« A Ρ Χ Ι Κ Η - Σ Ε Λ Ι Δ Α | Ανέκδοτο εννέα λέξεων » | Ανέκδοτο δεκαπέντε λέξεων » | Πάνος Θασίτης: Νυχτερινό » | Κάθοδος στο μπάσκετ, κάθοδος στη μπάλα, μαζί σου Α... » | ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ: 65 ώρες εργασίας την εβδομάδα ή ... » | ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟ... » | Σασ ρουμπόσαμε κίριε Μάριε Ματσάκι!!! » | Απεξαρτουοποίηση: ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΑ ΕΘΝΙΚΙΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΣΑΣ... » | "Γαβ γαβ στις νερατζιές" - Το νέο βιβλίο της Έρσης... » | ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της Ε.ΚΙ.ΠΑ.ΝΗ.Λ (Ένωση Κινηματογραφ... » 

Σάββατο, Αυγούστου 30, 2008 

Aνέκδοτο δύο λέξεων

H είδηση:
Πεδίο μάχης έγινε το κέντρο της Αθήνας
Αιματηρή συμπλοκή τουλάχιστον 150 αλλοδαπών με τσεκούρια και σπαθιά
- εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ -

Το ανέκδοτο:

Πολυπολιτισμικές επιρροές

(τώρα μάχες συμμοριών στο κέντρο της Αθήνας ΚΑΙ με σπαθιά - σε λίγο και με γάντζους)



...δεν μας φτάναν τα ντόπια αιδοία, καλώς μας φέραν και κάθε ξένη συμμορία


UPDATE 1:
Ο Κύριος Μπακλαβάνος μόλις ενημερώθηκε για τις ...πολυπολιτισμικές μάχες των συμμοριών, δήλωσε:
Τρεις είναι η λύσεις: 1) Ελεύθερη χρήση των ναρκωτικών - 2) τα Σκόπια να ονομαστούν Μακεδονία και 3) Ελευθερία στην Πλατεία Κολωνακίου.

UPDATE 2:
Ο Κύριος Μπίχτης, μόλις ενημερώθηκε κι αυτός, συμπλήρωσε:
Μία είναι η λύση! Ν' αφήσουμε όλες τις συμμορίες να μπουν ελεύθερα και ανεξέλεγκτα, όπως υποστηρίζω πάντα άλλωστε. Στο τέλος θα σφαγούν μεταξύ τους και θα λυθεί μια για πάντα το πρόβλημα! Έξυπνο???


UPDATE 3:
H κυρία Έρση Σωτηροπούλου εξέφρασε την απορία της: Μήπως όλοι αυτοί άκουσαν τις καμπάνες της Μητρόπολης και δαιμονίστηκαν;
Το ίδιο παθαίνει και ο σκύλος μου!


Για ότι κακό γίνεται στην Ελλάδα το ΣΥΡΙΖΑ φταίει;

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Κοιτάξτε, βασικά φταίνε οι Χρουστσόφ, Μπρέζνιεφ και Γκορμπατσόφ.

Αχ, αν ο Στάλιν είχε συνεχίσει το θεάρεστο έργο του!

http://www.tovima.gr/print.php?e=B&f=15449&m=A16&aa=1

Μεταφορά σχολίου του Μιχ.


lol
.......
.......
Για να είμαι ειλικρινής προτιμάω τα ξίφη και τους γάντζους, από τους ντόπιους κάφραρχους. Συγκριτικά τα σομαλικά ξίφη μοιάζουν με αναγέννηση στην καρδιά του ελληνικού μεσαίωνα.

31/8/08 6:41 μμ

Mιχ

Στο διαδίκτυο και στις διάφορες φωλιές του (τι είναι πάλι αυτό το site που διαβάζεις;) δεν συναντάς και το αντιπροσωπευτικότερο ανθρώπινο είδος για να κρίνεις. Είναι μια ιδιαιτέρως προβληματική ομάδα πληθυσμού - κόψε μπλόγκερς και βγάλε συμπέρασμα. Ούτε ο κάθε ανώνυμος ελληναράς του site που διαβάζεις μετράει το ίδιο με τον επώνυμο νεοελληνάρα τύπου μπακλαβάνου και μπίχτη, κάθε νεοελληναρούς σωτηροπουλίτσας (με σκύλο ή χωρίς) και κάθε νεοελληνάρα δημητράντζουρα ή γαργαλιάτου.

Πάντως, αν σκοπεύεις να ξαναγράψεις κι άλλο σχόλιο εδώ, πρέπει να σε ενημερώσω ότι ο Οbserver δεν δέχεται ρατσιστικά σχόλια. Ούτε ευθέως προς κατάθεση, ούτε πλαγίως προς διάδοση. Τέτοιου είδους σχόλια, διαγράφονται.

