω πλαγίως, αυτό που ήθελα)

Δημοσίευση σχολίου

artois Image Hosted by ImageShack.us
"artois" - ράτσα ενός κυνηγετικού, χαριτωμένου σκύλου - είναι η συλλογική περσόνα κάποιων ανθρώπων, που συναντήθηκαν στο διαδίκτυο και διαπίστωσαν ότι πάσχουν από την ίδια "ασθένεια": είναι αλλεργικοί στους πάσης φύσεως "δηθενατζήδες". Τέρμα τα ντεμέκ είτε πρόκειται για δήθεν πολιτικούς σωτήρες, δήθεν δημοσιογράφους, δήθεν σκεπτόμενους, δήθεν αριστερούς, δήθεν ανιδιοτελείς, δήθεν σοβαρούς, δήθεν προοδευτικούς... Aπό τις 13.12.2010, νέο μέλος: artois 4, o λαϊκιστής. Aπό 11/11/11 νέος μεταβατικός αρθΡογράφος ο "Αρτουά ο παλιός" - με συγκεκριμένη διάρκεια, μέχρι 12/12/12 που θα "συνοδεύσει" τον μάταιο κόσμο στο τέλος του [επιτέλους!]

. .

Θεματα

 • ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
 • ΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ
 • On AIDS
 • ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ και ΜΝΗΜΗΣ
 • TO MIKΡΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΟΒSERVER
 • ΤA ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΑ
 • ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΕΛΟΣ!

  . .

  Aλλα

 • ΠΛΑΣΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑ ΜΕΣΩ ΨΕΥΔΟΪΣΤΟΛΟΓΙΟΥ
 • ΣΑΣ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ
 • ΠΑΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
 • O ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ
 • H MAΡΙΑΝΝΑ ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ
 • H AΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΝΤΙΒΑΝΙ
 • ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΙΛΟΤΙΜΟ
 • ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΕΣΒΥΩΠΙΑ
 • ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΥΛΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ
 • . .

  o artois o 4oς προτεινει (boo to alternative douchebags!)

 • MΠPAΦ : Mikeius vs. Alt-Bags (part 1)
 • MΠPAΦ : Mikeius vs. Alt-Bags (part 2)
 • MΠPAΦ : Mikeius vs. Alt-Bags (part 3)
 • LINKS:

  EKΔΟΤΙΚΑ ΝΕΑ: Απο 1ης Μαρτιου, η νεα υπερπολυτελης εκδοση της "Αυτομπλογκο- γραφιας μου". Δερματοδετη με 5 υπεροχα αυθεντικα σβαροφσκι στη θεση των ομικρον. ......... κλικ εδω για περισσότερα

  ........Image Hosted by ImageShack.us

  -

  ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΧΡΕΙΟ: _____ MIA ΦΙΛΟΔΟΞΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΟΒSERVER

  Για τις δυσκολες ωρες σας: TA ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ακομα μια φιλοδοξη προσπαθεια του Οbserver

  Powered by Blogger
  and Blogger Templates
  Image and video hosting by TinyPic