Το ίδιο έκανα και με το δικό σου. Σου ζητώ συγγνώμην, αλλά ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι το λόγο: διέγραψα την πηγή της πληροφόρησής σου για να μην γίνεται ένα ακόμα βήμα διαφήμισης τέτοιων σάιτς ο Ομπζέρβερ, όπως και το ρατσιστικό μέρος του, που όπως κατάλαβα δεν πρέπει να είναι η δική σου θέση, αφήνοντας ατόφια την άποψή σου.

Τα μόνα ρατσιστικά σχόλια που δεχόμαστε είναι για απολίτιστους αμερικανούς που εξακολουθούν να λιανίζουν άμαχους και γυναικόπαιδα και για ευρωπαίους αποικιοκράτες που τώρα μας δίνουν οδηγίες. Το φαντάζεσαι: Οι αρχιρατσιστίκλες που ευθύνονται για ΤΙΣ γενοκτονίες μέχρι πολύ πρόσφατα (και μάλλον αυτόν τον "μεσαίωνα" εννοείς, ε;) να δίνουν οδηγίες σ’ εμάς. Kαραlol!

Όσο για τις προτιμήσεις των όπλων των συμμοριών, μάλλον δεν θα με καταλάβεις, ό,τι κι αν σου γράψω, γιατί εγώ δεν θέλω καμμία συμμορία, ούτε ντόπια ούτε εισαγόμενη.

Εσύ, όπως δηλώνεις, προτιμάς μόνον τις εισαγόμενες μάρκες...

Καλό μήνα!

Ανώνυμε πρώτε και αμόνιμε δεύτερε,

φταίει που δεν μετρήσαμε το κύμα και τον άνεμο σωστά.

Δεν πειράζει που διαγράφηκε το σχόλιο μου, το ρατσιστικό κομμάτι του ήταν μια αυτούσια μεταφορά "άποψης" από αυτόχθονα πατριώτη της φυλής των "ούγκα ούγκα".
Να ζητήσω και εγώ με την σειρά μου συγνώμη για το "τσουβάλιασμα" των απόψεων σου, ίσως νόμισες πως σε τοποθέτησα στο ίδιο σακί με τον αρχιρατσιστή ελληναρά. Δεν ήταν στις προθέσεις μου.

Επίτρεψέ μου παρόλα αυτά να πονάω και να ντρέπομαι περισσότερο για τις ντόπιες ακροδεξιές, ρατσιστικές συμμορίες, που με αφορμή περιστατικά σαν κι αυτό βρίσκουν ευκαιρία να εκφράσουν "πολιτικές" θέσεις βασισμένες στον ρατσισμό και στην ξενοφοβία, παρά για τυχαία περιστατικά μεταξύ σομαλών στο ούτως ή άλλως γκετοποιημένο κέντρο της Αθήνας.

Eπίσης αυτό εδώ το κομμάτι του σχολίου σου, δεν το κατανοώ:

"Τα μόνα ρατσιστικά σχόλια που δεχόμαστε είναι για απολίτιστους αμερικανούς που εξακολουθούν να λιανίζουν άμαχους και γυναικόπαιδα και για ευρωπαίους αποικιοκράτες που τώρα μας δίνουν οδηγίες. Το φαντάζεσαι: Οι αρχιρατσιστίκλες που ευθύνονται για ΤΙΣ γενοκτονίες μέχρι πολύ πρόσφατα (και μάλλον αυτόν τον "μεσαίωνα" εννοείς, ε;) να δίνουν οδηγίες σ’ εμάς. Kαραlol!"

Προς τι ο συμψηφισμός;

Διακρίνω μια υποψία "νεοταξίτικης" συνομωσιολογίας, περί "σκοτεινών δυτικών συμφερόντων" ή κάνω λάθος; Μας δώσανε οδηγίες για το περιστατικό με τους σομαλούς τπτ "αρχιρατσιστίκλες ευρωπαίοι αποικιοκράτες";

Kαλό μήνα να έχουμε, αν και δεν το βλέπω.

Ας αρχίσω αντιστρόφως, απαντώντας πρώτα στο δεύτερο σχόλιο σου. Πρέπει όμως να σου πω ότι δεν διαβάζεις με προσοχή. Πού είδες συμψηφισμό;

Εξηγώ λοιπόν

Σε σχέση με το μεταφερόμενο υστερικό σχόλιο του ακροδεξιού που αναφερόταν ρατσιστικά στους Σομαλούς μετανάστες, γενικώς, και όχι στις συγκεκριμένες συμμορίες με τα σπαθιά και τα τσεκούρια, σου έγραψα ότι εδώ δεν γίνονται δεκτά ρατσιστικά σχόλια για τους μετανάστες. Κατά παρέκκλιση γίνονται δεκτά σχόλια, γενικώς, για τους απολίτιστους μακελάρηδες αμερικανούς και τους απολίτιστους αποικιοκράτες και ξενοφοβικούς Ευρωπαίους.

Διότι αυτοί, ως κράτη, και όχι ως μεμωνομένοι αδιευκρίνιστοι φορουμίστες, έχουν επιδείξει επισήμως τον ρατσισμό τους, και το ίδιο εξακολουθούν να τον επιδεικνύουν. Ενώ εμείς αποδεικνύουμε το αντίθετο με το ότι είμαστε η χώρα με το υψηλότερο ποσοστό μεταναστών στην E.E. Μήπως γνωρίζεις την μεταναστευτική πολιτική των Γερμανών, των Ολλανδών, των Ιταλών, των Εγγλέζων; Μήπως έχεις μπει σε σούπερ φαστ επιστροφής από την Ιταλία να δεις πώς σμπρώχνουν τους λαθρομετανάστες πίσω στην Ελλάδα οι ιταλοί τελωνειακοί, ειδικώς εντεταλμένοι γι αυτό; Μήπως έχεις δει πώς τους φροντίζουν τα ελληνικά πληρώματα;

Προσωπικώς δεν προτίθεμαι να παίξω το παιχνίδι των ρατσιστών ευρωπαίων ούτε των ντόπιων φερέφωνών τους, που δίνουν αγώνα για να στρέψουν την παγκόσμια προσοχή στον δήθεν ρατσισμό των Ελλήνων. Έχω καλή όραση για να μπορώ να βλέπω και τον ψύλλο και τον ελέφαντα, αλλά διαθέτω εξίσου καλή κρίση για να ξέρω από ποιον πρέπει να φυλάγομαι.

Ως προς το πρώτο σχόλιο, οι ντόπιες ρατσιστικές συμμορίες των ελληναράδων και οι ντόπιες ρατσιστικές συμμορίες των νεοελληναράδων χρησιμοποιούν την ίδια φασιστική μέθοθο της γενίκευσης και της ταμπέλας. Οι μέθοδοί τους είναι τάλε κουάλε. Οι ελληναράδες αναμένουν στη γωνία περιστατικά σαν αυτά για να βγουν και να κολλήσουν σε όλους τους μετανάστες την ταμπέλα του κακοποιού στοιχείου και οι νεοελληναράδες αναμένουν άλλα τυχαία περιστατικά για να φορτώσουν σε όλους τους έλληνες την ταμπέλα του ρατσιστή. Ευτυχώς που και οι δύο δεν είναι παρά μόνον συμμορίες και το σύνολο του κόσμου ή η επίσημη πολιτική γραμμή διαφέρουν και δεν είναι σαν τα μούτρα τους.

Ωστόσο θα έλεγα να μην είσαι τόσο ανύποπτος και να μην πιάνεσαι από το τι γράφει ο κάθε ανώνυμος σχολιαστής σ' αυτό το σάιτ που διαβάζεις. Πίσω από αυτόν, που φαίνεται πως είναι ένας ρατσιστής ελληνάρας, μπορεί και να κρύβεται ένας ρατσιστής νεοελληνάρας που δρα προβοκατόρικα επειδή δουλεύει για τα συμφέροντα των δουλέμπορων λ.χ. Μπορείς να αποδείξεις ότι ο αυτός ο φορουμίστας είναι ένας γνήσιος ελληνάρας και δεν είναι ένας γνήσιος νεοελληνάρας; Ότι ο πρώτος είναι της φυλής των ελληναράδων ούγκα-ούγκα και δεν είναι της φυλής των νεοελληναράδων γκάου-γκάου; (αποφεύγω το σχήμα "πατριώτης-αντιπατριώτης" γιατί δεν καταλαβαίνω προς τι η απαξιωτική χρήση της πρώτης λέξης).

Αντίθετα, αυτοί στους οποίους αναφέρθηκα στο ποστ - και εφόσον κατάλαβες ποιους εννοώ σημαίνει ότι ανταποκρίνονται στα χαρακτηριστικά που τους αποδίδω ;-D - είναι γνωστά πρόσωπα που προσπαθούν να μας διαφεντέψουν και δρουν με τον ίδιο χαρακτηριστικό τρόπο. Ο ανώνυμος φορουμίστας, έστω και γνήσιος ακροδεξιός ελληνάρας, είναι ψύλλος μπροστά στον επώνυμο νεοελληνάρα ελέφαντα και τα εγκλωβισμένα ή ανόητα ή αμειβόμενα φερέφωνά του. Ένας ψύλλος στην χειρότερη περίπτωση να σε τσιμπήσει, ο ελέφαντας στην καλύτερη θα σε κάνει ταπετσαρία.

Εγώ, πάντως, δεν ντρέπομαι για λογαριασμό τρίτων, εκτός κι αν νιώθω ότι ανήκω σ’ αυτούς.

υ.γ.
Ζήτησα συγγνώμην για κάτι πεπραγμένο, όπως ήταν η διαγραφή που έκανα στην μεταφερόμενη ρατσιστική υστερία από το σάιτ που διαβάζεις. Εσύ μου ζητάς συγγνώμην για κάτι υποθετικό, αλλά υποθέτεις λάθος. Δεν πήγε το μυαλό μου σε "τσουβάλιασμα" γιατί μου δίνεις την εντύπωση ότι γνωρίζεις πολλά περισσότερα από ανάγνωση. Και για να κατανοήσει κάποιος αυτό το ποστ, δεν χρειαζόταν να γνωρίζει τίποτα παραπάνω από απλή ανάγνωση. Δεν υπάρχουν κρυμμένα νοήματα, ούτε δεύτερα και τρίτα επίπεδα ανάγνωσης.

Απορώ, όμως, πώς στέκεσαι σε υποθετικά τσουβαλιάσματα και δεν βλέπεις τα πραγματικά. Αυτά που επιχειρούν οι δήθεν προοδευτικοί νεοελληναράδες προσπαθώντας να χώσουν στο ίδιο σακκί τους μετανάστες που έχουν έρθει εδώ αναζητώντας καλύτερη ζωή γι αυτούς και τις φαμίλιες τους, με αυτούς που έχουν έρθει για να τα οικονομούν εγκληματώντας, υπηρετώντας ξένους ή ντόπιους νονούς.

Απορώ ακόμα πώς δεν βλέπεις ποιους εξυπηρετεί και ποιους βλάπτει η στυγνή εκμετάλλευση των εργαζομένων μεταναστών. Προσπάθησε λίγο μπας και καταλάβεις, ότι συλλογάται καλά όποιος συλλογάται ελεύθερα.

Δημοσίευση σχολίου

artois Image Hosted by ImageShack.us
"artois" - ράτσα ενός κυνηγετικού, χαριτωμένου σκύλου - είναι η συλλογική περσόνα κάποιων ανθρώπων, που συναντήθηκαν στο διαδίκτυο και διαπίστωσαν ότι πάσχουν από την ίδια "ασθένεια": είναι αλλεργικοί στους πάσης φύσεως "δηθενατζήδες". Τέρμα τα ντεμέκ είτε πρόκειται για δήθεν πολιτικούς σωτήρες, δήθεν δημοσιογράφους, δήθεν σκεπτόμενους, δήθεν αριστερούς, δήθεν ανιδιοτελείς, δήθεν σοβαρούς, δήθεν προοδευτικούς... Aπό τις 13.12.2010, νέο μέλος: artois 4, o λαϊκιστής. Aπό 11/11/11 νέος μεταβατικός αρθΡογράφος ο "Αρτουά ο παλιός" - με συγκεκριμένη διάρκεια, μέχρι 12/12/12 που θα "συνοδεύσει" τον μάταιο κόσμο στο τέλος του [επιτέλους!]

. .

Θεματα

  • ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
  • ΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ
  • On AIDS
  • ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ και ΜΝΗΜΗΣ
  • TO MIKΡΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΟΒSERVER
  • ΤA ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΑ
  • ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΕΛΟΣ!

    . .

    Aλλα

  • ΠΛΑΣΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑ ΜΕΣΩ ΨΕΥΔΟΪΣΤΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΣΑΣ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ
  • ΠΑΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
  • O ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ
  • H MAΡΙΑΝΝΑ ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ
  • H AΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΝΤΙΒΑΝΙ
  • ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΙΛΟΤΙΜΟ
  • ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΕΣΒΥΩΠΙΑ
  • ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΥΛΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ
  • . .

    o artois o 4oς προτεινει (boo to alternative douchebags!)

  • MΠPAΦ : Mikeius vs. Alt-Bags (part 1)
  • MΠPAΦ : Mikeius vs. Alt-Bags (part 2)
  • MΠPAΦ : Mikeius vs. Alt-Bags (part 3)
  • LINKS:

    EKΔΟΤΙΚΑ ΝΕΑ: Απο 1ης Μαρτιου, η νεα υπερπολυτελης εκδοση της "Αυτομπλογκο- γραφιας μου". Δερματοδετη με 5 υπεροχα αυθεντικα σβαροφσκι στη θεση των ομικρον. ......... κλικ εδω για περισσότερα

    ........Image Hosted by ImageShack.us

    -

    ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΧΡΕΙΟ: _____ MIA ΦΙΛΟΔΟΞΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΟΒSERVER

    Για τις δυσκολες ωρες σας: TA ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ακομα μια φιλοδοξη προσπαθεια του Οbserver

    Powered by Blogger
    and Blogger Templates
    Image and video hosting by TinyPic